Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jutro wybieram się do schroniska (jeżeli nic nie pokrzyżuje planów), zrobię więcej zdjęć. Mam ferie, będę częściej i postaram się poznać suńkę, bo na razie wiele o niej powiedzieć nie mogę. ;)

Posted

Lemoniada napisał(a):
A ja czekam na zdjęcie Niki z dedykacją :)
I chciałam oficjalnie baardzo serdecznie podziękować Ci, hop!, za ogłoszenie Lemonka w Metrze - to dzięki Tobie ma nowy domek! :)

Lemoniada, Lemon miał ogromnie dużo szczęścia. Nie wszystkich psiakom się udaje. ;)
Postaram się zrobić jakieś zdjęcie/zdjęcia, ale nic nie obiecuję.

Vitka napisał(a):
Jutro wybieram się do schroniska (jeżeli nic nie pokrzyżuje planów), zrobię więcej zdjęć. Mam ferie, będę częściej i postaram się poznać suńkę, bo na razie wiele o niej powiedzieć nie mogę. ;)

Vitka, świetnie. Dzięki. :)

Posted

Ten piesek to Jo czyli Joko. Ona jest "samorozdeptywalna" i "rozpłaszczalna". To taki sprytny kamuflaż. ;)

Lemoniada, Nikulinka umie puszczać oko... :lol:

Posted

[quote name='Vitka']Tak za offuję trochę ;)
Pracuję nad suczką Yokopodobną. Dziś podeszła do mnie do krat, ale nadal się boi. Są postępy :)
Wieści o suni są mile widziane. ;)

Posted

hop! napisał(a):
Jeszcze nie koniec. :lol:

Jeszcze tylko ofiara Jo przed utratą języka... ;)

]

łączymy się w bólu...

kurczę, hop! - wytrzaśnij mi jakieś inne hopy!, które też gustują w szorstkowłosych - bo tych na lekarstwo.
Ja osobiście uwielbiam szorstkie - ale wiem, ze jestem w zdecydowanej mniejszości. Ludziom NIE PODOBAJĄ się takie psy.
Strasznie ciężko znaleźc takim domy, rwie sie podstawowa płaszczyzna porozumienia - ty się takim psem zachwycasz szczerze - a ludzie biora to za dobry żart.
Z autopsji - wzięliśmy pare lat temu ze schronu dokładny mix Twoich dwóch powyższych panienek - czyli wielkość i kolor Nikulinki, a fryzura Jo. Dla nas bomba. Konstrenacja była ogólna, DLACZEGO wzięliśmy takiego brzydkiego psa, czy NAPRAWDĘ nie było w schronisku innych.
No i potem widzisz w schronisku takie podobne, myślisz sobie: o rany, ale cud! - a tu - zamiast kolejki chętnych - posucha...
Więc kolejne hopy! - mile widziane.

• 2 weeks later...
Posted

[quote name='dorota1']Gabiszon jest cudny i na swoje lata to on w ogóle nie wygląda, taka rozrabiacka mordka:loveu:[/QUOTE]
Ma lepsze i gorsze dni, ale aport przywraca mu dobry humor. Biega wtedy jak szalony. ;)

• 2 weeks later...
Posted

Vitka napisał(a):

Charly udzieliła mi informacji o Malcie. Wykorzystałam te zdjęcia, które umieściłaś na wątku i zrobiłam suni ogłoszenia. Jeżeli będą nowe fotki, to mogę zmienić/dodać.

Malta (dla przypomnienia ;) )

Posted

Vitka napisał(a):
Malta jedzie jutro do domu! ;)
Dziękuję hop!

A to niespodzianka! Wspaniale. Moje ogłoszenia się nie przydały. To Rybc!a znalazła Malcie sprawdzony dom. ;)

• 1 month later...