Vitka Posted January 22, 2010 Posted January 22, 2010 Jutro wybieram się do schroniska (jeżeli nic nie pokrzyżuje planów), zrobię więcej zdjęć. Mam ferie, będę częściej i postaram się poznać suńkę, bo na razie wiele o niej powiedzieć nie mogę. ;) Quote
hop! Posted January 22, 2010 Author Posted January 22, 2010 Lemoniada napisał(a):A ja czekam na zdjęcie Niki z dedykacją :) I chciałam oficjalnie baardzo serdecznie podziękować Ci, hop!, za ogłoszenie Lemonka w Metrze - to dzięki Tobie ma nowy domek! :) Lemoniada, Lemon miał ogromnie dużo szczęścia. Nie wszystkich psiakom się udaje. ;) Postaram się zrobić jakieś zdjęcie/zdjęcia, ale nic nie obiecuję. Vitka napisał(a):Jutro wybieram się do schroniska (jeżeli nic nie pokrzyżuje planów), zrobię więcej zdjęć. Mam ferie, będę częściej i postaram się poznać suńkę, bo na razie wiele o niej powiedzieć nie mogę. ;) Vitka, świetnie. Dzięki. :) Quote
Lemoniada Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 [quote name='hop!'] Śliczność! Oczka jak diamenciki:loveu: Quote
kinga Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 [quote name='hop!'][ 2: hop! - a czemu ktoś tego pieska rozdeptał na kocyku....? :-( Quote
Vitka Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 Rozdeptał :D Tak za offuję trochę ;) Pracuję nad suczką Yokopodobną. Dziś podeszła do mnie do krat, ale nadal się boi. Są postępy :) Quote
hop! Posted January 25, 2010 Author Posted January 25, 2010 Ten piesek to Jo czyli Joko. Ona jest "samorozdeptywalna" i "rozpłaszczalna". To taki sprytny kamuflaż. ;) Lemoniada, Nikulinka umie puszczać oko... :lol: Quote
hop! Posted January 25, 2010 Author Posted January 25, 2010 [quote name='Vitka']Tak za offuję trochę ;) Pracuję nad suczką Yokopodobną. Dziś podeszła do mnie do krat, ale nadal się boi. Są postępy :) Wieści o suni są mile widziane. ;) Quote
hop! Posted January 25, 2010 Author Posted January 25, 2010 Nikulinka - ofiara lampy błyskowej... :placz: Więcej ofiar nie będzie... Quote
hop! Posted January 25, 2010 Author Posted January 25, 2010 Jeszcze nie koniec. :lol: Jeszcze tylko ofiara Jo przed utratą języka... ;) Quote
kinga Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 hop! napisał(a):Jeszcze nie koniec. :lol: Jeszcze tylko ofiara Jo przed utratą języka... ;) ] łączymy się w bólu... kurczę, hop! - wytrzaśnij mi jakieś inne hopy!, które też gustują w szorstkowłosych - bo tych na lekarstwo. Ja osobiście uwielbiam szorstkie - ale wiem, ze jestem w zdecydowanej mniejszości. Ludziom NIE PODOBAJĄ się takie psy. Strasznie ciężko znaleźc takim domy, rwie sie podstawowa płaszczyzna porozumienia - ty się takim psem zachwycasz szczerze - a ludzie biora to za dobry żart. Z autopsji - wzięliśmy pare lat temu ze schronu dokładny mix Twoich dwóch powyższych panienek - czyli wielkość i kolor Nikulinki, a fryzura Jo. Dla nas bomba. Konstrenacja była ogólna, DLACZEGO wzięliśmy takiego brzydkiego psa, czy NAPRAWDĘ nie było w schronisku innych. No i potem widzisz w schronisku takie podobne, myślisz sobie: o rany, ale cud! - a tu - zamiast kolejki chętnych - posucha... Więc kolejne hopy! - mile widziane. Quote
hop! Posted January 26, 2010 Author Posted January 26, 2010 Gdzie można zobaczyć Twojego "brzydkiego psa"? Quote
dorota1 Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 Gabiszon jest cudny i na swoje lata to on w ogóle nie wygląda, taka rozrabiacka mordka:loveu: Quote
hop! Posted February 6, 2010 Author Posted February 6, 2010 [quote name='dorota1']Gabiszon jest cudny i na swoje lata to on w ogóle nie wygląda, taka rozrabiacka mordka:loveu:[/QUOTE] Ma lepsze i gorsze dni, ale aport przywraca mu dobry humor. Biega wtedy jak szalony. ;) Quote
hop! Posted February 17, 2010 Author Posted February 17, 2010 Wczoraj Bożenka (kotka tamb) odeszła za TM... Quote
dorota1 Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 Tamarko, śliczna była ta Twoja Bożenka. Bardzo mi przykro, że tak się stało.:-( Dobrze, że te ostatnie lata życia była szczęśliwa u Ciebie. Quote
hop! Posted February 24, 2010 Author Posted February 24, 2010 Vitka napisał(a):Jutro wybieram się do schroniska (jeżeli nic nie pokrzyżuje planów), zrobię więcej zdjęć. Mam ferie, będę częściej i postaram się poznać suńkę, bo na razie wiele o niej powiedzieć nie mogę. ;) Charly udzieliła mi informacji o Malcie. Wykorzystałam te zdjęcia, które umieściłaś na wątku i zrobiłam suni ogłoszenia. Jeżeli będą nowe fotki, to mogę zmienić/dodać. Malta (dla przypomnienia ;) ) Quote
Vitka Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 Malta jedzie jutro do domu! ;) Dziękuję hop! Quote
hop! Posted February 25, 2010 Author Posted February 25, 2010 Vitka napisał(a):Malta jedzie jutro do domu! ;) Dziękuję hop! A to niespodzianka! Wspaniale. Moje ogłoszenia się nie przydały. To Rybc!a znalazła Malcie sprawdzony dom. ;) Quote
Vitka Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 Wiem, wiem. Ale dziękuję Ci za zainteresowanie się suczką! ;) Quote
hop! Posted February 27, 2010 Author Posted February 27, 2010 Sceny z życia codziennego... http://www.youtube.com/watch?v=Qlhf_Lu0iDI http://www.youtube.com/watch?v=p5vwuUfRtgM http://www.youtube.com/watch?v=-EBC6DO3vCo http://www.youtube.com/watch?v=NYz9gzwJU1o http://www.youtube.com/watch?v=rl_L2QSJ194 A Gabiszon w tym czasie śpi w bezpiecznym miejscu i głośno chrapie. ;) Quote
Recommended Posts