Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='hop!']
Lemoniada, skąd ten straszny pesymizm i brak poczucia humoru?
Właśnie o to samo chciałabym Ciebie zapytać:p Bo wszystkie moje wypowiedzi były napisane z intencją "przymruzenia oka" (nie zamieściłam odpowiedniej emotki, mój błąd) i przykro mi, że zostały odebrane inaczej.
Zapomniałam, że jestem na dogo, nie na miau.

Posted

Lemoniada napisał(a):
Właśnie o to samo chciałabym Ciebie zapytać:p Bo wszystkie moje wypowiedzi były napisane z intencją "przymruzenia oka" (nie zamieściłam odpowiedniej emotki, mój błąd) i przykro mi, że zostały odebrane inaczej.
Zapomniałam, że jestem na dogo, nie na miau.

Widzisz, jak źle można odebrać czyjeś intencje? W tym, co napisałaś nie wyczułam żartu. ;)
Nie bywam na miau... Stąd Twoje ostatnie zdanie jest dla mnie zagadkowe. ;)

Posted

hop! napisał(a):

Nie bywam na miau... Stąd Twoje ostatnie zdanie jest dla mnie zagadkowe. ;)

To nawiązanie do kilku wątków, w których bywam, a w których forumowiczki opisują swoje koty, a w duzej mierze również życie i kłopoty. Niektóre z wątków są ciepłe i serdeczne, inne mają charakter "zołzowaty" i trwa w nich nieustanna wymiana ripost i ciętych żartów, przeważnie jednak w granicach dobrego smaku;) Najlepsze teksty nawet sobie przeklejam do specjalnego folderu, bo szkoda, żeby się zmarnowały:lol: Zawsze jednak gdy osoba prowadząca napisze o poważnym problemie ustają śmichy i chichy, a ludzie ruszają z duchowym wsparciem i pomocą merytoryczną.
Ciężko mi to wszystko opisać, ale miau to jak drugi dom, bardzo mi bliskie miejsce:oops:

Posted

Łoj łoj! :evil_lol:
Udało mi się sprowokować do napisania czegoś w galerii :diabloti: W imieniu psów zapraszam częściej :cool3:

Miau jest zupełnie inne niż dogo ;)

Posted

Jak będę miała kota, to może zarejestruję się na miau. :lol:

Powinnam chyba złożyć świąteczne życzenia... Hmm...

UDANYCH ŚWIĄT WIELKANOCNYCH!

Powinnam wstawić jakiś obrazek ("upolowany" w necie) z kurczaczkami, barankami, jajkami, koszyczkami, baziami, kwiatuszkami... Nie wstawię. :eviltong:

Za to pokażę Wam niezwykłe jajko, które kupiłam dwa lata temu w sklepie z żywnością ekologiczną...

Ono ma dziwną, grubą i nierówną skorupkę i w tej chwili grzechocze... Nie wiem, czy w środku jest tylko wysuszone żółtko i białko, czy coś innego...

Posted

Takie jajka się zdarzają.Też takie miałam :lol:
A w środku pewnie jest żółtko. Jak miałam kanarki to samica składała jajka, ale nie były zapłodnione i też po jakomś czasie grzechotały :lol:

WESOŁYCH ŚWIĄT!!! :krolik:

Posted

[quote name='Vitka']Takie jajka się zdarzają.Też takie miałam :lol:
A w środku pewnie jest żółtko.
Moje jajko jest wyjątkowe i tajemnicze... :eviltong: A może nawet magiczne... I gdybym je rozbiła, to może pojawiłby się skrzydlaty dom... Przyśnił mi się taki niesamowity obiekt po obejrzeniu filmu Hayao Miyazaki "Ruchomy zamek Hauru"... :rolleyes:

Nikulinka - zdobywczyni... ;)

Posted

Vitka napisał(a):
Jaka muzykalna! :cool3::lol:
Podziwiam Cię hop!... jak ty wytrzymujesz takie symfonie?! :loveu:

To nie mnie miałaś podziwiać, tylko talent Lulinki - sama komponuje i wykonuje. :razz: Jej ulubione instrumenty, to piszczące piłeczki. :lol: