Lemoniada Posted April 10, 2009 Posted April 10, 2009 [quote name='hop!'] Lemoniada, skąd ten straszny pesymizm i brak poczucia humoru? Właśnie o to samo chciałabym Ciebie zapytać:p Bo wszystkie moje wypowiedzi były napisane z intencją "przymruzenia oka" (nie zamieściłam odpowiedniej emotki, mój błąd) i przykro mi, że zostały odebrane inaczej. Zapomniałam, że jestem na dogo, nie na miau. Quote
hop! Posted April 10, 2009 Author Posted April 10, 2009 Lemoniada napisał(a):Właśnie o to samo chciałabym Ciebie zapytać:p Bo wszystkie moje wypowiedzi były napisane z intencją "przymruzenia oka" (nie zamieściłam odpowiedniej emotki, mój błąd) i przykro mi, że zostały odebrane inaczej. Zapomniałam, że jestem na dogo, nie na miau. Widzisz, jak źle można odebrać czyjeś intencje? W tym, co napisałaś nie wyczułam żartu. ;) Nie bywam na miau... Stąd Twoje ostatnie zdanie jest dla mnie zagadkowe. ;) Quote
Lemoniada Posted April 10, 2009 Posted April 10, 2009 hop! napisał(a): Nie bywam na miau... Stąd Twoje ostatnie zdanie jest dla mnie zagadkowe. ;) To nawiązanie do kilku wątków, w których bywam, a w których forumowiczki opisują swoje koty, a w duzej mierze również życie i kłopoty. Niektóre z wątków są ciepłe i serdeczne, inne mają charakter "zołzowaty" i trwa w nich nieustanna wymiana ripost i ciętych żartów, przeważnie jednak w granicach dobrego smaku;) Najlepsze teksty nawet sobie przeklejam do specjalnego folderu, bo szkoda, żeby się zmarnowały:lol: Zawsze jednak gdy osoba prowadząca napisze o poważnym problemie ustają śmichy i chichy, a ludzie ruszają z duchowym wsparciem i pomocą merytoryczną. Ciężko mi to wszystko opisać, ale miau to jak drugi dom, bardzo mi bliskie miejsce:oops: Quote
Vitka Posted April 10, 2009 Posted April 10, 2009 Łoj łoj! :evil_lol: Udało mi się sprowokować do napisania czegoś w galerii :diabloti: W imieniu psów zapraszam częściej :cool3: Miau jest zupełnie inne niż dogo ;) Quote
hop! Posted April 11, 2009 Author Posted April 11, 2009 Jak będę miała kota, to może zarejestruję się na miau. :lol: Powinnam chyba złożyć świąteczne życzenia... Hmm... UDANYCH ŚWIĄT WIELKANOCNYCH! Powinnam wstawić jakiś obrazek ("upolowany" w necie) z kurczaczkami, barankami, jajkami, koszyczkami, baziami, kwiatuszkami... Nie wstawię. :eviltong: Za to pokażę Wam niezwykłe jajko, które kupiłam dwa lata temu w sklepie z żywnością ekologiczną... Ono ma dziwną, grubą i nierówną skorupkę i w tej chwili grzechocze... Nie wiem, czy w środku jest tylko wysuszone żółtko i białko, czy coś innego... Quote
Vitka Posted April 11, 2009 Posted April 11, 2009 Takie jajka się zdarzają.Też takie miałam :lol: A w środku pewnie jest żółtko. Jak miałam kanarki to samica składała jajka, ale nie były zapłodnione i też po jakomś czasie grzechotały :lol: WESOŁYCH ŚWIĄT!!! :krolik: Quote
hop! Posted April 12, 2009 Author Posted April 12, 2009 [quote name='Vitka']Takie jajka się zdarzają.Też takie miałam :lol: A w środku pewnie jest żółtko. Moje jajko jest wyjątkowe i tajemnicze... :eviltong: A może nawet magiczne... I gdybym je rozbiła, to może pojawiłby się skrzydlaty dom... Przyśnił mi się taki niesamowity obiekt po obejrzeniu filmu Hayao Miyazaki "Ruchomy zamek Hauru"... :rolleyes: Nikulinka - zdobywczyni... ;) Quote
hop! Posted April 12, 2009 Author Posted April 12, 2009 To nie koniec zdjęć Niki. Reszta będzie później... ;) Quote
hop! Posted April 12, 2009 Author Posted April 12, 2009 Przerywnik roślinny nr 1... Nikulinka - pogromczyni patyka... Quote
hop! Posted April 12, 2009 Author Posted April 12, 2009 Przerywnik roślinny nr 2... Nikulinka - pogromczyni patyka - kontynuacja... Quote
Lemoniada Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 [quote name='hop!']Najpiękniejsza? :lol: No to ba:loveu: Ona jest chyba doskonale świadoma swej urody i dlatego tak pozuje. Quote
Rybc!a Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 [quote name='hop!']Najpiękniejsza? :lol: Love love love :loveu: Quote
hop! Posted April 17, 2009 Author Posted April 17, 2009 Piękna, mądra, zdolna i zaradna... :lol: Quote
hop! Posted April 17, 2009 Author Posted April 17, 2009 Trzy bardzo śpiące królewny... Koncert Lulinki... YouTube - Koncert Lulinki Quote
hop! Posted April 17, 2009 Author Posted April 17, 2009 Piękna i mądra Małpeczka z Elbląga nadal czeka na dom... http://www.dogomania.pl/forum/f28/sliczna-malpka-z-zadartym-noskiem-gasnie-w-elblaskim-schronisku-134436/ Quote
Vitka Posted April 18, 2009 Posted April 18, 2009 Jaka muzykalna! :cool3::lol: Podziwiam Cię hop!... jak ty wytrzymujesz takie symfonie?! :loveu: Quote
hop! Posted April 18, 2009 Author Posted April 18, 2009 Vitka napisał(a):Jaka muzykalna! :cool3::lol: Podziwiam Cię hop!... jak ty wytrzymujesz takie symfonie?! :loveu: To nie mnie miałaś podziwiać, tylko talent Lulinki - sama komponuje i wykonuje. :razz: Jej ulubione instrumenty, to piszczące piłeczki. :lol: Quote
tamb Posted April 19, 2009 Posted April 19, 2009 Zobaczcie http://www.dogomania.pl/forum/f28/bari-zaglodzony-wrak-psa-prosi-o-pomoc-na-leczenie-krakow-136012/ :shake: Quote
Recommended Posts