hop! Posted April 5, 2009 Author Posted April 5, 2009 7 lipca skończy 14 lat... Już 14... Nie mogę w to uwierzyć... W kwietniu czekają go szczepienia. Quote
Vitka Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 Nie wierzę, że aż 14... nie wygląda w ogóle! :loveu: Quote
hop! Posted April 5, 2009 Author Posted April 5, 2009 Vitka napisał(a):Nie wierzę, że aż 14... nie wygląda w ogóle! :loveu: To prawda. Nie wygląda na tyle. Tylko zęby ma kiepskie - zresztą zawsze miał tendencję do osadzania się kamienia na zębcach. Fizycznie jest nadal dość sprawny, ale już nie taki szybki i wytrzymały jak rok temu. Starzeje się... Myślę, że dobrze na niego wpływa towarzystwo młodych suczek. :lol: Quote
Lemoniada Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 [quote name='hop!'] Uśmiecha się do mnie!!!:loveu: Quote
hop! Posted April 7, 2009 Author Posted April 7, 2009 Lemoniada napisał(a):Uśmiecha się do mnie!!!:loveu: Z całą pewnością. :lol: Na mnie najwyraźniej się obraził po dzisiejszej wizycie u weta. Trzymałam go przy kolejnym płukaniu zatoki. Szczepienia przesunięte, bo jeszcze zapalenie nie jest do końca wyleczone. :shake: Nikulinka pochłonęła wczoraj jakiegoś syfa na spacerze. Na efekt nie trzeba było długo czekać. Boli ją dzisiaj brzuchol i ma biegunkę... :roll: Poza tym nasiliły się u niej lęki i strachy, bo jest sezon trzepania dywanów, gry w piłkę i zespołowego darcia ryjów (zwłaszcza po spożyciu trunków). Lekarstwo na całe zło - własny dom z ogródkiem ogrodzonym wysokim murem. Quote
Vitka Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 No to zrzuta na domek dla hop! :evil_lol: W końcu to z korzyścią dla psa! :lol: Quote
hop! Posted April 7, 2009 Author Posted April 7, 2009 Vitka napisał(a):No to zrzuta na domek dla hop! :evil_lol: W końcu to z korzyścią dla psa! :lol: :lol: Ooo, tak... Zrzuta na domek. Niezły pomysł! :roflt: Intensywnie myślę o przeprowadzce. Piszę poważnie. :smile: Quote
Vitka Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 Myślę, że przeprowadzki są fajne. Byle do lepszych warunków! :loveu: No to co... musimy się zrzucić bo Nikuni trzeba zapewnić godne warunki - takie gdzie będzie się bezpiecznie czuła! :evil_lol: Dogomanio!! Zbieramy pieniądze !!! :megagrin: Quote
hop! Posted April 7, 2009 Author Posted April 7, 2009 Vitka napisał(a):Myślę, że przeprowadzki są fajne. Byle do lepszych warunków! :loveu: Tak, przeprowadzki są fajne... ;) Już widzę oczami wyobraźni ten domek z pokojem zabaw dla psów i z pięknym ogrodem... :rolleyes: Quote
hop! Posted April 8, 2009 Author Posted April 8, 2009 Vitka napisał(a):Jaaaakaaa wredna! :mad: Super wredna. :diabloti: Lemoniadko, dlaczego nie będzie cudownie? Nie wierzysz, że będę miała domek z pokojem zabaw dla psów? I piękny ogródek? Nie wierzysz, że hojni i wspaniali ludzie z dogo zrzucą się na ten cel? Och, zabiłaś moją wiarę i moje marzenia... :placz: Quote
hop! Posted April 8, 2009 Author Posted April 8, 2009 Vitka napisał(a):Małpa po prostu!!! :mad: Małpa to fajne zwierzę. Poza tym imię cudeńka z zadartym noskiem. Zapomniałaś? Jeżeli już to jest maupa, czyli... Muszę się zastanowić nad wyjaśnieniem tego słowa... Jakoś nic mi nie przychodzi do głowy. Vitka, masz jakiś pomysł? Quote
Vitka Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 Nie no faktycznie Małpeczki nie wolno obrażać... :diabloti: Ale maupa to... (nie ja nie mogę :evil_lol:) Quote
hop! Posted April 8, 2009 Author Posted April 8, 2009 Vitka napisał(a):Nie no faktycznie Małpeczki nie wolno obrażać... :diabloti: Ale maupa to... (nie ja nie mogę :evil_lol:) Ojejku! Dopiero teraz mnie olśniło... Jaka ja tępa jestem. :splat: Ja też nie mogę... :eek: Lemoniada, Ty jesteś... pauma w takim razie... Czyli paskuda unicestwiająca marzenia... Quote
Rybc!a Posted April 9, 2009 Posted April 9, 2009 Poproszę nowe zdjęcia Nikulinki-mojej ulubienicy :) Quote
hop! Posted April 9, 2009 Author Posted April 9, 2009 [quote name='Rybc!a']Poproszę nowe zdjęcia Nikulinki-mojej ulubienicy :) Będą... ;) Może ktoś zauważy na tym wątku śliczną Małpkę, która czeka na dom... Jej wątek jest w moim podpisie. :) Quote
Vitka Posted April 9, 2009 Posted April 9, 2009 hop! napisał(a):Ojejku! Dopiero teraz mnie olśniło... Jaka ja tępa jestem. :splat: Ja też nie mogę... :eek: Hahaha! No nie mogę! Dobrze, że ona tu nie zagląda :evil_lol: Quote
Maupa4 Posted April 10, 2009 Posted April 10, 2009 [quote name='Vitka']Hahaha! No nie mogę! Dobrze, że ona tu nie zagląda :evil_lol: Pewna jesteś ??? Mam nadzieję, że teraz to już "będziesz mogła" ... Quote
Lemoniada Posted April 10, 2009 Posted April 10, 2009 Teraz dostaniecie ochrzan od moda. Dobrze wam tak:cool1: hop! na jakim Ty świecie żyjesz? Masz cztery psy, dwa ślimaki, dziecko i jeszcze chcesz mieć przy tym full kasy?:shake: Ja mam trzy koty, psa i cztery myszoskoczki i jakoś nie mam złudzeń, że kiedykolwiek mój kotostan będzie mniejszy i że będę opływać w luksusy:evil_lol: Chociaż - dzieci mieć nie zamierzam, więc może to coś zmieni:roll: Quote
hop! Posted April 10, 2009 Author Posted April 10, 2009 O! Maupa... :loveu: Wiedziałam, że tu zaglądasz, ale nie przypuszczałam, że kiedykolwiek coś napiszesz. :eviltong: Lemoniada, za co mamy dostać "ochrzan od moda"? Za napisanie słowa maupa? Czy jeżeli ktoś napisze, że jego pies zrobił hop! do gnojówki, to mam to odebrać osobiście? Maupa4 to osoba, którą poznałam i moderator, a słowo maupa, to po prostu słowo... Osobiście bardzo lubię Maupę4. Tak... Najbardziej finansowo obciążają mnie ślimaki. :lol: Nie napisałam o luksusach, tylko o domu z ogródkiem, co jest jak najbardziej realne - oczywiście nie ma mowy o domu w Warszawie, czy też bliskich okolicach. Nie znasz mnie, ani mojej sytuacji życiowej i materialnej. Zresztą forum to nie jest miejsce, żeby o tym pisać - prawda? Lemoniada, skąd ten straszny pesymizm i brak poczucia humoru? Quote
Recommended Posts