Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Nika...

Chory nochal Niki...

Na razie mam smarować nochal maścią z witaminą A. Jak nie będzie poprawy, to mam przyjść jeszcze raz do wetki.

Posted

Rybc!a przysłała mi kiedyś zdjęcie malutkiej Joko...

Tu już była starsza...

Jo bardzo się zmieniła - ma dłuższy włos, inną kolorystykę i... urosły jej pędzelki na uszach. :lol:

Posted

[quote name='Lemoniada']A co było Nikuni w nosek? :( Biedusia, dobrze, że już lepiej.
Prawdopodobnie nochal został zadrapany lub ugryziony przez... Zresztą sama zobacz...

Nika - nałogowy "wąchacz" - wciskała skaleczony nos w brudny śnieg. Niekorzystnie wpłynęło też suche powietrze w mieszkaniu. :roll:

Posted

Tinka jest pierwszym psem, który nie czuje respektu wobec Niki. Mało tego, wchodzi jej na głowę i mimo szczenięcego wieku walczy o swoje.

Martwię się, bo zainteresowanie adopcją Tinki jest znikome... Jeszcze tak kiepsko nie było. :roll:

Posted

[quote name='Lemoniada']Mówcie co chcecie, ale Nika to po prostu BOGINI:loveu: Jaką ma wspaniałą zimową sierść! I te oczy w czarnej oprawie, z długimi rzęsami... Cudowna!
No, nareszcie zajrzałaś na wątek i pochwaliłaś. :p

Teraz pora na Jo...

Posted

Jakoś nie zaglądałam ostatnio na dogo, w przeciwieństwie do miau, od którego jestem uzależniona:oops:
Joko jest śmieszna, taki ciaptak:lol: A Nika to prawdziwa kobieta, dama w każdym calu, świadoma swojej niezwykłej urody:loveu:

Posted

Lemoniada napisał(a):
Jakoś nie zaglądałam ostatnio na dogo, w przeciwieństwie do miau, od którego jestem uzależniona:oops:
Joko jest śmieszna, taki ciaptak:lol: A Nika to prawdziwa kobieta, dama w każdym calu, świadoma swojej niezwykłej urody:loveu:

Masz rację. :lol:

Joko to chochlik, stworek, gremlinek... Ani z wyglądu, ani z zachowania nie przypomina mi pieska. :eviltong: