hop! Posted January 29, 2009 Author Posted January 29, 2009 [quote name='Lemoniada']Poproszę o Nikę :) Nika i Tinka (nadal czeka na dom)... Quote
hop! Posted January 29, 2009 Author Posted January 29, 2009 Nika... Chory nochal Niki... Na razie mam smarować nochal maścią z witaminą A. Jak nie będzie poprawy, to mam przyjść jeszcze raz do wetki. Quote
Vitka Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 ojejku... :-( bidulka... Tinka po dom! ;) Quote
hop! Posted January 29, 2009 Author Posted January 29, 2009 Dziadzio Gabiszon... Od jakiegoś czasu jest na diecie. Z tego powodu jest bardzo przygnębiony... :diabloti: Quote
hej! Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 Nos leniwej Niki wygląda lepiej, ale Tina i Joko zlizują maść. Nika zresztą też. :eviltong: Quote
hop! Posted January 30, 2009 Author Posted January 30, 2009 [quote name='hej!']Nos leniwej Niki wygląda lepiej, ale Tina i Joko zlizują maść. Nika zresztą też. :eviltong: Quote
madzia828 Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 ślicznie się prezentują na czerwonej kanapie:loveu::loveu: Quote
hop! Posted February 5, 2009 Author Posted February 5, 2009 Rybc!a przysłała mi kiedyś zdjęcie malutkiej Joko... Tu już była starsza... Jo bardzo się zmieniła - ma dłuższy włos, inną kolorystykę i... urosły jej pędzelki na uszach. :lol: Quote
Vitka Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 Zgadzam się! Jo jest teraz wspaniała! :loveu: Wszytko dzięki kochanej hop! :sweetCyb::Rose: Quote
Lemoniada Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 A co było Nikuni w nosek? :( Biedusia, dobrze, że już lepiej. Quote
hop! Posted February 7, 2009 Author Posted February 7, 2009 [quote name='Lemoniada']A co było Nikuni w nosek? :( Biedusia, dobrze, że już lepiej. Prawdopodobnie nochal został zadrapany lub ugryziony przez... Zresztą sama zobacz... Nika - nałogowy "wąchacz" - wciskała skaleczony nos w brudny śnieg. Niekorzystnie wpłynęło też suche powietrze w mieszkaniu. :roll: Quote
hop! Posted February 7, 2009 Author Posted February 7, 2009 Tinka jest pierwszym psem, który nie czuje respektu wobec Niki. Mało tego, wchodzi jej na głowę i mimo szczenięcego wieku walczy o swoje. Martwię się, bo zainteresowanie adopcją Tinki jest znikome... Jeszcze tak kiepsko nie było. :roll: Quote
Lemoniada Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 Mówcie co chcecie, ale Nika to po prostu BOGINI:loveu: Jaką ma wspaniałą zimową sierść! I te oczy w czarnej oprawie, z długimi rzęsami... Cudowna! Quote
hop! Posted February 19, 2009 Author Posted February 19, 2009 [quote name='Lemoniada']Mówcie co chcecie, ale Nika to po prostu BOGINI:loveu: Jaką ma wspaniałą zimową sierść! I te oczy w czarnej oprawie, z długimi rzęsami... Cudowna! No, nareszcie zajrzałaś na wątek i pochwaliłaś. :p Teraz pora na Jo... Quote
Lemoniada Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 Jakoś nie zaglądałam ostatnio na dogo, w przeciwieństwie do miau, od którego jestem uzależniona:oops: Joko jest śmieszna, taki ciaptak:lol: A Nika to prawdziwa kobieta, dama w każdym calu, świadoma swojej niezwykłej urody:loveu: Quote
hop! Posted February 20, 2009 Author Posted February 20, 2009 Lemoniada napisał(a):Jakoś nie zaglądałam ostatnio na dogo, w przeciwieństwie do miau, od którego jestem uzależniona:oops: Joko jest śmieszna, taki ciaptak:lol: A Nika to prawdziwa kobieta, dama w każdym calu, świadoma swojej niezwykłej urody:loveu: Masz rację. :lol: Joko to chochlik, stworek, gremlinek... Ani z wyglądu, ani z zachowania nie przypomina mi pieska. :eviltong: Quote
Recommended Posts