Vitka Posted December 13, 2008 Posted December 13, 2008 Fantastycznie!!! :loveu: Tinka już też niedługo będzie miała fajny nowy dom ;) A jaki ona ma charakter? Quote
hop! Posted December 14, 2008 Author Posted December 14, 2008 Vitka napisał(a):Fantastycznie!!! :loveu: Tinka już też niedługo będzie miała fajny nowy dom ;) A jaki ona ma charakter? Ma silny charakter. :lol: Jest... Ciekawa, odważna, mądra, wesoła, energiczna... Upierdliwa... :megagrin: A jaka "kłótliwa"... Nawet do dziadka Gabiszona i Niki potrafi "pyskować." Quote
Vitka Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 Czyli jest taka na jaką wygląda :diabloti: Quote
hop! Posted December 15, 2008 Author Posted December 15, 2008 Vitka napisał(a):Czyli jest taka na jaką wygląda :diabloti: Dokładnie tak. :lol: Quote
hop! Posted December 15, 2008 Author Posted December 15, 2008 Nasze ślimaki - Mniam i Mlask... "Budujemy" im warzywny "placyk zabaw"... Oczywiście go zjadają... :lol: Quote
Lidan Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 Vitka! Śledzę Cię na forum... Wysłałam Ci 2 pw. Quote
Vitka Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 ŁAŁ!:loveu: Nie dość że mnóstwo psów to jeszcze znajdujesz czas aby urozmaicić życie śloozaków!:loveu: Quote
hop! Posted December 15, 2008 Author Posted December 15, 2008 Okazało się, że mam jeszcze tasiemca - "mieszka" w Tince. :shocked!: Będzie GENERALNE ODROBACZANIE wszystkich psów... Quote
Lemoniada Posted December 16, 2008 Posted December 16, 2008 hop! napisał(a):Okazało się, że mam jeszcze tasiemca - "mieszka" w Tince. :shocked!: Będzie GENERALNE ODROBACZANIE wszystkich psów... Dwa w jednym:evil_lol: A tak na poważnie to współczuję, zlikwidowanie tasiemca u mojego jednego psa dało mi nieźle po kieszeni. A przy pięciu:shake: Quote
oktawia6 Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 hop! to Ty sama budujesz?:crazyeye:co za perfekcjonistka-nawet ślimaki mają z Tobą jak w raju!:loveu: Hop-tasiemiec to okropne gowno:shake:, i na stado trzeba uważac: i siebie również, tak tak:roll: Robaki - Pasożyty u psów - Zoonozy to poważny problem choroby Jak zarazić się tasiemcem?? Quote
hop! Posted December 17, 2008 Author Posted December 17, 2008 [quote name='oktawia6']Jak zarazić się tasiemcem?? Nie chcę się zarazić, a ten tytuł brzmi jak porada... :lol: Tinka była odrobaczona dwa razy Drontalem Junior (wylazły glisty), potem zauważyłam człony... Podobno tak może być, że glisty i tasiemiec "okupują" organizm jednocześnie... U moich psiaków nic nie zauważyłam, ale trzeba je odrobaczyć. Lemoniada, nie mów nic o kasie... :sadCyber::huh: Tinka ma tylko "tasiemczyka"... Co tam... :cool1: Dawno, dawno temu "zamieszkał" we mnie wielki, długi tasiemiec... To był dopiero okaz... Widziałam go martwego w nocniku... Pamiętam te dylematy... Czy aby na pewno "opuścił" mnie w całości... :roll: Quote
oktawia6 Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 hop! napisał(a): Tinka ma tylko "tasiemczyka"... Co tam... :cool1: Dawno, dawno temu "zamieszkał" we mnie wielki, długi tasiemiec... To był dopiero okaz... Widziałam go martwego w nocniku... Pamiętam te dylematy... Czy aby na pewno "opuścił" mnie w całości... :roll: aaaa to był obcy! ósmy pasażer Nostromo!:eek::scared: Quote
Vitka Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 Jejku... biedna Tinka... i ty hop! też nie masz dobrze...:roll: Trzymam kciuki aby lokator szybko się wyprowadził! ;) Quote
hop! Posted December 19, 2008 Author Posted December 19, 2008 Vitka napisał(a):Trzymam kciuki aby lokator szybko się wyprowadził! ;) Już ja się o to postaram. ;) Quote
hop! Posted December 23, 2008 Author Posted December 23, 2008 Wesołych Świąt Bożego Narodzenia i Szczęśliwego Nowego Roku 2009! :tree1::tree1::tree1::tree1::tree1: [SIZE=2] A ja nawet nie ubrałam naszej sztucznej choinki... ;) Quote
hop! Posted January 4, 2009 Author Posted January 4, 2009 Lemoniada, super "choinka"... :lol: Ostatnio nawet nie chce mi się robić zdjęć... Zresztą i tak nikt się nie upomina... Czyli luz. :eviltong: Za to będą dwa kiepskie filmiki - Tinka i Gabiszon. YouTube - Tinka i Gabiszon YouTube - Tinka i Gabiszon1 Muszę odchudzić dziadka, bo przytył... :roll: Quote
Lemoniada Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 Kleofas kazał przekazać, że filmiki bardzo mu się podobają. Cały czas pacał łapką w ekran, nadstawiał uszu i wytrzeszczał oczy:lol: Quote
Vitka Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 Ja się UPOMINAM o zdjęcia :loveu: Filmiki są super! Gabiszon biega jakby był w wieku Tinki :cool3: Quote
zdrojka Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 Ja też się upominam :p Tinka z piłeczką świetna, na razie nie wie, czemu Gabiszon ją przynosi pod nogi, ale pewnie się szybciutko nauczy. Quote
hop! Posted January 26, 2009 Author Posted January 26, 2009 Od 4 stycznia nikt się nie upomniał o zdjęcia, nikt nie zapytał - co słychać u psiaków?! :zly7: Nika nie widzi... Hipcio jest mój! Tylko mój! Nikt mi go nie zabierze! Niestety, Nika zauważyła i odebrała mi hipcia. Brutalnie... :sad: Quote
Vitka Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 Jaki foch u Jo. :loveu::diabloti: Ja zapomniałam o galeryjce... :roll: Sama rozumiesz... tyle sie w Elblągu dzieje... :multi: Quote
hop! Posted January 27, 2009 Author Posted January 27, 2009 Vitka napisał(a):Jaki foch u Jo. :loveu::diabloti: Ja zapomniałam o galeryjce... :roll: Sama rozumiesz... tyle sie w Elblągu dzieje... :multi: Vitka, gdybyś widziała jak Jo przybiega do mnie na skargę... :lol: Oj, dzieje się dzieje... Jestem pod wrażeniem Waszego zaangażowania i entuzjazmu. :loveu: Quote
Vitka Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 Entuzjazm jest ogromny! Mogłabym tam być codziennie! :loveu: Zmiany sa fantastyczne! :lol: Quote
Recommended Posts