hop! Posted September 21, 2008 Author Posted September 21, 2008 Dzisiaj przyjechała do mnie Filifionka... http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=121090 Quote
Vitka Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 http://img90.imageshack.us/img90/3154/h4163pg2.jpg Ile na tym zdjęciu się dzieje :evil_lol: Ta nowa bida jest po prostu piękna! Będzie jej u Ciebie fantastycznie!:loveu: Quote
Vitka Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 Rybc!a napisał(a):Hop! Jesteś wspaniała . :loveu: Niezastąpiona, kochana i opiekuńcza! :loveu: Quote
hop! Posted September 28, 2008 Author Posted September 28, 2008 [quote name='Rybc!a']Hop! Jesteś wspaniała . :loveu: [quote name='Vitka']Niezastąpiona, kochana i opiekuńcza! :loveu: Chyba wpadnę w samouwielbienie. :eviltong: Proszę o słowa krytyki... Oczywiście pod moim adresem. ;) Jo i Nika - prawie zawsze razem... Quote
hop! Posted September 28, 2008 Author Posted September 28, 2008 Jak sobie pościelesz, tak się wyśpisz... Quote
Vitka Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 Słowa krytyki już kiedyś były:diabloti: Na temat pluszowych maskotek :loveu: Poza tym szczegółem ja jeszcze nie mam się do czego przyczepić :roll: Quote
hop! Posted September 30, 2008 Author Posted September 30, 2008 Nie myję psom uszu... Muszą sobie radzić samodzielnie... :eviltong: Quote
Lemoniada Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 Z takim długim jęzorem na pewno dotrą w każdy zakamarek:lol: Quote
Vitka Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 [quote name='hop!']Nie myję psom uszu... Muszą sobie radzić samodzielnie... :eviltong: A na drugim planie jaki zdechlaczek :evil_lol: Quote
hop! Posted September 30, 2008 Author Posted September 30, 2008 [quote name='Lemoniada']Z takim długim jęzorem na pewno dotrą w każdy zakamarek:lol: Na pewno. Za to jest inny problem... Kto mi umyje drugie ucho? [quote name='Vitka']A na drugim planie jaki zdechlaczek :evil_lol: Ja Ci dam zdechlaczka! :mad: To śpiąca Filifionka. ;) Quote
Vitka Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 A jak twoje potworki reagują na nowych lokatorów? :cool3: Tak ogółem wiem, że są przyjaźnie nastawione, ale czy podchodzą z dystansem i "nowy" musi się wkupić jakoś do stadka, czy tak po prostu jakby nigdy nic? :lol: Quote
Lemoniada Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 [quote name='hop!'] Aaaaaa! Jaka ona piękna!:loveu:Ja umyję to cudne ucho, ale już nie językiem:evil_lol: Quote
hop! Posted September 30, 2008 Author Posted September 30, 2008 [quote name='Vitka']A jak twoje potworki reagują na nowych lokatorów? :cool3: Tak ogółem wiem, że są przyjaźnie nastawione, ale czy podchodzą z dystansem i "nowy" musi się wkupić jakoś do stadka, czy tak po prostu jakby nigdy nic? :lol: Reagują bardzo różnie. ;) Na początku wcale nie jest łatwo... Nika lubi dominować... Potrafi burczeć i atakować - czasem bez powodu. Joko ją naśladuje... Z czasem Nika akceptuje lub toleruje nowego lokatora. Tosia się nie poddaje, powarkuje i czasem dochodzi do spięć. Podczas mojej nieobecności muszą być w osobnych pokojach. Podobnie jest z Filifionką. Lulu zwykle nie akceptuje zmian i nowych lokatorów, ale jakoś dziwnie zgadza się z Gabiszonem. Można powiedzieć, że stworzyły się dwie grupy: Jo - Nika i Lulu - Gabiszon, które się wzajemnie tolerują... [quote name='Lemoniada']Aaaaaa! Jaka ona piękna!:loveu:Ja umyję to cudne ucho, ale już nie językiem:evil_lol: Ta piękna potrafi zamienić się w bestię... Quote
Vitka Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 Pięknie się bawią!:loveu: Nigdy nie pisałaś chyba o żadnych większych spięciach i ja myślałam, że się ładnie dogadują, a tu proszę! ;) Quote
hop! Posted October 1, 2008 Author Posted October 1, 2008 Vitka napisał(a):Nigdy nie pisałaś chyba o żadnych większych spięciach i ja myślałam, że się ładnie dogadują, a tu proszę! ;) Nowych lokatorów trzeba wprowadzać powoli. Dopiero z czasem zyskują prawa... Ze wszystkim można sobie poradzić i zażegnać spory, ale to wymaga pracy i czasu. Quote
zdrojka Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 Ja chciałabym drugiego psiaka, ale mój Jarek się nie zgadza, więc na razie odpada, ale największy problem byłby chyba z Małą... Nawet Chojraka, krótego uwielbia, którego zna, jak przychodzi do nas, goni, warczy, potrafi ząbki pokazać, jak podchodzi do miejsca, gdzie stoi normalnie miska, to zapomnijcie o przyjaźni. Nie wiem, czy przyjęłaby nowego domownika... Quote
hop! Posted October 2, 2008 Author Posted October 2, 2008 zdrojka napisał(a):Ja chciałabym drugiego psiaka, ale mój Jarek się nie zgadza, więc na razie odpada, ale największy problem byłby chyba z Małą... Nawet Chojraka, krótego uwielbia, którego zna, jak przychodzi do nas, goni, warczy, potrafi ząbki pokazać, jak podchodzi do miejsca, gdzie stoi normalnie miska, to zapomnijcie o przyjaźni. Nie wiem, czy przyjęłaby nowego domownika... Prędzej czy później przyjęłaby nowego domownika. Jeszcze wczoraj Nika i Joko przeganiały Filifionkę, a dzisiaj już jest wszystko w porządku. ;) Quote
Vitka Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 Szatanica Jo pokazuje kły :diabloti: http://img266.imageshack.us/img266/9695/y2zu0.jpg Quote
hop! Posted October 18, 2008 Author Posted October 18, 2008 [quote name='Vitka']Szatanica Jo pokazuje kły :diabloti: http://img266.imageshack.us/img266/9695/y2zu0.jpg Tak... Te kły (inne zęby również) pokazuje Tosieńce... ;) Quote
hop! Posted October 18, 2008 Author Posted October 18, 2008 Fotki z dzisiaj, a właściwie to z wczoraj... :roll: Quote
Recommended Posts