hop! Posted July 7, 2008 Author Posted July 7, 2008 Lemoniada napisał(a):Pobojowisko! Jak Ty nadążasz ze sprzątaniem? Często rezygnuję ze sprzątania. ;) Dzisiaj jak wróciłam, to dopiero było... :lol: Przywitały mnie trzy radosne potworki, a wszędzie ślady dobrej zabawy. Pozytywne jest to, że od jakiegoś czasu nie niszczą niczego oprócz zabawek. Uwielbiają gryzaki z juty... Para Lulu - Gabiszon bawi się zupełnie inaczej. Grzeczniej i mniej destrukcyjnie. ;) Quote
Vitka Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 Biedna hop! :roll:musi to wszystko posprzątać! :mad: Kochane te twoje pieski! :diabloti: Sprawiają, że się nie nudzisz :evil_lol: Quote
Lemoniada Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 Mam nadzieję, że to nie był jakiś ważny dokument:roll: Quote
hop! Posted July 12, 2008 Author Posted July 12, 2008 To niestety był ważny dokument - leżał na stole... Mogłam schować. Zeżarły, a raczej zeżarli (Brego też brał w tym udział, bo miał łapy i japę w tuszu) trzy długopisy. Potem było sprzątanie, mycie debili i lęk, czy nie będą chore. Nikę bolał brzuch i mruczała... Joko, która rozgryza na drobne kawałki i połyka, haftowała plastikowymi fragmentami... Brego nie miał żadnych objawów. Dobrze, że szykuje mu się domek, bo jakby dłużej pomieszkał z tymi chuligankami, to nabrałby złych nawyków i stałby się niegrzeczny. Śliczna? ;) Quote
zdrojka Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 Ładne pobojowisko :evil_lol: Najważniejsze, że długopisy im nie zaszkodziły. Quote
Lemoniada Posted July 13, 2008 Posted July 13, 2008 Śliczna! Jak malowanie. I te oczy błękitne...:loveu: Quote
hop! Posted July 14, 2008 Author Posted July 14, 2008 Walka potworów... Zwycięstwo... Sielanka czyli obrazki z życia Lulu i Gabiszona... Quote
Vitka Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 Gabi jest najpiękniejszy! :loveu: Jestem jego wielbicielką :loveu: Quote
Lemoniada Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 7 lipca, 13 lat - no proszę, dwie magiczne liczby;) 100 lat, Gabi! Zdjęcie pod tytułem "Zwycięstwo" jest the best:lol: Quote
oktawia6 Posted July 16, 2008 Posted July 16, 2008 nadrabiam zaległości spore:oops:ile fot! moją faworytką jest czekoladka-widzę ją w pełni gotowości zabawowej:lol:nareszcie poszła na żywioł i się otworzyła reszta towarzystwa również w rozkwicie-a co z tym tuszem? to bardzo szkodliwe-no chyba bardziej może byc tusz z baterii-nie do przeżycia. obyło się bez płukania żołądka? czytałam jakie perspektywy ma Brego! oby miał tak mądrą właścicielką jak Ty i tyle czułości co u Ciebie to jestem spokojna:sg168: Quote
hop! Posted July 18, 2008 Author Posted July 18, 2008 oktawia6 napisał(a):nadrabiam zaległości spore:oops:ile fot! moją faworytką jest czekoladka-widzę ją w pełni gotowości zabawowej:lol:nareszcie poszła na żywioł i się otworzyła reszta towarzystwa również w rozkwicie-a co z tym tuszem? to bardzo szkodliwe-no chyba bardziej może byc tusz z baterii-nie do przeżycia. obyło się bez płukania żołądka? Czekoladka (czyli Joko) ma dużo z gremlina. :eviltong: Nie wiem skąd ona ma tyle energii i zapału... Lubi się bawić, lizać, gryźć i rozgryzać... Na początku reaguje lękiem, ale z czasem nabiera odwagi i rozkręca się na całego... Jak zobaczyła pierwszy raz Brego to posikała się ze strachu i zwiała. Po dwóch dniach już nie było problemu i Brego stał się kumplem do zabaw. Na widok Brego w kołnierzu też się posikała i uciekła... Już następnego dnia obgryzała mu ten kołnierz. Gryźć i rozgryzać potrafi prawie wszystko: drucik przy rowerze, klapek, okulary... Zresztą nie ma sensu wyliczać. Wczoraj obudziłam się z obgryzionym rękawem... To była moja najlepsza piżama. Wszędzie szukałam odgryzionych kawałków materiału, ale nie znalazłam. Doskonale wiem gdzie się podziały - Joko je połknęła. Ona połyka prawie wszystko, co rozgryzie. Tusz im nie zaszkodził. Obyło się bez płukania żołądka. Quote
Lemoniada Posted July 19, 2008 Posted July 19, 2008 Hop! ja nie mogę tego przeboleć, dlaczego Ty im dajesz takie piękne zabawki do zniszczenia?:placz: Quote
Recommended Posts