Lemoniada Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 Świetne te ślimaki! Takie... śliskie i mięsiste:lol: Jak sobie radzisz z niechcianymi jajeczkami? Ciężka sprawa z obojnakami:roll: Quote
hop! Posted May 9, 2008 Author Posted May 9, 2008 Lemoniada napisał(a):Świetne te ślimaki! Takie... śliskie i mięsiste:lol: Jak sobie radzisz z niechcianymi jajeczkami? Ciężka sprawa z obojnakami:roll: I śluzowate... :lol: Jajeczka rozgniatam, nie mam wyjścia... :shake: Ostatnio zostawiłam dwa i mam dwa malutkie ślimaczki. Quote
hop! Posted May 9, 2008 Author Posted May 9, 2008 Filmik: http://img532.imageshack.us/my.php?image=joko990df1.flv Gabiszon w lipcu kończy 13 lat. Wydaje mi się, że dobrze się trzyma. ;) Quote
dorota1 Posted May 9, 2008 Posted May 9, 2008 Śliczny i wesoły psiak. Trudno uwierzyć, że ma 13 lat. Quote
zdrojka Posted May 9, 2008 Posted May 9, 2008 Z tymi zdjęciami to ja też się zastanawiam, jak Ty łapiesz taką głębię ostrości? Jeśli mogę zapytać, czym te zdjęcia robione? Dzięki za namiary na szczeniaczki :loveu: Quote
hop! Posted May 9, 2008 Author Posted May 9, 2008 Dzięki za pochwały pod adresem Gabiszona. :loveu: [quote name='zdrojka']Z tymi zdjęciami to ja też się zastanawiam, jak Ty łapiesz taką głębię ostrości? Jeśli mogę zapytać, czym te zdjęcia robione? To nie ja łapię głębię ostrości tylko aparat - chyba... :hmmmm: Zdjęcia robione tym: http://www.panasonic.pl/oferta.php?prod=3431 Niestety, od tego pstrykania zacina mi się przycisk i nie zawsze udaje mi się zrobić zdjęcie wtedy, kiedy chcę. :roll: Quote
hop! Posted May 10, 2008 Author Posted May 10, 2008 Dzisiaj na spacerze zobaczyłam coś takiego dziwnego... Quote
Rybc!a Posted May 12, 2008 Posted May 12, 2008 Uwielbiam ten wątek- trzy moje mordunie-kiedyś smutne i schorowane, a teraz szczęśliwe! :) Quote
hop! Posted May 14, 2008 Author Posted May 14, 2008 Rybc!a, dzięki Tobie Twoje/moje - czyli nasze "mordunie" mogą być szczęśliwe. ;) Quote
madzia828 Posted May 14, 2008 Posted May 14, 2008 ślicznotki mają takie same piłki ze sznurka co mój Bolero :loveu::loveu: Quote
oktawia6 Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 sznurkowe skarby znów w posiadaniu!:evil_lol:Hop-one są jak siostry-tylko umaszczeniem się różnią-ale nie wymagają strzyżenia widzę - tylko czesania regularnego-można by ew. na lato wytrymowac elegancko-tą czekaladę-ona ma więcej sierści zdaje się:razz: Quote
Recommended Posts