Lemoniada Posted December 9, 2007 Posted December 9, 2007 [quote name='hop!'] To zdjęcie jest absolutnie powalające, jaki słodki wyraz pysia!:loveu: Hop!, albo masz świetny aparat, albo niesamowity talent, albo to zasługa nieprzeciętnej modelki... Albo wszystko na raz;) Quote
zdrojka Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 To jest niesamowite A tu jakbym Małą widziała Czasem się zastanawiam, czy im tak wygodnie, jak im głowa zwisa :evil_lol: Z niej jest nadal taki chudzielec czy mi się tylko wydaje? Może to od ciągłego ruchu? :diabloti: Quote
hop! Posted December 10, 2007 Author Posted December 10, 2007 Nika jest szczupła ale nie chuda. Najważniejsze, że jest silna i zdrowa. To zdjęcie Niki z 15.08 - była bardziej kudłata, miała matową sierść. Quote
hop! Posted December 10, 2007 Author Posted December 10, 2007 Wczorajsze zasypianie... Eh! Jeden "drybed" a my dwie... Cały "drybed" tylko dla mnie... Quote
hop! Posted December 11, 2007 Author Posted December 11, 2007 Śliczne psiaki... :loveu: Nikt nie chciał pochwalić to ja to zrobiłam... :eviltong: Quote
Lemoniada Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 [quote name='hop!']Śliczne psiaki... :loveu: Nikt nie chciał pochwalić to ja to zrobiłam... :eviltong: To ja potwierdzę:evil_lol: To środkowe zdjęcie, na którym Gabiszon patrzy prosto w obiektyw jest najjjj:loveu: Quote
hop! Posted December 11, 2007 Author Posted December 11, 2007 Lemoniada napisał(a):To ja potwierdzę:evil_lol: To środkowe zdjęcie, na którym Gabiszon patrzy prosto w obiektyw jest najjjj:loveu: Staruszek był zaspany i bardzo niezadowolony. Od jakiegoś czasu potrzebuje więcej snu. A jak śmiesznie chrapie. :evil_lol: Quote
iwonamaj Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 Słodkie dziewuszki!!!:loveu::loveu::loveu: Quote
zdrojka Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 Cudne, a zielonookie z czerwonookim pod stołkiem super :evil_lol: Quote
Lemoniada Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 [quote name='hop!']O! Nasze ulubione ciasteczka! Gabi żeby mógł, to by chyba na uszach po te ciasteczka pofrunął:lol: Quote
hop! Posted December 24, 2007 Author Posted December 24, 2007 Pozdrawiam świątecznie!!!:tree1: [SIZE=1]Pędzę poukładać prezenty pod naszą sztuczną choinką... Quote
Lemoniada Posted December 25, 2007 Posted December 25, 2007 [quote name='hop!']Pozdrawiam świątecznie!!!:tree1: [SIZE=1]Pędzę poukładać prezenty pod naszą sztuczną choinką... U nas też zawsze jest sztuczna:) Rodzice preferują sztuczne ze względów oszczędnościowych, ja - z szacunku do tego kawałka natury, który tyle czasu potrzebuje żeby urosnąć. I nieważne, czy choinka była hodowana w tym właśnie cel uczy nie. Nigdy nie będę mieć żywej. W tym roku jednak pod naszą choinką wiało pustkami, brat mojego szwagra wystapił w roli Mikołaja i przyszedł z pełnym workiem:lol: Życzenia Wesołych Świąt, wszelkiej pomyślnosci i łask Bożych całemu psio-ludzkiemu stadu hop!, składają: Lemoniadka + Mocuś, Kropka, Bury, Frotka (oraz Frytka i Dropsik zza TM) Quote
hop! Posted December 28, 2007 Author Posted December 28, 2007 Dzięki za życzenia. Uznaję tylko i wyłącznie sztuczne świąteczne choinki a żywe wolę widzieć rosnące w lesie... Przed nami niebezpieczne i baaardzo hałaśliwe dni (fajerwerki, petardy, rakiety i inne "cuda" pirotechniki + ludzkie wrzaski i ryki + mnóstwo potłuczonych butelek...). Większość psów bardzo się boi... Quote
Gonitwa Posted December 28, 2007 Posted December 28, 2007 hop! napisał(a):Dzięki za życzenia. Uznaję tylko i wyłącznie sztuczne świąteczne choinki a żywe wolę widzieć rosnące w lesie... Przed nami niebezpieczne i baaardzo hałaśliwe dni (fajerwerki, petardy, rakiety i inne "cuda" pirotechniki + ludzkie wrzaski i ryki + mnóstwo potłuczonych butelek...). Większość psów bardzo się boi... Orient na szczęście się nie boi bo tam gdzie teraz mieszkam w sylwestra będzie" miejska impreza" fajerwerki, jakiś koncert i w ogóle.... A fajerwerki i petardy to w ostatnich dniach normalka. bachory nie mają co z pieniędzmi robić:angryy: Quote
hop! Posted December 30, 2007 Author Posted December 30, 2007 Jak się bawić torebką po grzankach? Quote
Recommended Posts