Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='hop!']

To zdjęcie jest absolutnie powalające, jaki słodki wyraz pysia!:loveu: Hop!, albo masz świetny aparat, albo niesamowity talent, albo to zasługa nieprzeciętnej modelki... Albo wszystko na raz;)

Posted

To jest niesamowite

A tu jakbym Małą widziała

Czasem się zastanawiam, czy im tak wygodnie, jak im głowa zwisa :evil_lol:
Z niej jest nadal taki chudzielec czy mi się tylko wydaje? Może to od ciągłego ruchu? :diabloti:

Posted

Nika jest szczupła ale nie chuda. Najważniejsze, że jest silna i zdrowa.

To zdjęcie Niki z 15.08 - była bardziej kudłata, miała matową sierść.

Posted

[quote name='hop!']Śliczne psiaki... :loveu:
Nikt nie chciał pochwalić to ja to zrobiłam... :eviltong:
To ja potwierdzę:evil_lol: To środkowe zdjęcie, na którym Gabiszon patrzy prosto w obiektyw jest najjjj:loveu:

Posted

Lemoniada napisał(a):
To ja potwierdzę:evil_lol: To środkowe zdjęcie, na którym Gabiszon patrzy prosto w obiektyw jest najjjj:loveu:

Staruszek był zaspany i bardzo niezadowolony. Od jakiegoś czasu potrzebuje więcej snu. A jak śmiesznie chrapie. :evil_lol:

Posted

[quote name='hop!']Pozdrawiam świątecznie!!!:tree1:

[SIZE=1]Pędzę
poukładać prezenty pod naszą sztuczną choinką...

U nas też zawsze jest sztuczna:) Rodzice preferują sztuczne ze względów oszczędnościowych, ja - z szacunku do tego kawałka natury, który tyle czasu potrzebuje żeby urosnąć. I nieważne, czy choinka była hodowana w tym właśnie cel uczy nie. Nigdy nie będę mieć żywej.

W tym roku jednak pod naszą choinką wiało pustkami, brat mojego szwagra wystapił w roli Mikołaja i przyszedł z pełnym workiem:lol:

Życzenia Wesołych Świąt, wszelkiej pomyślnosci i łask Bożych całemu psio-ludzkiemu stadu hop!, składają:
Lemoniadka + Mocuś, Kropka, Bury, Frotka (oraz Frytka i Dropsik zza TM)

Posted

Dzięki za życzenia.

Uznaję tylko i wyłącznie sztuczne świąteczne choinki a żywe wolę widzieć rosnące w lesie...

Przed nami niebezpieczne i baaardzo hałaśliwe dni (fajerwerki, petardy, rakiety i inne "cuda" pirotechniki + ludzkie wrzaski i ryki + mnóstwo potłuczonych butelek...).
Większość psów bardzo się boi...

Posted

hop! napisał(a):
Dzięki za życzenia.

Uznaję tylko i wyłącznie sztuczne świąteczne choinki a żywe wolę widzieć rosnące w lesie...

Przed nami niebezpieczne i baaardzo hałaśliwe dni (fajerwerki, petardy, rakiety i inne "cuda" pirotechniki + ludzkie wrzaski i ryki + mnóstwo potłuczonych butelek...).
Większość psów bardzo się boi...

Orient na szczęście się nie boi bo tam gdzie teraz mieszkam w sylwestra będzie" miejska impreza" fajerwerki, jakiś koncert i w ogóle.... A fajerwerki i petardy to w ostatnich dniach normalka. bachory nie mają co z pieniędzmi robić:angryy: