Lemoniada Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 hop! miło znów Cię widzieć:multi: Ale zabierz im tego pięknego kraba, przecież go zjedzą, a jest rewelacyjny!:placz: Quote
hop! Posted September 7, 2008 Author Posted September 7, 2008 Lemoniada napisał(a):hop! miło znów Cię widzieć:multi: Ale zabierz im tego pięknego kraba, przecież go zjedzą, a jest rewelacyjny!:placz: Lemoniada, jak możesz! :diabloti: Krab jest "piękny" i "rewelacyjny"? To tylko zwykła poduszka na dziecięce krzesło... Nie zabrałam im. Został z niego strzęp. :eviltong: A moje piękne i rewelacyjne psy były szczęśliwe. :multi: Lulinka i rybki... :evil_lol: Quote
Lemoniada Posted September 7, 2008 Posted September 7, 2008 A właśnie, że krab był piękny i rewelacyjny!:mad: Rybki już mi się nie podobają, ale ich też szkoda, takie ładne i mało zniszczone zabawki mogłyby by dzieciom posłużyć. Mam gdzieś w pudle w piwnicy stare pluszaki, co prawda dla większości mam sentyment i na pewno ich nie dam na pewne pożarcie:diabloti:, ale tą mniej lubianą resztę mogę wyprać i podarować Twoim psujom:evil_lol: Quote
hop! Posted September 15, 2008 Author Posted September 15, 2008 Lemoniada napisał(a):Mam gdzieś w pudle w piwnicy stare pluszaki, co prawda dla większości mam sentyment i na pewno ich nie dam na pewne pożarcie:diabloti:, ale tą mniej lubianą resztę mogę wyprać i podarować Twoim psujom:evil_lol: Lemoniada, dzięki, ale nie mam większego problemu ze "zdobywaniem" pluszaków. Każda nowa "dostawa" jest przeglądana przez mojego syna. W rezultacie kilka pluszaków trafia do niego, bo "tego nie dam - ma smutną buzię", "tego też nie - jest za ładny", "żabki na pewno nie oddam", "słonika zabieram - zaraz odgryzą mu trąbę"... :lol: Psuje dostają pluszaki po ostrej selekcji... :roll: Quote
hop! Posted September 17, 2008 Author Posted September 17, 2008 Nikulinka i Tosia - "tymczasowiczka"... Nikulinka pogrążona we śnie... Quote
dorota1 Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 Super zdjęcia:lol: A gdzie Gabiszonek? Quote
hop! Posted September 19, 2008 Author Posted September 19, 2008 dorota1 napisał(a):A gdzie Gabiszonek? Przeprowadził się do mojej mamy. Chyba na stałe. Ale spacerowanie i szczotkowanie należy do mnie. :eviltong: Gabiszon lepiej się czuje z Lulu, niż z Joko i Niką. To są wariatki... Dzisiaj "dręczyły" Tosię. Zerwały jej obrożę i rozgryzły... Wyrywałam Joko z japy szczątki... Tyle zostało z obróżki... Reszta połknięta przez Joko. :diabloti: Najpierw maleńka i grzeczna Tosia przybiegła na chudych łapkach na skargę... A zaraz potem nakryłam ją na wspólnej "zabawie" z Joko... Ta "zabawa" polegała na wygryzaniu dziur w kocyku. Jo ma bardzo zły wpływ na koleżankę. :diabloti: Quote
Vitka Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 Ojej taka ładna obróżka :D A Jo zdemoralizuje Tosie :evil_lol: Quote
hop! Posted September 20, 2008 Author Posted September 20, 2008 Vitka napisał(a):Ojej taka ładna obróżka :D A Jo zdemoralizuje Tosie :evil_lol: To była kocia obróżka - miękka... Z odblaskiem, żeby było widać w nocy czarną Tosieńkę... Od spodu perfekcyjnie wszyłam czerwony paseczek z wydrukowanym numerem telefonu... Byłam bardzo zła... Ale jak spojrzałam na beztroskie i zadowolone japy zespołu niszczycielskiego Nik - Jok, to wymiękłam... Jo jeszcze się chwaliła, że tak ładnie i szybko potrafi rozerwać obróżkę... Była szczęśliwa... Nika patrzyła z wyrzutem... Przerwałam im taką fajną zabawę... Tosieńka zaraz przeprasza... "Obiecuje", że więcej tego nie zrobi... Bardzo się wstydzi... Ciężko będzie ją zdemoralizować. Quote
hop! Posted September 20, 2008 Author Posted September 20, 2008 Och... :loveu: Ach... :loveu: I w ogóle... :loveu: :eviltong: Quote
Vitka Posted September 20, 2008 Posted September 20, 2008 Jak Jo u Ciebie wypiękniała! :crazyeye::loveu: Te piękne uszka! :loveu: Rozpieszczasz te swoje łobuziaki :eviltong: Quote
dorota1 Posted September 20, 2008 Posted September 20, 2008 Hop! Ale masz wesoło z tymi suczydłami!:evil_lol: Quote
hop! Posted September 20, 2008 Author Posted September 20, 2008 Vitka napisał(a):Jak Jo u Ciebie wypiękniała! :crazyeye::loveu: Te piękne uszka! :loveu: Rozpieszczasz te swoje łobuziaki :eviltong: Jo bardzo się zmieniła... Urosła... Zmienił się jej kolor sierści... Włos jest dłuższy... A uszy ma niesamowite... Tylko jest bardzo szczupła. :roll: Wetka śmiała się z jej zgryzu. Jo ma coś z tchórzofretki - zwłaszcza z profilu. :lol: http://www.strykowski.net/zdjecia_lesne_zwierzeta_fotografia/Tchorzofretka,_zdjecia_tchorzofretki_-_tchorzofretek,_fotografia_1375.php Rozpieszczam? Chyba mam słabość do łobuziaków... ;) Teraz dla odmiany zobaczcie dwa bardzo grzeczne i zgodne grubaski... :loveu: Quote
dorota1 Posted September 20, 2008 Posted September 20, 2008 Zgodne grubaski dobrały się nawet kolorystycznie! Quote
hop! Posted September 20, 2008 Author Posted September 20, 2008 A tu jeszcze fotki z działki... Quote
hop! Posted September 20, 2008 Author Posted September 20, 2008 dorota1 napisał(a):Hop! Ale masz wesoło z tymi suczydłami!:evil_lol: Bardzo wesoło. ;) Tamb wyjechała na kilka dni z Krakowa... Dokarmia maleńką, przerażoną sunię... Chce ją złapać... Jeżeli nie znajdzie dla niej innego miejsca, to przywiezie ją do mnie... Czy ja dam radę? dorota1 napisał(a):Zgodne grubaski dobrały się nawet kolorystycznie! I to zupełnie przypadkowo. :lol: Quote
dorota1 Posted September 20, 2008 Posted September 20, 2008 Tamb to zawsze wyszuka jakiegoś psiaka w potrzebie. Jak Ty dasz radę z 5! psami? Czy ta suczka jest gdzieś w pobliżu Warszawy? Quote
hop! Posted September 20, 2008 Author Posted September 20, 2008 dorota1 napisał(a):Tamb to zawsze wyszuka jakiegoś psiaka w potrzebie. Jak Ty dasz radę z 5! psami? Czy ta suczka jest gdzieś w pobliżu Warszawy? W Orońsku koło Radomia. Quote
dorota1 Posted September 20, 2008 Posted September 20, 2008 hop! napisał(a):W Orońsku koło Radomia. Czyli tam, skąd pochodzi Titka! Quote
hop! Posted September 20, 2008 Author Posted September 20, 2008 dorota1 napisał(a):Czyli tam, skąd pochodzi Titka! Dokładnie tak! Ta suczka podobno jest mniejsza od kota i bardzo chuda... Quote
Recommended Posts