hop! Posted July 19, 2008 Author Posted July 19, 2008 Lemoniada napisał(a):Hop! ja nie mogę tego przeboleć, dlaczego Ty im dajesz takie piękne zabawki do zniszczenia?:placz: Przecież to są zabawki z lumpeksu... Niedrogie... ;) Fakt, że wybieram te w najlepszym stanie, ale niekoniecznie piękne. Raczej zwracam uwagę na to, żeby nie było niebezpiecznych elementów typu plastikowy nos, szklane oko, drobne kuleczki w środku... Czy zniszczone, czy nie cena za kg jest taka sama. Jakoś muszę zaspokajać ich potrzebę niszczenia... :roll: Quote
Lemoniada Posted July 19, 2008 Posted July 19, 2008 To ja bym wybierała dla psa właśnie te w najgorszym stanie. Chociaż mój Mocuś akurat mało zabawowy jest więc nie mam problemu. A te ładne zabawki czasem kupuję i prezentuję siostrzenicom, niech się dzieciak pocieszy. Quote
Rybc!a Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 Uwielbiam ten wątek ! Jak przyjemnie popatrzeć, jak moje dawne bidy są taakie szczęśliwe. Hop!, chyba jesteś uzależniona od elbląskich psów- aktualnie 4 .. No, no.. ;) Quote
iwonamaj Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 Piękne, szczęśliwe, zadbane, rozpieszczane psiaki:loveu: Quote
hop! Posted July 23, 2008 Author Posted July 23, 2008 Rybc!a napisał(a):Hop!, chyba jesteś uzależniona od elbląskich psów- aktualnie 4 .. No, no.. ;) Już niedługo tylko trzy. ;) Uzależniona? Może... :lol: Quote
Rybc!a Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 Wiesz, hop!, jeśli tak bardzo chcesz mieć 4 elbląskie sztuki, to niech ten Brego do domu ucieka,a ja załatwię ci nowego psiaka ..:siara: Quote
hop! Posted July 27, 2008 Author Posted July 27, 2008 [quote name='Rybc!a']Wiesz, hop!, jeśli tak bardzo chcesz mieć 4 elbląskie sztuki, to niech ten Brego do domu ucieka,a ja załatwię ci nowego psiaka ..:siara: Rybc!a?! :mad: ;) Nikulinka... Quote
Lemoniada Posted July 28, 2008 Posted July 28, 2008 [quote name='hop!'] Ojeeeejuuuu!!! <oniemiała z zachwytu>:loveu: Quote
hop! Posted July 29, 2008 Author Posted July 29, 2008 [quote name='tamb']Tak, miałam napisać, że brzydkie.:eviltong: Oooo tak! Brzydkie! Bardzo brzydkie! Nareszcie słowa krytyki! :lol: A jutro przyjedzie do mnie tak samo brzydkie, a nawet jeszcze brzydsze... Zobaczcie: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=110384 Brakuje 75zł na transport. Czy ktoś pomoże? ;) Quote
Lemoniada Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 [quote name='hop!'] A jutro przyjedzie do mnie tak samo brzydkie, a nawet jeszcze brzydsze... Zobaczcie: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=110384 Brakuje 75zł na transport. Czy ktoś pomoże? ;) :stupid: Kocham Cię hop!:loveu: Quote
hop! Posted July 30, 2008 Author Posted July 30, 2008 Gonitwa napisał(a):Hop, tymczas, czy na stałe? Tymczas. :lol: Quote
Recommended Posts