mysza 1 Posted June 9, 2013 Posted June 9, 2013 [quote name='Lemoniada']Szkoda, że nie miała :( Mogłabym jej chociaż tablicę i gumtree zrobić z tymi zdjęciami, tylko potrzebowałabym tekstu, no i zgody myszy 1 :)[/QUOTE] Zgodę masz ;) bardzo chętnie przyjmę taką pomoc, naprawdę nie wyrabiam na zakrętach ostatnio. Mój numer 507 443 597 a tekst jeśli możesz sama jakoś sklecić to może wyjdzie lepiej, moje nie działają kompletnie. Jak Fortunę zasłania kanapa to nawet nie wygląda tak źle ;) A ogonek ma śmieszny :) Quote
hop! Posted June 10, 2013 Author Posted June 10, 2013 [quote name='mysza 1']Jak Fortunę zasłania kanapa to nawet nie wygląda tak źle ;) A ogonek ma śmieszny :) Wygląda fajnie i zdania nie zmienię. ;) :lol: Quote
ania shirley Posted June 10, 2013 Posted June 10, 2013 Boję się Fortuny na tym ostatnim zdjeciu:placz: . Nie wiem czy wygląda fajnie, ale orginalnie i awangardowo napewno. I trochę ...niesamowicie.... Boję się....:scared::scared::shocked!: Quote
hop! Posted June 12, 2013 Author Posted June 12, 2013 Ania się wystraszyła, mysza 1 wyjechała, Lemoniada znów zniknęła... Co tu robić? :hmmmm: Kiku, która nie boi się prawie niczego i potwór - widać tylko jego łapsko... ;) Quote
hop! Posted June 12, 2013 Author Posted June 12, 2013 Pogoda jest dziwna i psiaki zachowują się inaczej - są senne, rozleniwione... Ostatnio często są burze. Senna Fortuna... Filipek - Szafirek stał się niejadkiem. Nie chce jeść suchej karmy. Od wczoraj mu gotuję, a pewnie już jutro dotrą puszki. Szafir pięknie zarasta sierścią. :multi: Quote
hop! Posted June 12, 2013 Author Posted June 12, 2013 Czy ktoś chce zobaczyć sceny z życia codziennego Foksika? :lol: Jeżeli tak, to wystarczy kliknąć w nos Foksiastego. ;) Quote
mysza 1 Posted June 12, 2013 Posted June 12, 2013 Ładnie to wygląda Jo :) Ale cała reszta słodka. Szafirek jest cudowny i bardzo bardzo Szarusiowy :) Quote
Lemoniada Posted June 12, 2013 Posted June 12, 2013 Moim zdaniem Kiku wygląda jednak na lekko przestraszoną ;) Skąd wytrzasnęłaś takiego potworka? :) Fortunie się nie dziwię, sama jestem senna, ten tydzień jest jakiś zabójczy... I stwierdzam, że ogolona Fortuna podoba mi isę jakby bardziej, niż normalna, przykuwa uwagę ;) Muszę dziś w końcu przysiąść nad paroma ogłoszonkami dla niej :) Quote
ania shirley Posted June 12, 2013 Posted June 12, 2013 [quote name='Lemoniada'] ;) Skąd wytrzasnęłaś takiego potworka? :) :)[/QUOTE] Też na tymczasie???:diabloti: Quote
MikAga Posted June 12, 2013 Posted June 12, 2013 [quote name='hop!']Ania się wystraszyła, mysza 1 wyjechała, Lemoniada znów zniknęła... Co tu robić? :hmmmm: Poczochraj stadko, ciotki są,my też-ciudaśne te Twoje zwierzaki-chłopaki F zwłaszcza:loveu:nie zapominając o Pako i Tedi,a dziewczyny zajefajne,papa Quote
hop! Posted June 12, 2013 Author Posted June 12, 2013 [quote name='mysza 1']Ładnie to wygląda Jo :) Ale cała reszta słodka. Szafirek jest cudowny i bardzo bardzo Szarusiowy :) Wszystkie wyglądają ładnie, a nawet pięknie. ;) [quote name='Lemoniada']Moim zdaniem Kiku wygląda jednak na lekko przestraszoną ;) Skąd wytrzasnęłaś takiego potworka? :) Fortunie się nie dziwię, sama jestem senna, ten tydzień jest jakiś zabójczy... I stwierdzam, że ogolona Fortuna podoba mi isę jakby bardziej, niż normalna, przykuwa uwagę ;) Muszę dziś w końcu przysiąść nad paroma ogłoszonkami dla niej :) Kiku prawie niczego się nie boi, ale czuje respekt wobec potwora. ;) To właścicielka hotelu dla psów... ;) Pół potwór - pół baba. ;) Pogoda denna i senna. Masz rację! Tak właśnie jest! "Nienormalna" Fortuna jest lepsza, niż "normalna"! :multi: [quote name='ania shirley']Też na tymczasie???:diabloti: Niestety, na stałe. :shake: ;) [quote name='MikAga']Poczochraj stadko, ciotki są,my też-ciudaśne te Twoje zwierzaki-chłopaki F zwłaszczanie zapominając o Pako i Tedi,a dziewczyny zajefajne,papa Jutro poczochram (obiecuję), a pojutrze uczeszę. ;) Quote
MikAga Posted June 13, 2013 Posted June 13, 2013 Jutro poczochram (obiecuję), a pojutrze uczeszę. ;)[/QUOTE] Poczochrałaś? Quote
hop! Posted June 14, 2013 Author Posted June 14, 2013 [quote name='MikAga']Poczochrałaś?[/QUOTE] Oczywiście. :lol: Quote
Lemoniada Posted June 15, 2013 Posted June 15, 2013 [quote name='hop!'] Kiku prawie niczego się nie boi, ale czuje respekt wobec potwora. ;) To właścicielka hotelu dla psów... ;) Pół potwór - pół baba. ;)[/QUOTE] Uważam, że to jakaś przesada ;) [quote name='hop!'] Pogoda denna i senna. Masz rację! Tak właśnie jest! "Nienormalna" Fortuna jest lepsza, niż "normalna"! :multi: [/QUOTE] Tak, tak, tak! Cieszę się, że się zgadzamy :) Quote
hop! Posted June 15, 2013 Author Posted June 15, 2013 [quote name='Lemoniada']Uważam, że to jakaś przesada ;) Tak, tak, tak! Cieszę się, że się zgadzamy :) :lol: ;) Fortuna zwana też Florką zrobiła się cieniowana. :loveu: Ile psiaków jest na powyższym zdjęciu? :cool3: Quote
hop! Posted June 16, 2013 Author Posted June 16, 2013 Jo zgubiła ulubioną piłeczkę i jest smutna. Zielona piłeczka nie zastąpi niebieskiej. ;) Quote
Lemoniada Posted June 17, 2013 Posted June 17, 2013 Biedna Joko, rozumiem ją... Faktycznie ma zasmuconą minkę na tym zdjęciu, ale może piłeczka jeszcze się znajdzie? :) Quote
MikAga Posted June 18, 2013 Posted June 18, 2013 Jokusiu, nie smuć się,ciocia prześle grosik na niebieską piłęczkę-mateczka hop!kupi-nr konta proszę!Podzielisz się z Kikusią?-pyta Mika z obdartym nosem,który wcisnęła między szczebelki urzerając się z piesiem,bardzo cierpiała przez dwa dni,ale już nie pamięta-dalej wsadza ryja tam,gdzie nie powinna,pa.Mika z Agą. Quote
hop! Posted June 19, 2013 Author Posted June 19, 2013 [quote name='Lemoniada']Biedna Joko, rozumiem ją... Faktycznie ma zasmuconą minkę na tym zdjęciu, ale może piłeczka jeszcze się znajdzie? :)[/QUOTE] Znalazła się, ale... Jo już zdążyła pokochać zieloną piłeczkę. ;) Piłka jest bardzo ważna, bo zastąpiła kamień. Jo zawsze musi mieć coś swojego (nikomu tego nie pożycza ;)) - najlepiej, żeby się turlało. [quote name='MikAga']Jokusiu, nie smuć się,ciocia prześle grosik na niebieską piłęczkę-mateczka hop!kupi-nr konta proszę!Podzielisz się z Kikusią?-pyta Mika z obdartym nosem,który wcisnęła między szczebelki urzerając się z piesiem,bardzo cierpiała przez dwa dni,ale już nie pamięta-dalej wsadza ryja tam,gdzie nie powinna,pa.Mika z Agą.[/QUOTE] Lepiej przeznacz pieniążki dla Mikusi lub jakiegoś bezdomniaka. ;) Regularnie pomagasz "myszowym" psiakom - dzięki za to. :Rose: Biedna Mika... Może trzeba jej zorganizować ochraniacz na nos. ;) Fachowcy siedzą na dachu. Jest ich trzech. Dwóch działa na zewnątrz - w ogródku. Poprawiają ogrodzenie i zabudowują brzydki kompostownik (zawsze się bałam, że psy w tym miejscu przeskoczą ogrodzenie, a po zabudowaniu takich obaw nie będzie). Panowie kręcą się oczywiście po domu, bo musi być przerwa na odpoczynek, na posiłek, na kawkę, na herbatkę, na załatwienie potrzeb... :roll: A po pracy trzech się kąpie w łazience w suterenie (zwykle tam kąpię psiaki) i używają samowolnie psiego ręcznika. Słychać z dołu śpiewy, śmiechy i pokrzykiwania. ;) Trzeba wytrzymać do piątku, a potem zacznie się wielkie sprzątanie. :sad: Psy są bardzo grzeczne i dzielnie znoszą to wszystko. :multi: Quote
ania shirley Posted June 22, 2013 Posted June 22, 2013 Piekne. Takie myslace, mądre oczy maja... Quote
hop! Posted June 26, 2013 Author Posted June 26, 2013 ania shirley napisał(a):Piekne. Takie myslace, mądre oczy maja... Moje ukochane, psotne stworki. ;-) Wczoraj Kiku i Foksik bawili się w błocie. Po zabawie wyglądali jak... :crazyeye: Musiałam wykąpać potworki. Dobrze, że nie noszą ubrań, bo doszłoby pranie. ;) Quote
hop! Posted June 28, 2013 Author Posted June 28, 2013 [quote name='ania shirley']Ładny. Czemu nie w domu? Tak, jak napisałam na wątku "myszowych" nabytków: [quote name='hop!']Być może wkrótce się przeprowadzi - wszystko rozstrzygnie się w sobotę. Proszę o trzymanie kciuków. :smile: Jutro poinformuję o wszystkim. ;) Quote
Recommended Posts