Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Lemoniada']Szkoda, że nie miała :( Mogłabym jej chociaż tablicę i gumtree zrobić z tymi zdjęciami, tylko potrzebowałabym tekstu, no i zgody myszy 1 :)[/QUOTE]
Zgodę masz ;) bardzo chętnie przyjmę taką pomoc, naprawdę nie wyrabiam na zakrętach ostatnio. Mój numer 507 443 597 a tekst jeśli możesz sama jakoś sklecić to może wyjdzie lepiej, moje nie działają kompletnie.

Jak Fortunę zasłania kanapa to nawet nie wygląda tak źle ;) A ogonek ma śmieszny :)

Posted

[quote name='mysza 1']Jak Fortunę zasłania kanapa to nawet nie wygląda tak źle ;) A ogonek ma śmieszny :)

Wygląda fajnie i zdania nie zmienię. ;)

:lol:

Posted

Ania się wystraszyła, mysza 1 wyjechała, Lemoniada znów zniknęła...
Co tu robić? :hmmmm:

Kiku, która nie boi się prawie niczego i potwór - widać tylko jego łapsko... ;)

Posted

Pogoda jest dziwna i psiaki zachowują się inaczej - są senne, rozleniwione... Ostatnio często są burze.

Senna Fortuna...

Filipek - Szafirek stał się niejadkiem. Nie chce jeść suchej karmy. Od wczoraj mu gotuję, a pewnie już jutro dotrą puszki. Szafir pięknie zarasta sierścią. :multi:

Posted

Moim zdaniem Kiku wygląda jednak na lekko przestraszoną ;) Skąd wytrzasnęłaś takiego potworka? :)
Fortunie się nie dziwię, sama jestem senna, ten tydzień jest jakiś zabójczy... I stwierdzam, że ogolona Fortuna podoba mi isę jakby bardziej, niż normalna, przykuwa uwagę ;) Muszę dziś w końcu przysiąść nad paroma ogłoszonkami dla niej :)

Posted

[quote name='hop!']Ania się wystraszyła, mysza 1 wyjechała, Lemoniada znów zniknęła...
Co tu robić? :hmmmm:
Poczochraj stadko,
ciotki są,my też-ciudaśne te Twoje zwierzaki-chłopaki F zwłaszcza:loveu:nie zapominając o Pako i Tedi,a dziewczyny zajefajne,papa

Posted

[quote name='mysza 1']Ładnie to wygląda Jo :) Ale cała reszta słodka. Szafirek jest cudowny i bardzo bardzo Szarusiowy :)

Wszystkie wyglądają ładnie, a nawet pięknie. ;)

[quote name='Lemoniada']Moim zdaniem Kiku wygląda jednak na lekko przestraszoną ;) Skąd wytrzasnęłaś takiego potworka? :)
Fortunie się nie dziwię, sama jestem senna, ten tydzień jest jakiś zabójczy... I stwierdzam, że ogolona Fortuna podoba mi isę jakby bardziej, niż normalna, przykuwa uwagę ;) Muszę dziś w końcu przysiąść nad paroma ogłoszonkami dla niej :)

Kiku prawie niczego się nie boi, ale czuje respekt wobec potwora. ;) To właścicielka hotelu dla psów... ;) Pół potwór - pół baba. ;) Pogoda denna i senna. Masz rację! Tak właśnie jest! "Nienormalna" Fortuna jest lepsza, niż "normalna"! :multi:

[quote name='ania shirley']Też na tymczasie???:diabloti:

Niestety, na stałe. :shake: ;)

[quote name='MikAga']Poczochraj stadko,
ciotki są,my też-ciudaśne te Twoje zwierzaki-chłopaki F zwłaszczanie zapominając o Pako i Tedi,a dziewczyny zajefajne,papa

Jutro poczochram (obiecuję), a pojutrze uczeszę. ;)

Posted

[quote name='hop!']
Kiku prawie niczego się nie boi, ale czuje respekt wobec potwora. ;) To właścicielka hotelu dla psów... ;) Pół potwór - pół baba. ;)[/QUOTE]
Uważam, że to jakaś przesada ;)

[quote name='hop!'] Pogoda denna i senna. Masz rację! Tak właśnie jest! "Nienormalna" Fortuna jest lepsza, niż "normalna"! :multi:
[/QUOTE]
Tak, tak, tak! Cieszę się, że się zgadzamy :)

Posted

[quote name='Lemoniada']Uważam, że to jakaś przesada ;)

Tak, tak, tak! Cieszę się, że się zgadzamy :)

:lol: ;)

Fortuna zwana też Florką zrobiła się cieniowana. :loveu:

Ile psiaków jest na powyższym zdjęciu? :cool3:

Posted

Jokusiu,
nie smuć się,ciocia prześle grosik na niebieską piłęczkę-mateczka hop!kupi-nr konta proszę!Podzielisz się z Kikusią?-pyta Mika z obdartym nosem,który wcisnęła między szczebelki urzerając się z piesiem,bardzo cierpiała przez dwa dni,ale już nie pamięta-dalej wsadza ryja tam,gdzie nie powinna,pa.Mika z Agą.

Posted

[quote name='Lemoniada']Biedna Joko, rozumiem ją... Faktycznie ma zasmuconą minkę na tym zdjęciu, ale może piłeczka jeszcze się znajdzie? :)[/QUOTE]

Znalazła się, ale... Jo już zdążyła pokochać zieloną piłeczkę. ;) Piłka jest bardzo ważna, bo zastąpiła kamień. Jo zawsze musi mieć coś swojego (nikomu tego nie pożycza ;)) - najlepiej, żeby się turlało.

[quote name='MikAga']Jokusiu,
nie smuć się,ciocia prześle grosik na niebieską piłęczkę-mateczka hop!kupi-nr konta proszę!Podzielisz się z Kikusią?-pyta Mika z obdartym nosem,który wcisnęła między szczebelki urzerając się z piesiem,bardzo cierpiała przez dwa dni,ale już nie pamięta-dalej wsadza ryja tam,gdzie nie powinna,pa.Mika z Agą.[/QUOTE]

Lepiej przeznacz pieniążki dla Mikusi lub jakiegoś bezdomniaka. ;) Regularnie pomagasz "myszowym" psiakom - dzięki za to. :Rose:

Biedna Mika... Może trzeba jej zorganizować ochraniacz na nos. ;)

Fachowcy siedzą na dachu. Jest ich trzech. Dwóch działa na zewnątrz - w ogródku. Poprawiają ogrodzenie i zabudowują brzydki kompostownik (zawsze się bałam, że psy w tym miejscu przeskoczą ogrodzenie, a po zabudowaniu takich obaw nie będzie). Panowie kręcą się oczywiście po domu, bo musi być przerwa na odpoczynek, na posiłek, na kawkę, na herbatkę, na załatwienie potrzeb... :roll: A po pracy trzech się kąpie w łazience w suterenie (zwykle tam kąpię psiaki) i używają samowolnie psiego ręcznika. Słychać z dołu śpiewy, śmiechy i pokrzykiwania. ;) Trzeba wytrzymać do piątku, a potem zacznie się wielkie sprzątanie. :sad: Psy są bardzo grzeczne i dzielnie znoszą to wszystko. :multi:

Posted

ania shirley napisał(a):
Piekne. Takie myslace, mądre oczy maja...

Moje ukochane, psotne stworki. ;-)

Wczoraj Kiku i Foksik bawili się w błocie. Po zabawie wyglądali jak... :crazyeye: Musiałam wykąpać potworki. Dobrze, że nie noszą ubrań, bo doszłoby pranie. ;)

Posted

[quote name='ania shirley']Ładny. Czemu nie w domu?

Tak, jak napisałam na wątku "myszowych" nabytków:

[quote name='hop!']Być może wkrótce się przeprowadzi - wszystko rozstrzygnie się w sobotę. Proszę o trzymanie kciuków. :smile:

Jutro poinformuję o wszystkim. ;)