neverend Posted September 22, 2007 Posted September 22, 2007 lidka_park napisał(a):Puszek miał dzis porzadne spiecie z Rysiem... jak to się stało?? czy nic mu nie jest?? Quote
Aga_Mazury Posted September 22, 2007 Posted September 22, 2007 neverend napisał(a):jak to się stało?? czy nic mu nie jest?? jemu nic... ;) ale lidka....ucierpiała....dośc mocno ...:p Quote
neverend Posted September 22, 2007 Posted September 22, 2007 Aga_Mazury napisał(a):jemu nic... ;) ale lidka....ucierpiała....dośc mocno ...:p co???? lidka.... Quote
Matusz Posted September 22, 2007 Author Posted September 22, 2007 [quote name='Aga_Mazury']jemu nic... ;) ale lidka....ucierpiała....dośc mocno ...:p Biedna Lidka :glaszcze: to widzę, że Marta najmniej ucierpiała z nas wszystkich w schronisku :diabloti::eviltong::eviltong: żartuję;) trzeba wsadzić ja na te betonowe boksy do psów Quote
neverend Posted September 22, 2007 Posted September 22, 2007 [quote name='matusz5']Biedna Lidka :glaszcze: to widzę, że Marta najmniej ucierpiała z nas wszystkich w schronisku :diabloti::eviltong::eviltong: żartuję;) trzeba wsadzić ja na te betonowe boksy do psów już nieraz byłam z Tobą w boksach... i nie mam ochoty być podgryzana:eviltong: wystarczy,że Guzik podgryza mi nogi... Quote
lidka_park Posted September 23, 2007 Posted September 23, 2007 [quote name='matusz5']Biedna Lidka :glaszcze: spoko, jeszcze zyje ;) Quote
Evas Posted September 24, 2007 Posted September 24, 2007 neverend napisał(a):a ciotka poogłasza tak Guzika????:cool3: Kochana, chciałabym..tylko trudno mi cokolwiek robić, jak mam dostęp do komputera najwyżej 2 razy dziennie po godzinie..nie wiem wtedy za co się łapać, odpisywać na maile, dawac ogloszenia. Teraz wpadłam na 15 min..i będę dopiero wieczorem. Napisz mi proszę ładny tekst ogłoszenia, ja sobie go skopiuję i łatwiej mi będzie go wrzucić gdzieś..i jakbyś mogła na maila podesłać mi zdjęcia..ale zmniejszone żeby miały do 100 kB. :) Quote
Evas Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 lidka_park napisał(a):Puszek miał dzis porzadne spiecie z Rysiem... Czy Pusio jest dominantem i atakuje inne psy? Bardzo proszę o odpowiedz. Quote
Matusz Posted September 25, 2007 Author Posted September 25, 2007 Evas napisał(a):Czy Pusio jest dominantem i atakuje inne psy? Bardzo proszę o odpowiedz. nie wiem jak było w sobotę, ale to bardziej Rysio jest dominantem... Quote
neverend Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 Evas napisał(a):Kochana, chciałabym..tylko trudno mi cokolwiek robić, jak mam dostęp do komputera najwyżej 2 razy dziennie po godzinie..nie wiem wtedy za co się łapać, odpisywać na maile, dawac ogloszenia. Teraz wpadłam na 15 min..i będę dopiero wieczorem. Napisz mi proszę ładny tekst ogłoszenia, ja sobie go skopiuję i łatwiej mi będzie go wrzucić gdzieś..i jakbyś mogła na maila podesłać mi zdjęcia..ale zmniejszone żeby miały do 100 kB. :) to na wątku Guzika napiszę ładny..bo tu Pusia wątek... Quote
jotpeg Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 kazdy sie moze zdenerwowac - Puszek tez! Quote
lidka_park Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 Evas napisał(a):Czy Pusio jest dominantem i atakuje inne psy? Bardzo proszę o odpowiedz. czy to dominant to nie wiem... ale na pewno z niego zadziora ;) Quote
Evas Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 To raczej do domu z innym pieskiem nie bardzo..maluch nieco z charakterem :) Quote
Matusz Posted September 27, 2007 Author Posted September 27, 2007 neverend napisał(a): dzięki Never za banerek dla Puszka może ktoś go wstawi do podpisu... Quote
neverend Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 matusz5 napisał(a):dzięki Never za banerek dla Puszka może ktoś go wstawi do podpisu... miałeś to być TY!!! Quote
Matusz Posted September 28, 2007 Author Posted September 28, 2007 Puszek mój kochany na spacerku tydzień temu: Quote
Matusz Posted September 28, 2007 Author Posted September 28, 2007 Zapraszam na bazarek dla Boogie, po operacji guzków i sterylce http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=7352911 Quote
neverend Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 neverend napisał(a):miałeś to być TY!!! brak odzewu...:( Quote
Matusz Posted September 29, 2007 Author Posted September 29, 2007 Puszek dzisiaj na spacerku :) widać z kim był po ilości zdjęć :cool1: on uwielbia rozkoszować się zapachem trawy i ją jeść :p uśmiecham się ;) Quote
Matusz Posted September 29, 2007 Author Posted September 29, 2007 cd.. takie grzybki spotkaliśmy po drodze, niestety nie jadalne :evil_lol: Quote
neverend Posted September 29, 2007 Posted September 29, 2007 Puszek ładniejszy od grzybka muchomorka...:eviltong: Quote
Evas Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 Bardzo piękne zdjęcia Puszka i grzybka też :) Quote
neverend Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 matusz5 napisał(a):Pusiu jest przekochany :iloveyou: a wujcio zakochany...:eviltong: Quote
Recommended Posts