neverend Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 To trzeba będzie wynająć odrzutowiec,żeby było jeszcze szybciej:) Quote
Evas Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 Maluch przypomina piłeczkę, nakrapianą. Powinien jak piłeczka wyskoczyć ze schroniska. Do Domu, Puszku. Quote
jotpeg Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 prześliczny, nakrapiany psiak!!!! :loveu: :lol: :p Quote
Evas Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 Trikolorek dereszowaty :cool3: Bardzo zabawny maluch - tylko domu brak. Quote
neverend Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 a jakież to pełne radości...mały przytulasty klusio:) Quote
Matusz Posted September 7, 2007 Author Posted September 7, 2007 Puszek już jutro sobota ! i spacerek ! ;) Quote
jotpeg Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 co to, Kropczasty, nikogo nie ma u ciebie? Quote
Evas Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 Zaglądam, zawsze. Jemu trzeba ogłoszenia, żeby dać mu szansę. Ja na razie mam za dużo psiaków na ogłoszenia. Na dodatek oczy mi zupełnie wysiadają, jak dłużej siedzę przy komp. Ale myślę o nim..taki psiak jak ciepła bułeczka z uśmiechniętym pysiem. Czy ktoś dołączy się do ogłoszeń? Quote
Matusz Posted September 9, 2007 Author Posted September 9, 2007 Moje cudeńko na wczorajszym spacerze ! :iloveyou: Quote
neverend Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 Jakie śliczne fotki...oczywiście widać łądne ujęcia i wprawę,ale przede wszystkim Puszek jest urzekający... Quote
Matusz Posted September 10, 2007 Author Posted September 10, 2007 [quote name='neverend']Jakie śliczne fotki...oczywiście widać łądne ujęcia i wprawę,ale przede wszystkim Puszek jest urzekający... dzięki never :oops: ty a może ja pójdę na fotografie, zaocznie:eviltong::eviltong: Quote
neverend Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 Jest mnóstwo studium...dobre są gdańskie szkoły fotograficzne...spróbuj za rok na ASP do Gdańska...ja też tam będę składała papiery...W tym roku złożyłam,ale nie pojechałam,bo byłam w Poznaniu na egzach...ale żałuję do dziś,że zostałam...:( Quote
Matusz Posted September 10, 2007 Author Posted September 10, 2007 [quote name='neverend']Jest mnóstwo studium...dobre są gdańskie szkoły fotograficzne...spróbuj za rok na ASP do Gdańska...ja też tam będę składała papiery...W tym roku złożyłam,ale nie pojechałam,bo byłam w Poznaniu na egzach...ale żałuję do dziś,że zostałam...:( a nie ma jakiegoś 2 naboru ?? w 2 terminie ?? Quote
neverend Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 [quote name='matusz5'] a nie ma jakiegoś 2 naboru ?? w 2 terminie ?? nie ma...przyjmują 4-6 osób rocznie...a ja byłam 9...:shake: Quote
neverend Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 jotpeg napisał(a):a u Dropiatka nikogo nie ma?? Jotpeg podrzuca, a nadal cisza... Quote
Evas Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 Ja zaglądam do niego, patrzę na tą uśmiechniętą mordkę i chciałabym żeby już biegł do domu. Quote
jotpeg Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 podrzucam, bo najchetnirj to bym go do domu podrzucila... coz :shake: Quote
neverend Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 jotpeg napisał(a):podrzucam, bo najchetnirj to bym go do domu podrzucila... coz :shake: och, ja też z miłą chcęcią to zrobiła i to zaraz! Quote
Recommended Posts