Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

No nareszcie 92.gif

Ale fajnie razem z Brunkiem wyglądają.

A Mimisia kołami do góry rewelacyjna, cudo po prostu:) :)

Pokerku, takie to one są, ale ciesz się z tego.

Posted

Brunio z Mimisi zrobił sobie poduchę. Ale co się dziwić, takie toto puchate, mięciutkie...:)

Pokerku, myślę, że sunia wcale nie jest zdrajczynią. Przecież nawet na zdjęciu jest na to dowód - przegryza smycz, bo chce do Was pędzić. Nawet z leżakiem i Brunkiem próbowała...:) To jest dopiero wierne psiątko...

Posted

z jednej strony do mnie nie  dociera ,że Mimi już nie ma u nas, a z drugiej mam uczucie jakby była u nas sto lat temu.

Posted

Pokerku, myślę, że sunia wcale nie jest zdrajczynią. Przecież nawet na zdjęciu jest na to dowód - przegryza smycz, bo chce do Was pędzić. Nawet z leżakiem i Brunkiem próbowała... :) To jest dopiero wierne psiątko...

Figuniu, wypluj to słowo z przegryzaniem i pędzeniem :)

Ja mam fobię na temat uciekania i pędzenia :) :)

Anecik coś o tym wie, bo nie omieszkałyśmy z Agnieszką snuć katastroficznych wizji,

niestety jakże często się zdarzających po adopcji.

Niech ona nigdzie nie pędzi tylko siedzi na tej kanapie z Brunkiem :) :)

Posted

Mimisia chodzi za mną krok w krok, nawet jak śpi a ja się przemieszczę na moment, maszeruje za mną - a w zasadzie dwuosobowa wycieczka maszeruje za mną tylko po to by np. za 20 sekund być z powrotem ze mną na kanapie.

Na szczęście lub jak kto woli z Brunkiem i leżakiem nie pędziła do Wrocławia tylko zdecydowanie bliżej 20 metrów do domku :)

Posted

Takie domki to skarb - meldują, relacjonują, focą - bez proszenia się i przypominania. Można spać spokojnie i nie snuć czarnych wizji, gdy nie ma odp. na smsa czy telefon milczy...

• Upvote 1
Posted

Figuniu, wypluj to słowo z przegryzaniem i pędzeniem :)

Ja mam fobię na temat uciekania i pędzenia :) :)

Anecik coś o tym wie, bo nie omieszkałyśmy z Agnieszką snuć katastroficznych wizji,

niestety jakże często się zdarzających po adopcji.

Niech ona nigdzie nie pędzi tylko siedzi na tej kanapie z Brunkiem :) :)

To już wypluwam, cofam i w ogóle nawet w żartach nie wspomnę...

Poza tym, to mądra sunia, na pewno sprawę już dogłębnie przemyślała i wie, że wygrała los na loterii, a Pokerkowie muszą mieć miejsce na kolejnego nieboraka.

Posted

Ma ta czerwoną, którą mieliśmy u Was tylko mąż dorobił dziurki. Ma też już legowisko na trawkę i taras coby jej pupci nie było za gorąco lub za zimno, no i oczywiście legowisko do domku.

Posted

A ja dzisiaj poznałam Mimi:)

Jest przepięknym,  słodkim pieszczochem.

Mimi okazała mi ogromną sympatię, jestem nią zachwycona.

Mała jest traktowana jak księżniczka i widać jak jest szczęśliwa.

Teraz to już tylko dobre dni przed maleńką królewną.

Dodatkowo do ds pojechał Bruno i Mimi ma anecik tylko dla siebie:)

Okruszek malutki przeznaczony do kochania:)

• Upvote 1