Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Długo sie zastanawiałam nad stworzeniem tu wątku. Ale w końcu się zdecydowałam. Gera dalej żyje i wariuje na całego w swoim wątku na foto blogach a Otisowi też sie przecież należy "jego kawałek podłogi"...
Urodził się 13.03.2006r. Zginął 13.09.2006r potrącony przez samochód...:-(:-(:-(
Miał TYLKO 6 MIESIĘCY!!:-(:-(:-(

Posted

Piekny piesek , byl taki mlodziutki :-(
Otis na pewno teraz jest szczesliwy i bedzie na Ciebie czekal , on juz zaznal dobra Teczowego Mostu i czeka szczesliwie i spokojnie . Trzymaj sie .

Otisku dla Ciebie

Posted

Wiecie, ja cały o Nim myślę... Cały czas zdarzają się chwile słabości i płaczu:-( Nie mogę oglądać Jego zdjęć bo płaczę.... A im bardzij zbliża się 13 września tym jest gorzej...:-(

Dziękuj Ci pięknie w imieniu moim i Otiska za tą piękną tęczę, która z pewnością poprowadziła go w szczęśliwe miejsce :)

Posted

Rozumiem Cie , ale ten bol minie i pozostanie po nim pamiec i te najpiekniejsze chwile. Przypomnij sobie to co bylo w Waszym zyciu najpiekniejsze , ze swiadomoscia jaki teraz jest szczesliwy. Ja tez przez dlugi czas nie moglam patrzec na zdjecia swoich psiaczkow ,ktore odeszly za TM ,ale to minelo.Pozostala pamiec i tesknota . Kiedys sie tam wszyscy spotkamy .

Moja Szama , Szamanek i Odie na pewno w najlepsze bawia sie z Otiskiem :glaszcze:

• 7 months later...
  • 5 months later...
Posted

13.09.2008r.
To dziś mijają 2 lata od śmierci mojego Otiska... [']

"Nie idź za mną, bo nie umiem prowadzić. Nie idź przede mną, bo mogę za Tobą nie nadążyć. Idź po prostu obok mnie i bądź moim przyjacielem." - to były moje pierwsze słowa, które do niego wypowiedziałam. To samo dostrzegłam w jego oczach...

"Trzeba wielu lat by znaleźć przyjaciela, wystarczy chwila by go stracić." - ta chwila nadeszła 13.09.2006r. Najgorsza chwila mojego życia...

Jednak staram się pamiętać, że "
Gdyby nie było śmierci, życie nie wydawałoby nam się takie piękne." oraz "Tylko człowiek, który kochał, umiera jak człowiek."

Otisku doskonale pamiętam dzień, w którym po raz pierwszy Cię ujrzałam...

Twoje pierwsze dni ze mną, które spędzałeś w Mińsku...

I pierwszy dzień w nowym domu, w Twoim ulubionym kojcu...

Jak towarzyszyłeś mi w pracy...

Posted

Na wsteczu parę przemyśleń i początek historii... To już 2 lata...

Tu juz byłeś troszkę starszy, miałeś jakieś 4 miesiące...

Pierwszy raz pojechałeś na działkę...

Twoja siostra, Gera, tez tam była...

Uwielbiałeś bawić się piłkami do tenisa...

I spać na moim łóżku...

Posted

To zdjęcie jest oastatnim, jakie Ci zrobiłam... Nakrzyczałam wtedy na Ciebie.... A tydzień później już Cię nie było... :-(

Otisku ['] zawsze będę o Tobie pamiętać. Na zawsze pozostaniesz w moim sercu!
[SIZE=2]Wrzos i rododendron na Twoim grobie pięknie rosną... Rano zapalę Ci świeczkę...

[SIZE=4][']