Wyjątek Posted July 28, 2007 Posted July 28, 2007 Długo sie zastanawiałam nad stworzeniem tu wątku. Ale w końcu się zdecydowałam. Gera dalej żyje i wariuje na całego w swoim wątku na foto blogach a Otisowi też sie przecież należy "jego kawałek podłogi"... Urodził się 13.03.2006r. Zginął 13.09.2006r potrącony przez samochód...:-(:-(:-( Miał TYLKO 6 MIESIĘCY!!:-(:-(:-( Quote
Izunia86 Posted July 28, 2007 Posted July 28, 2007 Piekny piesek , byl taki mlodziutki :-( Otis na pewno teraz jest szczesliwy i bedzie na Ciebie czekal , on juz zaznal dobra Teczowego Mostu i czeka szczesliwie i spokojnie . Trzymaj sie . Otisku dla Ciebie Quote
Wyjątek Posted July 28, 2007 Author Posted July 28, 2007 Wiecie, ja cały o Nim myślę... Cały czas zdarzają się chwile słabości i płaczu:-( Nie mogę oglądać Jego zdjęć bo płaczę.... A im bardzij zbliża się 13 września tym jest gorzej...:-( Dziękuj Ci pięknie w imieniu moim i Otiska za tą piękną tęczę, która z pewnością poprowadziła go w szczęśliwe miejsce :) Quote
Izunia86 Posted July 28, 2007 Posted July 28, 2007 Rozumiem Cie , ale ten bol minie i pozostanie po nim pamiec i te najpiekniejsze chwile. Przypomnij sobie to co bylo w Waszym zyciu najpiekniejsze , ze swiadomoscia jaki teraz jest szczesliwy. Ja tez przez dlugi czas nie moglam patrzec na zdjecia swoich psiaczkow ,ktore odeszly za TM ,ale to minelo.Pozostala pamiec i tesknota . Kiedys sie tam wszyscy spotkamy . Moja Szama , Szamanek i Odie na pewno w najlepsze bawia sie z Otiskiem :glaszcze: Quote
Wyjątek Posted July 31, 2007 Author Posted July 31, 2007 Na jego grobie posadziłam jego ulubioną roślinke- rododendrona... Więcej o Otisku dowiecie się klikaja c banner... Dla Ciebie Słoneczko: ['] Quote
Agga Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 Wyjątek każdy z nas ma chwile słabości. Każdy wspomina swoich przyjaciół.Cudowna psinka [`] Quote
Wyjątek Posted March 13, 2008 Author Posted March 13, 2008 Znów powrócił smutek... To już półtora roku:-(:-( A ja dalej nie jestem w stanie normalnie oglądać jego zdjęć... Quote
Wyjątek Posted September 12, 2008 Author Posted September 12, 2008 13.09.2008r. To dziś mijają 2 lata od śmierci mojego Otiska... ['] "Nie idź za mną, bo nie umiem prowadzić. Nie idź przede mną, bo mogę za Tobą nie nadążyć. Idź po prostu obok mnie i bądź moim przyjacielem." - to były moje pierwsze słowa, które do niego wypowiedziałam. To samo dostrzegłam w jego oczach... "Trzeba wielu lat by znaleźć przyjaciela, wystarczy chwila by go stracić." - ta chwila nadeszła 13.09.2006r. Najgorsza chwila mojego życia... Jednak staram się pamiętać, że "Gdyby nie było śmierci, życie nie wydawałoby nam się takie piękne." oraz "Tylko człowiek, który kochał, umiera jak człowiek." *** Otisku doskonale pamiętam dzień, w którym po raz pierwszy Cię ujrzałam... Twoje pierwsze dni ze mną, które spędzałeś w Mińsku... I pierwszy dzień w nowym domu, w Twoim ulubionym kojcu... Jak towarzyszyłeś mi w pracy... Quote
Wyjątek Posted September 12, 2008 Author Posted September 12, 2008 Na wsteczu parę przemyśleń i początek historii... To już 2 lata... Tu juz byłeś troszkę starszy, miałeś jakieś 4 miesiące... Pierwszy raz pojechałeś na działkę... Twoja siostra, Gera, tez tam była... Uwielbiałeś bawić się piłkami do tenisa... I spać na moim łóżku... Quote
Wyjątek Posted September 12, 2008 Author Posted September 12, 2008 To zdjęcie jest oastatnim, jakie Ci zrobiłam... Nakrzyczałam wtedy na Ciebie.... A tydzień później już Cię nie było... :-( Otisku ['] zawsze będę o Tobie pamiętać. Na zawsze pozostaniesz w moim sercu! [SIZE=2]Wrzos i rododendron na Twoim grobie pięknie rosną... Rano zapalę Ci świeczkę... [SIZE=4]['] Quote
Agga Posted September 14, 2008 Posted September 14, 2008 Oj maluszku. Na pewno sobie rozrabiasz za TM. Teraz jest Was tam spora grupka zwariowanych bokserków. Quote
Recommended Posts