Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 522
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Guest monia3a
Posted

Wyświetleń jest sporo ponad 1000

AnkaS dzwoni ktoś do Ciebie??

Guest monia3a
Posted

Jak z tamtą kobietą ma dalej chęć go wziąć ??

Guest monia3a
Posted

Bazylku co u Ciebie ??

AnkaS jak zachowuje się Bazyl?? Polepszyło się coś choć troszkę??

Posted

Tamta pani drugi raz się nie odezwała. Nowych telefonów też nie ma.
Bazyl na razie grzeczny. Od powrotu z wakacji nie miał żadnej akcji, choć - niestety - nie wierzę, że tak zostanie.

Guest monia3a
Posted

Na szczęście Bazylek jest grzeczniejszy.

Dwie osoby już obserwują aukcję :multi:

Guest monia3a
Posted

o bardzo dobre wieści, myślę, że należy wspomnieć że Bazyl już się nieco uspokoił, złagodniał.

Guest monia3a
Posted

3 osoby obserwują ale aukcja dziś się kończy :-(

Guest monia3a
Posted

No i koniec aukcji !

Dzwonił ktoś??

Wystawić aukcję ponownie?? Może coś zmienić w tekście??

Guest monia3a
Posted

:crazyeye: widzę, że sama ze sobą piszę na tym wątku :evil_lol:

Posted

nie - jeszcze ja się odzywam :) Wróciłam z wywczasów i trzymam kciuki za Bazyla. Najlepiej by było gdyby p.Ania się wypowiadała nt Bazyla, a szczególnie jego zachowania, może jest jeszcze cień nadziei dla niego??

Posted

Telefonów nadal brarak. Ja miałam przez 2 dni komputer w naprawie, stąd brak wieści. Bazyl nic strasznego nie zamalował, niestety, nasila się jecgo niechęć do wilczurów. Przedwczoraj zaoferował się w charakterze przekąski kaukazowi... Dobrze, że kaukaz był na smyczy, skończyło się na lekkim zadrapaniu. Ale sądząc z reakcji na wilczurowate, nauczką to dla niego nie było. Poszliśmy do kolejnego trenera, rozmawialiśmy na toruńskiej wystawie psów i postanowiłam Bazyla zaprowadzić. Cóż, podobnie jak behawiorystka, twierdzi, że Bazyl to po prostu tchórz, mało pewny siebie i dlatego atakuje. W połączeniu z pinczerowym charakterem robi się mieszanka wybuchowa. Trener uważa, że gdyby go z pięc razy sprowadzić do parteru, to by odpuścił. Tylko jak - wszyscy boimy się pogryzienia. Trener mówi, że nawet jeśli pies ugryzie, to trzeba drugą ręką złapać, przycisnąć do podłogi i poczekac aż odpuści. Tyle teoria. A w praktyce nie wyobrażam sobie, jak bohatersko zbliżam się do pilnującego łupu Bazyla i z ręką w jego zaciśniętej szczęce zgrabnie łapię drugą ręką za kark i przygważdzam go do podłogi...

Guest monia3a
Posted

To w sumie jest sposób i może trzeba by się do tej rady stosować. Wiem, że to trudne ale skoro to jedyna rada to może warto spróbować!!

Aniu jak z allegro wystawić jeszcze raz??

Ja Bazylka jak narazie wziąć nie mogę, mam teraz na tymczasie dwa szczeniaki i rocznego wilka więc jak nie patrzeć byłaby wojna skoro Bazyl nie lubi ON.