Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 522
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Guest monia3a
Posted

Cóż tu pisać, allergo jest wystawione, ludzie wchodzą i wychodzą a czy dzwonią :hmmmm: :niewiem: o to trzeba pytać AnkeS bo jej numer telefonu i gg jest podane

Posted

Niestety, nikt nie dzwoni ani nie pisze. A Bazyl jakoś wyjątkowo grzeczny po tym tygodniowym rozstaniu. Siedzi teraz prawie ciągle sam w pokoju, bo remont i nawet za dużo nie kombinuje. Za to jak przyjdę, to strasznie się łasi. Może to jest na niego sposób - mało się nim interesować?:)

Posted

Na pewno warto sprawdzić czy ograniczenie zainteresowania wpływa na niego pozytywnie. No i koniecznie - zrobić wszystko by ręka nie kojarzyła mu się z zagrożeniem, a wyłacznie z miłością i nagrodą.

O rany, Bazylku - bądź grzeczny :)

Guest monia3a
Posted

Ograniczenie uwagi to doskonały pomysł tylko do tego trzeba cały czas się stosować a poza tym nie tylko my ale i nasi znajomi i domownicy

Guest monia3a
Posted

511 wyświetleń i jeden obserwujący :razz: ojej ojej coś zaczyna się dziać;)

Guest monia3a
Posted

Miejmy nadzieję, że się odezwą.

Wiem z doświadczenia, że często ludzie obserwują ale nie odzywają się a co za tym idzie nie biorą zwierząt więc po co obserwują? wzbudzają tylko niepotrzebne nadzieje :-(

Posted

Podejrzewam, że górę bierze ciekawość - jakby kto naprawde chciał się zastanowić, to dzwoniłby, pisał i pytał o wszystko. A przy głuchej ciszy to raczej nie przypuszczam...

Posted

Hej!
Nie traćcie nadziei, wiem żeście realistki, ale trzeba dać zdarzeniom się do siebie uśmiechnąć ;)
Może jakieś ogłoszenie w gazecie??
(pudelek o którym pisałam tak właśnei znalazł domek)
można tez wstawić na polską stronę z bezpłatnymi ogloszeniami: www.gumtree.pl:terazpol:
pozatym są wakacje i nie każdy ma sposobność siąść do kompa :-)

Bazylek myślę o Tobie cały czas :thumbs: :kciuki:

Posted

W prawym dolnym rogu.

Ja się żegnam wakacyjnie - wracam ok 20-21 sierpnia, a nie wiem czy będe miała dostęp do netu. Jeżlei tak, to oczywiście się odezwę..

Pilnujcie ludziska Bazylka co by nie utknął na 500 stronie.... :)

Posted

Niestety, nadal cisz. Ogłoszenie było dane - w anonsach (3 razy) i w gazecie lokalnej. Zgłosił się jeden facet, który dom buduje, a skoro pies ostry to by się przydał, żeby siedział i pilnował... Jak sami się domyślacie, odpadało.
Dziś wyślę Moni nowe zdjecia.

Posted

Niech sobie sam na czworakach biega z gołą pupą wokół tego domu :]
Ehhh durne te ludzie:shake:

...można by było spróbować jeszcze dać anons w środowiskach dobermańskich...

trzymam kciuki!!

Guest monia3a
Posted

[LEFT]Niestety nie będzie nowych zdjęć, chubaże Ania coś wstawi tu a ja stąd skopjuję, fotki są zapisane w plikach DAT a ja nie mam programu do ich otwierana :-( [/LEFT]

Guest monia3a
Posted

Na stronie " nadzieja dobermana " jest jest Bazyl ogłoszony.