Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

tydzien temu Ares znalazł dom poza Warszawa. Mial być psem na dworek. posesja ok 2000 m ogrodzona. Bieganie na działce caly czas bez zamykania w kojcu .Niestety okazalo sie że Ares przeskakuje przez siatke. Jutro Ares przyjeżdza do Warszawy aby trafić do schronu. Prosze kto ma wolny kojec najlepiej zadaszony albo ogrodzona dzialke z wysiegnikami ( nie wiem jak to sie fachowo nazywa) albo ogrodzoną dziłke nie siatka. Ares jest pieknym psem i napewno szybko znajdzie nowy dom (mieszkanko) jak go znowu zamknąc w schronie :placz: :placz: :placz:

• Replies 60
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Napiszcie coś więcej o nim, ile ma lat? jaki charakter? czy jest agresywny? jak reaguje na inne psy?Wyślijcie pw do Anashar z tymi informacjami a on umieści psa na stronie Owczarek Niemiecki w Potrzebie.Wpiszcie również te informację tu na wątku i z kim się kontaktować w sprawach domku.Jeśli dacie mi pozwolenie na kopiowanie fotek to umieszczę go na forum owczarka.pl mogę też zrobić allegro jeśli chcecie.Pozdrawiam Krzysiek.

Posted

allegro juz jest i tylko allegro.Jak masz mozliwośc jeszcze gdzieś umieścic to bardzo chetnie. Ares w schronisku przebywal w boksie razem z sunia.
Nie byl agresywny do ludzi a nawet do obcych to sie przymilał. Tak poinformowala mnie osoba u której teraz jest. Kontakt do ziuty albo do mnie.

Guest monia3a
Posted

Śliczny :loveu:
Może trzeba go wykastrować to nie będą go interesowały zapachy za którymi prawdopodobnie wyskakiwał i uciekał.
Najlepsze dla niego byłoby chyba mieszkanie w bloku i spacery na smyczy.
Chciałabym zaadoptować onka ale skoro on wyskakuje to odpada, ponieważ u mnie są niskie płoty i nie miałby najmniejszego problemu z ucieczkami a mieszkam blisko ruchliwej ulicy więc i niebezpieczmie.

Posted

Peter Beny napisał(a):
Skoczny ten Ares , niestety nie mogę pomoc z DT , ale popytam ;)

Oj skoczny, skoczny........i w ogóle się nie spodziewałyśmy, że tak będzie :shake:
wtedy byśmy mu szukały domku w bloku....a teraz tylko problem bo nie chcemy, żeby Aresik wrócił znowu do schroniska :shake: :shake:........a czas nas niestety bardzo goni :placz: :placz: