doggar Posted April 7, 2015 Posted April 7, 2015 Oprócz ogonów podaję tzw. kości karkowe/schabowe no i nóżki. Ogólnie to wg moich maluszków świnka jest bardzo smaczna, nie wiem, czy nie najbardziej ze wszystkich mięs :-) Quote
gryf80 Posted April 7, 2015 Posted April 7, 2015 Jasne. Ciekawa jestem, co w ogóle można dawać, żeby psa nie przytkać, moja starsza uczulona, ale młoda jak do tej pory jadła z powodzeniem jedynie ogony wieprzowe. ja podaję:kości schabowe/karkowe,oczywiscie ogony,nogi niezbyt czesto,żebra z mięsem(ale wtedy gdy dobra promocja na nie). Quote
Anka K Posted April 7, 2015 Posted April 7, 2015 Dzięki za informację, tego nie widziałam co podałaś a brzmiące prawie identycznie tylko wcześniejsze ogłoszenie. Quote
Lux Posted April 8, 2015 Posted April 8, 2015 Mój nie barfuje, ale chetnie zje wieprzową kość ze schabu, z karczku, ogonki i w sumie wszystkie inne kostne elementy jakie mi pani w mięsnym zapakuje;) nie "zapchał" się poki co, dostaje tego rozsądne ilości, nigdy to nie jest gola kosc, zawsze jakies mięsko się na niej ostało :D kusił mnie barf przez jakis czas... ale wiem ze bylby problem z moim wybredziochem;) Quote
Recommended Posts