ChandlerTheDog Posted July 27, 2007 Posted July 27, 2007 Drodzy! Czy może ktoś wie czy w Warszawie można gdzieś poskakać w lipcu i sierpniu? Będę zobowiązany ChandlerTheDog i jego Pan Quote
jefta Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 Ja się przyłącze. Szukam fajnego klubu Praga Płd, Wesoła, Gocław, ... od października dla leniwego 3 letniego beagle i bardzo chcącej właścicielki :evil_lol:. W ramach zaczynania wszystkiego od tyłu byłyśmy wczoraj na zawodach i udało się bezbłędnie pokonać tor (tunele, kładki, slalom...) mimo, że widziałyśmy tor właściwie pierwszy raz w życiu :multi: Quote
PATIszon Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 jefta napisał(a):Ja się przyłącze. Szukam fajnego klubu Praga Płd, Wesoła, Gocław, ... te okolice to w zasadzie tylko Baritus. Zapraszam do linkowni... Quote
ChandlerTheDog Posted August 1, 2007 Author Posted August 1, 2007 PATIszon napisał(a):te okolice to w zasadzie tylko Baritus. Zapraszam do linkowni... A Ursynów? Quote
PATIszon Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 Sajko napisał(a):Cavano na Augustówce... No fakt. Zapomnialam o Was, ale bo Wy sie tak ciagle przenosicie i przenosicie, ze nadazyc nie mozna.... Quote
olifka Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 Sajko napisał(a):Cavano na Augustówce... Ooo mam pytanie co do cavano. Czy na jesień będą treningi dla początkujących? Quote
Sajko Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 tak, na pewno. wracamy z obozu w pierwszych dniach września i wtedy wszystko będzie na naszej stronie o nowych kursach. Quote
olifka Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 Sajko napisał(a):tak, na pewno. wracamy z obozu w pierwszych dniach września i wtedy wszystko będzie na naszej stronie o nowych kursach. A czy można przyjść z sunią z cieczką? Quote
Mokka Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 Sznaucerka-Balbina napisał(a):A czy można przyjść z sunią z cieczką? Raczej nie. Lepiej poczekać, aż się cieczka skończy. Quote
Guest aneta_w Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 Jeśli chodzi o Cavano to ja również jestem zainteresowana. Moja Saba to typ Owczarka Niemieckiego. Ok. 2 -3 lata. Rozpiera ją energia i chyba raczej polubiłaby agility :) Obie jesteśmy początkujące :)) Quote
Recommended Posts