Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Mnie też nie ma w rozliczeniu, 28.05 wpłaciłam stałą za czerwiec i lipiec :)

Idę się zabić,widziałam twoją deklarację , - 20 zł ale,durna baba,myślałam że już ją wcześniej wpisałam,przepraszam i dziękuję  :D

Pilnujcie mnie,bo Alzheimer czai się za rogiem

Posted

Zaglądam z serdecznościami, jeszcze raz dopytam ,kto może pomóc jak wysyłać( chyba wklejać!) zdjęcia z Picasa?.. i jeszcze ,że przelew dla Mufeczki za czerwiec poleciał :)

Posted

Mufkę w mordeczkę cmokam   :wub:  :wub: Kasiu kochana - napisz, bardzo proszę, kilka informacji o suni - ile waży, jaki ma charakter, co lubi, czego nie lubi, jakie ma upodobania, jaki ma stosunek do dzieci, do kotów, do innych psów (o ile mamy takie dane) - potrzebne to jest do ogłoszernia Mufinki (spróbuję sklecić jakiś tekst, może się uda  <_<  ) 

Posted

Zaglądam z serdecznościami, jeszcze raz dopytam ,kto może pomóc jak wysyłać( chyba wklejać!) zdjęcia z Picasa?.. i jeszcze ,że przelew dla Mufeczki za czerwiec poleciał :)

Z chęcią podpowiem.

W zdjęcie, które chcesz wkleić na wątek musisz kliknąć lewym przyciskiem myszy. Gdy się powiększy zaznacz go i z menu prawym klawiszem myszki wybierz opcję - Kopiuj. Tylko Kopiuj, nie wybieraj opcji - Kopiuj obrazek. Przechodzisz na stronę, gdzie jest wątek i wklejasz w post. I to by było na tyle :)

Posted

Z chęcią podpowiem.

W zdjęcie, które chcesz wkleić na wątek musisz kliknąć lewym przyciskiem myszy. Gdy się powiększy zaznacz go i z menu prawym klawiszem myszki wybierz opcję - Kopiuj. Tylko Kopiuj, nie wybieraj opcji - Kopiuj obrazek. Przechodzisz na stronę, gdzie jest wątek i wklejasz w post. I to by było na tyle :)

Dziękuję81.gif... i zapisuję!

Posted

wszystko w porządku u Muffeczki Majeczki....

jakoś tak z czasem trochę nam imię przeewoluowało na Majeczkę.....  bo tak  "poręczniej" się woła psinkę

a sama dziewuszka ma się znakomicie.... najpiękniej ze wszystkich wita się po powrocie, bo u nas Wiecie,niemal  same starowinki, więc Muffinka jako jedna z najmłodszych najenergiczniej wyskakuje mi zawsze na powitanie, nawet jak nie ma mnie tylko 20 minut, przepięknie sie cieszy, biega skacze  i majta ogonkiem

to jest taka psinka sama słodycz...

• Upvote 1
Posted

Energiczna Mufeczka/Majeczka :)  A w schronie wyglądała na staruszkę. Co znaczy odpowiednie traktowanie i odżywienie. To fantastyczne wieści.

• Upvote 1
Posted

Nareszcie udało mi się tu dotrzeć,przepraszam Mufinko nasza. 

Co udało mi się wejść na dogo,zanim przeczytałam privy,wywalało.

To zanim znowu wywali melduję że dotarły wpłaty za czerwiec od 

Anica - 10 zł 0heart.gif

p.Natalia M. - 50 zł 0heart.gif

Dokładne rozliczenie w 2 poście

• Upvote 1