Potter Posted August 9, 2007 Author Posted August 9, 2007 Dzisiaj jedziemy na zdjęcie szwów. Wezmę od razu faktury. Quote
saga_86 Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 Leśna wynieni na allegro Toresa, bo jeszcze nie ma aukcji chyba....? A Potter spróbuj zrobić aukcję cegiełkową:razz: Quote
Potter Posted August 11, 2007 Author Posted August 11, 2007 saga_86 napisał(a):Leśna wynieni na allegro Toresa, bo jeszcze nie ma aukcji chyba....? A Potter spróbuj zrobić aukcję cegiełkową:razz: Leśna już po zdjęciu szwów i ponownym opatrzeniu łapy. Wszystko się ładnie goi. Wet nie miał wczoraj czasu na wystawienie faktur, zresztą, w celu oszczędności papieru, zrobimy chyba jedną zbiorczą - już po odpchleniu, odrobaczeniu i zaszczepieniu. Co do aukcji cegiełkowej - nie dam rady, z dwóch powodów: nie wiem, jak to się robi i nie mam czasu w tej chwili się tego uczyć. Ponadto ostatnio spadły na mnie same problemy, jestem wyczerpana i dzisiaj wyjeżdżam na kilkudniowy urlop. Najwyżej wszystko się tu beze mnie zawali... :shake: Quote
Od-Nowa Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 Leśna do góry!! jak myslisz,za ile bedzie mogła iść od nowego domu?? Quote
saga_86 Posted August 12, 2007 Posted August 12, 2007 Taka historia nikogo nie poruszy??:shake: Quote
Izunia86 Posted August 12, 2007 Posted August 12, 2007 Lesna tyle juz przeszla :-( Potrzebuje bardzo szybko domku i czlowieka juz na stale :-( A jak sie czuje sunieczka , z lapka jest juz troche lepiej ? Quote
ewelinka_m Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 Leśna potrzebuje finansowego wsparcia oraz dobrego domu Quote
Izunia86 Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 Leśna czy Tobie tez sie pszczesci :-( ? Bardzo potrzebne pieniazki ,kazdy grosz sie liczy i oczywiscie czekamy na dobry domek ... Quote
erka Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 Prosimy o wsparcie dla poranionej suni z wnyków, no i oczywiście o domek dla pięknej Leśnej. Quote
ewelinka_m Posted August 17, 2007 Posted August 17, 2007 Leśna do góry! oj tak bym chciała wpłacić coś pieniążków ale w tym miesiącu biednie u mnie tym bardziej że nie zarabiam :placz: Quote
Od-Nowa Posted August 17, 2007 Posted August 17, 2007 Leśna najbardziej potrzebuje domu!! oby znalazł się szybko!! przydałyby sie nowe zdjecia suni ;) Quote
Fiona.22 Posted August 19, 2007 Posted August 19, 2007 Leśna ciagle czeka na domek i wsparcie finansowe... Quote
Potter Posted August 21, 2007 Author Posted August 21, 2007 Jestem z powrotem :watpliwy: . Jakżeż mi się nie chciało wracać... Chyba wpadnę w jakąś depresję... Jutro postaram się zamieścić nowe zdjęcia Leśnej. Jeszcze nie wiem, co u niej, dopiero tam idę. Quote
Recommended Posts