Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 356
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No właśnie , co tam u Leśnej. Wczoraj po obejrzeniu w internecie programu z Wami, tak sie przejęłam , że wpisałam gdzieś na forum notkę o występie Leśnej w TV Kraków i nie wiem gdzie???? Może przez pomyłkę na jakimś wątku prywatnym , totalne oszołomstwo.:crazyeye: Mam nadzieję, że do Leśnej ustawia się kolejka, bo zaprezentowałyście się super!!!!!:lol::loveu:

Posted

manforte napisał(a):
Przed chwilą rozmawaiłam z Potter, niestety nie było jeszcze żadnego telefonu w sprawie Leśnej. Niemniej miejmy nadzieję, że jakiś domek się odezwie.

domek jeszcze widać nie wie, że Leśna na niego czeka, ale Potter tak ciepło o niej opowiadała, że musi się udać :loveu:

Posted

Psia kostka, to kiepsko, przecież to taka fajna sunia. :cool1:. No nic, nie traćmy nadziei. Bazylkowi sie udało , to do Leśnej też wreszcie powinien uśmiechnąć się los. Trzymam mocno kciuki!!!!!!:lol:

Posted

Obejrzalam filmik ,super ! Wzruszylam sie jak zobaczylam Leśna kochana :loveu:
Ja tez na poczatku nie moglam obejrzec ale prawym klawiszem zapisalam na kompie i po kilku minutach sie sciagnelo ( chociaz nie widac bylo ,ze wogole sie sciaga )

Wypadlyscie super :multi: Lesna teraz to juz domek musi Cie zauwazyc :cool3:

Posted

erka napisał(a):
Świetny domek dla Bazyla też nie odezwał sie od razu, więc miejmy nadzieję ,że i tak będzie tym razem.:lol:

I bardzo dobrze bo tu nie chodzi o nagły odruch a potem problemy bo decyzja nieprzemyślana. Domek zobaczył program, teraz musi naradzić się z rodziną i dopiero wtedy zatelefonuje. :-)