ANETTTA Posted August 3, 2007 Posted August 3, 2007 witam sunieczka chyba juz tak bardzo nie cierpi :placz::placz::placz::placz:tragedia jak wielu tutaj az czasami boje sie czytac Quote
Potter Posted August 3, 2007 Author Posted August 3, 2007 Czy cierpi, czy nie cierpi - ciężko powiedzieć... Na pewno cały czas liże się po ranach. A zresztą to sprawa względna - jeden pies będzie miał drzazgę za skórą i będzie wył i wierzgał przy jej wyciąganiu, a drugi będzie miał jelita na wierzchu i ani piśnie. Na pewno Leśna była bardzo dzielna przy opatrywaniu obrażeń. Quote
Fiona.22 Posted August 3, 2007 Posted August 3, 2007 Leśna wraca na pierwszą !!! Niech wszyscy zobaczą ta piekną sunię. Quote
Potter Posted August 4, 2007 Author Posted August 4, 2007 Dzisiaj znajomy, poruszony historią Leśnej, dał mi 20 zł na jej leczenie :loveu: . Quote
Od-Nowa Posted August 4, 2007 Posted August 4, 2007 Leśna Do Góry!! Prosi O Wsparcie Finansowe Na Leczenie Ran!! Quote
Fiona.22 Posted August 4, 2007 Posted August 4, 2007 Potter, czy wiadomo już ile wyniesie leczenie Leśnej ? Quote
Od-Nowa Posted August 5, 2007 Posted August 5, 2007 A tymczasem podrzucamy Leśną, która czeka na pomoc finansową!! Quote
Potter Posted August 6, 2007 Author Posted August 6, 2007 [quote name='Fiona.22']Potter, czy wiadomo już ile wyniesie leczenie Leśnej ? Tak jak pisałam powyżej: Zabieg u weta (sterylka + operacja na łapie) kosztował 150 zł + koszt pierwszej wizyty (opatrzenie ran) - nie wiem jeszcze ile :roll: , nie mieliśmy czasu o tym porozmawiać. Kiedy suczydło dojdzie do siebie, oczywiście niezbędne będzie odrobaczenie, odpchlenie, zaszczepienie - to koszt ok. 50 zł. Oczywiście na wszystko będą faktury, których zdjęcia umieszczę na wątku. Quote
manforte Posted August 6, 2007 Posted August 6, 2007 Link do nowego bazarku dla Leśnej. http://static.dogomania.pl/forum/forumdisplay.php?f=99 Quote
Od-Nowa Posted August 6, 2007 Posted August 6, 2007 ten link przenosi do działu bazarków a nie konkretnego bazarku Leśna do góry!! Quote
manforte Posted August 6, 2007 Posted August 6, 2007 Zgadza się.Na pierwszej stronie jest prawidłowy do III bazarku. Quote
manforte Posted August 6, 2007 Posted August 6, 2007 Ten powinien być prawidłowy. http://static.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=76640 Quote
manforte Posted August 6, 2007 Posted August 6, 2007 Sory za pomyłkę. Zapraszamy na nowy bazarek. Quote
Izunia86 Posted August 6, 2007 Posted August 6, 2007 Witam Lesna . Jak idzie leczenie bidulki ? Quote
Potter Posted August 7, 2007 Author Posted August 7, 2007 Wszystkie rany bardzo ładnie się goją, oprócz łapy, która nadal jest spuchnięta. W piątek zdejmę szwy i trzeba będzie Leśną odpchlić, odrobaczyć i zaszczepić. Quote
Od-Nowa Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 Leśna na góre!! pomoc finansowa potrzebna!! Quote
Od-Nowa Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 doszły już pierwsze wpłaty na Leśną od mag.dy manforte i mnie. bardzo dziekujemy i czekamy na zwyciezców bazarków :p (of course sobie jestem dozgonnie wdzieczna :evil_lol: :eviltong: ) a Leśna wędruje do góry,żeby wszyscy zobaczyli jej apel!! Quote
Potter Posted August 8, 2007 Author Posted August 8, 2007 No tak, nareszcie pojawiła się skarpeta Leśnej. Mam mieszne odczucia, co do AFN... Na aktualizację rozliczeń trzeba czekać aż tydzień, realizacja faktur - przynajmniej miesiąc... No i jeszcze opłaty...Strasznie to wszystko rozlazłe i nieelastyczne. Quote
Od-Nowa Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 Potter to moze wpłacać na Twoje konto bezpośrednio?? bo to przecież ze stratą dla suni te terminy. co prawda część nowych bazarkujacych wysłała już na konto afn ale następnych można poprosić o przesłanie na Twoje konto. Co Ty na to?? Quote
manforte Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 Serdecznie dziekujemy wszystkim za dotychczasowe wsparcie . Quote
Potter Posted August 9, 2007 Author Posted August 9, 2007 Faktycznie, może lepiej na moje konto... Tym bardziej, że ostatni bazarek zrobiłam właśnie na własne konto. Nr podany jest na stronie III bazarku. Zdjęcia faktur zamieszczę wkrótce na wątku. Quote
Recommended Posts