Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 356
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Czy cierpi, czy nie cierpi - ciężko powiedzieć... Na pewno cały czas liże się po ranach. A zresztą to sprawa względna - jeden pies będzie miał drzazgę za skórą i będzie wył i wierzgał przy jej wyciąganiu, a drugi będzie miał jelita na wierzchu i ani piśnie.

Na pewno Leśna była bardzo dzielna przy opatrywaniu obrażeń.

Posted

[quote name='Fiona.22']Potter, czy wiadomo już ile wyniesie leczenie Leśnej ?

Tak jak pisałam powyżej:

Zabieg u weta (sterylka + operacja na łapie) kosztował 150 zł
+ koszt pierwszej wizyty (opatrzenie ran) - nie wiem jeszcze ile :roll: , nie mieliśmy czasu o tym porozmawiać.

Kiedy suczydło dojdzie do siebie, oczywiście niezbędne będzie odrobaczenie, odpchlenie, zaszczepienie - to koszt ok. 50 zł.

Oczywiście na wszystko będą faktury, których zdjęcia umieszczę na wątku.

Posted

Wszystkie rany bardzo ładnie się goją, oprócz łapy, która nadal jest spuchnięta.
W piątek zdejmę szwy i trzeba będzie Leśną odpchlić, odrobaczyć i zaszczepić.

Posted

doszły już pierwsze wpłaty na Leśną od mag.dy manforte i mnie. bardzo dziekujemy i czekamy na zwyciezców bazarków :p (of course sobie jestem dozgonnie wdzieczna :evil_lol: :eviltong: )
a Leśna wędruje do góry,żeby wszyscy zobaczyli jej apel!!

Posted

No tak, nareszcie pojawiła się skarpeta Leśnej. Mam mieszne odczucia, co do AFN... Na aktualizację rozliczeń trzeba czekać aż tydzień, realizacja faktur - przynajmniej miesiąc... No i jeszcze opłaty...Strasznie to wszystko rozlazłe i nieelastyczne.

Posted

Potter to moze wpłacać na Twoje konto bezpośrednio?? bo to przecież ze stratą dla suni te terminy. co prawda część nowych bazarkujacych wysłała już na konto afn ale następnych można poprosić o przesłanie na Twoje konto. Co Ty na to??

Posted

Faktycznie, może lepiej na moje konto... Tym bardziej, że ostatni bazarek zrobiłam właśnie na własne konto.
Nr podany jest na stronie III bazarku.
Zdjęcia faktur zamieszczę wkrótce na wątku.