Edziooo Posted March 24, 2015 Posted March 24, 2015 witam. Tak jak w temacie jaką karmę polecacie dla 2 miesięcznego szczeniaka shih tzu? Quote
gryf80 Posted March 25, 2015 Posted March 25, 2015 przejrzyj dział zywienie-takich tematów jak twoje pytanie jest cała masa,nawet odnośnie shih tzu Quote
martazobeniak Posted March 25, 2015 Posted March 25, 2015 Ja chwaliłam sobie Husse Valp Lamm & Ris. Może też być np. Gosbi, dość często stosowane przez hodowców. Acana, Orijen, MARP są świetne, ale dla niektórych shih za bogate. (Generalnie, słyszy się, że ta rasa - o dziwo - niekoniecznie dobrze radzi sobie na bezzbożówkach). Quote
Yoko93 Posted April 3, 2015 Posted April 3, 2015 Ja moge zdecydowanie z wyzej wymienionych polecic Gosbi :) Quote
Anka K Posted April 7, 2015 Posted April 7, 2015 Gosbi puppy dla małych ras, dobry skład i cena. Jeśli psinka nie ma tendencji do uczulenia to kurczak jest smaczny. Jeśli ma problem z białkiem kurczaka to Gosbi rybna nie ma w sobie nic z kurczaka ale niestety ta wersja jest tylko do doroslych psów. Farrado ma fajny skład i junior jest z rybą. Ma małe granulki. No i jak zwykle zachwalam Canagana tylko tym razem dla ras małych. Quote
Yoko93 Posted April 7, 2015 Posted April 7, 2015 Daj znać z ciekawości na jaka karme dla swojego shih-Tzu sie zdecydowałeś :) Quote
Recommended Posts