Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Witam!
Mamm suczkę goldena która teraz w sierpniu skończy 8 miesięcy i jakoś straciła apetyt niechce jeść gotowej karmy tylko gotowane je teraz jej gotuję bo co mam zrobić ale zauważyłam też że psy za jią sie oglądaja i nachalnie wąchają jej to miejsce czy ona zaniedługo powinna dostać cieczkę i czy to dlatego straciła apetyt?
bo niewiem gotowanie mnie wyczerpuje a jak nigdy się niezdarzyło karm,a stoi w misce i jej nieruszy może mieliscie taki przypadek i wiecie o co chodzi?

Posted

Nie odpowiem Ci konkretnie bo się na tym niestety nie znam-ale mój pies traci apetyt na suche jak dostanie gotowane.

Ostatnio prawie wogóle nie je-ale ja się nie roztkliwiam bo wiem, że jak dam mu cos gotowanego to juz bedę musiała gotowac zawsze. Ponadto teraz jest gorąco i psy tez mniej jedzą-nie ma sie co dziwić-jak jest na dworze patelnia to człowiek też najchetniej by tylko pił.Jak psu oprucz utraty apetytu nic nie dolega to nie ma powodów do zmartwień-mój wet zawsze mówi-nie chce, niech nie je-może nie ma ochoty-ponadto jak sie przegłodzi to nic mu nie będzie.

Nie jestem znawcą-pisze jedynie co zaobserwowałam u swojego psa ale mam znajomych, którzy mają suki i nie słyszałam o utracie apetytu. Jak masz fajnego weta to zadzwoń i spytaj. Dobry wet, który prowadzi psa od małego zawsze pomoże. Ja mam swojego weta od zawsze (jedynego) i moge dzwonic o każdej porze dnia i nocy-zawsze mi odpowie na pytanie:)

• 3 weeks later...
Posted

[quote name='maziak']Witam!
Mamm suczkę goldena która teraz w sierpniu skończy 8 miesięcy i jakoś straciła apetyt niechce jeść gotowej karmy tylko gotowane je teraz jej gotuję bo co mam zrobić ale zauważyłam też że psy za jią sie oglądaja i nachalnie wąchają jej to miejsce czy ona zaniedługo powinna dostać cieczkę i czy to dlatego straciła apetyt?
bo niewiem gotowanie mnie wyczerpuje a jak nigdy się niezdarzyło karm,a stoi w misce i jej nieruszy może mieliscie taki przypadek i wiecie o co chodzi?
juz cie widze przed garami :roll::lol: