Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 131
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

5 lat????? przecież to dla psiaka niesamowicie długo... może połowa życia, albo i więcej :placz: każdy dzień w ciemności, kupach i samotności...

Nienawidzę ludzi. Cały gatunek jest po prostu chory!!!!!!!

Posted

Jutro, w klinice na Gagarina, Bary będzie miał robione badania krwi, RTG, USG i będzie kąpany (pierwszy raz od 5-ciu lat!!) Gdyby udało się znaleźć chociaż tymczas aby nie musiał wracać na łańcuch, gdzie teraz czasowo przebywa Może ktos ma odrobinę miejsca dla psinki po przejściach???
:modla: :modla: :modla: :modla:

Wpłaciłam na kąpiel Barego :roll:

[SIZE="3"]Bardzo prosimy o pomoc dla Barego :modla: :modla: :modla: :modla:

Posted

Mamy problem - Bary jest teraz w klinice, ale Paros poinformowała mnie przed chwilą, że nie ma możliwości, żeby wrócił na dotychczasowy tymczas. Prawdopodobnie zostanie na kilka dni w klinice, ale potem nie ma się biedaczek gdzie podziać. Dziś będzie miał zrobione kompleksowe badania, z krwią, usg, prześwietleniami. Po badaniach będziemy wiedzieć, jaki stan jego zdrowia i co z nim dalej zrobić, żeby już tak nie cierpiał.

Proszę pomóżcie szukać dla niego domku/tymczasu - on już tyle wycierpiał :placz: :placz:

może ktoś z Was mógłby bidę przygarnąć, choćby na trochę?

i oczywiście prosimy o wpłaty, każda ppomoc potrzebna i mile widziana...

Posted

Dzwonila do mnie przed chwila p.Joanna jest w klinice zaplakana bez pieniedzy, transportu (wynika z tego ze "sponsorka" sie wycofala) czesc badan zostala wykonana, mam pustke w glowie.

Posted

Witam,
Bary zostaje przetransportowany na sggw (przykro mi, na szybko nie mam ani innych pomyslow, ani mozliwosci :( )
tam bedzie na obserwacji + badanie kregoslupa.
Uatalilam z p. Joanna, ze na poczatek posiedzi tam tydzien.
Sam koszt pobytu , to 20x 7 = 140 + badania, Barry bedzie tam przyjety jako pies AFN-u, wiec jesli moglibyscie wspomoc (mamy tam pelen szpital zwierzakow), to prosze o wplaty na:

Alarmowy Fundusz
Nadziei na Życie
ul. Jagiełły 5 m. 19
14 - 100 Ostróda Numer konta: VWBank
78 2130 0004 2001 0388 0143 0001

nr konta dla przelewów z zagranicy:
SWIFT: BIG BPLPW PL 50 1160 2202 0000 0000 8747 3146

z dopiskiem
"bary"

pzdr
GreenEvil

Posted

Barry na SGGW przez tydzień jesteś pewna? może będzie tam dłużej? co dalej w sytuacji jeśli nie ma żadnej alternatywy dla niego?:placz:

Wiesz co wk....łam się maxymalnie na to wszystko:angryy: zrobię mu bazarek-jutro-troszkę się uzbiera kasy na niego.

To podłe co ten pies przeżył, że nie dostał obłędu to jeszcze cud!

Posted

najlepiej będzie jak do Green zadzwonię i dowiem się co i jak dokładnie z Barym.

Zawsze Justyna jak wpłacamy na konto AFN- na danego pieska-to z dopiską "na Baryego" lub imię wybrańca-by wiadomo było na kogo:p .

Wieczorem już na 100% będzie jasny obraz

Posted

Bary jest do 15 sierpnia na sggw, tam przebywa pod patronatem AFN.

Wiec jesli ktos chce go wesprzec, prosze o wplaty na:
Alarmowy Fundusz
Nadziei na Życie
ul. Jagiełły 5 m. 19
14 - 100 Ostróda Numer konta: VWBank
78 2130 0004 2001 0388 0143 0001

z dopiskiem "bary"

pzdr
GreenEvil

Posted

Tak:roll:
rozmawiałam też z doktorem z SGGW-Bary wcale nie wstaje, ma zanik mięśni:placz: , ma duży guz na tarczycy, jest kontaktowy owszem-ale pan doktor śmie wątpic by ktoś takiego psa zechciła adoptowac-:-( do tgo ma spondylozę
sama nie wiem:placz: :-( wymaga rechabilitacji, by te mięśnie-których notabene nie używał latami powstały,(może psi basen?-do tego akupunktura) do tego przyjmuje środki przeciwbólowe, porzebna mu jest troska, komfortowe warunki-coś trzeba zrobic-bo potem co schronisko w Zielonce? koszmar:placz: tam jest dno:shake: