Helga&Ares Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 Mona4 napisał(a):Witamy milutko:lol: od wczoraj jestesmy w domku,z calym towarzystwem. Wieczorem wkleje fotki z wypraw dalekich i bliskich czekamy na fotki :)
Mona4 Posted August 29, 2008 Author Posted August 29, 2008 fotki wkleje dopiero jutro, ledwo wrocilam a tu istne urwanie glowy psie i kocie sprawy.
Helga&Ares Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 Mona4 napisał(a):fotki wkleje dopiero jutro, ledwo wrocilam a tu istne urwanie glowy psie i kocie sprawy. doskonale Cię rozumiem... czekamy zatem do jutra!
iberia Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 Zaczełam czytac waszą galeryjke i doszłam do filmiku muzycznego [quote name='Mona4'] Wielki debiut Mescalinki -spiewaczka:evil_lol: http://www.wrzuta.pl/film/kSjlsW7uz5/p8201247 środek nocy a moje psiury jak usłyszłay piekny spiew Mescalinki postanowiły jest towarzyszyć co za wrzask w środku nocy:diabloti: dobra lece dalej czytać
Mona4 Posted August 31, 2008 Author Posted August 31, 2008 Iberia, to mialas wesolo hihihihihihi:evil_lol: Obiecane fotki z Yorkowych Wakacji Kontrola,czy wszystko spakowane. Cisza spokoj i odludzie ,istny raj na ziemi na wakacje z psami
Mona4 Posted August 31, 2008 Author Posted August 31, 2008 Spacerki po plazy Zabawa z Panem [ Cdn...:lol:
tigrunia Posted August 31, 2008 Posted August 31, 2008 Super fotki :multi: Świetne wakacje miały psiaki :loveu:
Asiaczek Posted August 31, 2008 Posted August 31, 2008 A gdzieś Ty znalazła takie Odludzisko...? Pzdr.
Mona4 Posted September 1, 2008 Author Posted September 1, 2008 Asiaczek napisał(a):A gdzieś Ty znalazła takie Odludzisko...? Pzdr. Asiaczku calkiem niedaleko ma Slasku,nad zalewem Chechlo:lol: w Sierpniu jest to juz odludzie,jedynie w sloneczne wekendy jest gwarniej. Odnas to calkiem blisko,30 minut autkiem,cisza i przedewszystkim tanio! wiec wsam raz na Pieskowe wakacje:lol: w koncu im tez sie cojs nalezy . Calkiem fajna Zabawa,Pawel juz lezy a Dorotka jescze plywa:lol: Ja tez chce tak sprubować
Asiaczek Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 Na Śląsku to rzeczywiście macie tereny do wypoczynku... To pewnie jeszcze z czasów, no wiesz, tych dawnych...:lol: Pzdr.
wtatara Posted September 13, 2008 Posted September 13, 2008 mija roczek Mona jak zaopiekowałam się maleńką Pixi
Mona4 Posted September 17, 2008 Author Posted September 17, 2008 W Piatek udala nam sie ostatnia adopcja polamanego fafika i na tym konczymy z dogomanią. Powod. mamy dosyc falszywych pseudodogomaniakow,ktorzy potrafia duzo pysczyc,wieszac na kims psy,obrazac oskarzac a samym nic nierobiac. Wzorem innych dogomaniakow ktorzy duzo tu pomagali tak jak Alpinka Wandul i inne usuwam sie z dogo. Psie niesczescia sa wszedzie nietylko na dogo,a kto chce pomagac bedzie robil to zawsze,w czynach a nie w wymadrzaniu sie i pysczeniu. Pozdrowionka dla wszystkich fajnych dogomaniakow,z ktorymi mialam przyjemnosc wspolpracowac.
ATLANTYDA Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 Trzymaj się Mona Pozdrawiamy serdecznie Ciebie Twoja rodzinkę i urokliwe futrzaczki
Recommended Posts