Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Umnie chyba sie cos popiern.... bo czasem mam wszystko dogory nogami,albo po czesku:evil_lol:.Dzis od rana prubowalam wejsc,i dopiero teraz mi sie udalo.

Posted

Patikujek napisał(a):
Dogo lepiej działa kiedy ma się ustawioną opcję automatycznego logowania

niestety nie pomaga to , u mnie w domu nie otwiera się , czasami strona główna od 2 tygodni nie mogę się zalogować.Teraz przyjechałam specjalnie do pracy. w pracy nie mam problemu. U meza w pacy raz się otwiera raz nie.Jest fatalnie, mam tyle spraw do załatwienia, pozakładanie bazarków, nie mam czasu w pracy tego robić

Posted

Wtatara Bardzo prosze o nr konta na wplate na leczenie Pixi.

Unsa tez ostatnio same klopoty zdrowotne:shake: jak sie sypie to potem z kazdej strony w Domu szpital poczawszy od psiakow skonczywszy namnie.

Posted

Paskudne:shake: kto wie czy niebede musiala szukac nowego domu,dla częsci moich psow:-( chyba ze znajde kogos kto odplatnie sie bedzie nimi zajmowal,gdy mnie niebedzie w domu.

• 4 weeks later...
Posted

Witamy i tak na szybko pare fotek wstawiamy:loveu:

To nasze nowe miejsce na ziemi

lasy pola i zwierzaki,tego mi najbardziej brakowalo

Posted

Staruszek Emyr York ala Grzywacz Chinski:evil_lol: Dopysia mu w tej fryzurce i odmlodnial o kilka lat:lol:

A to dla wszystkich cioteczek!!!!!! najpiekniejsze kwiaty jakie matka natura stworzyla Polne kwiaty

Reszte zaleglych i nowych foteczek wkleje za kilka dni,bo komu w droge temu czas.

• 2 weeks later...
Guest Agata_B
Posted

No to życze mu zdrówka :loveu:

Posted

Witamy tak na chwilke,Pawel juz w domu:lol: teraz odpoczywa,ale biedny byl strasznie:-(

natomiast psiarnia dokazuje na wsi ile moze :evil_lol: Byly udane polowania na kury,ucieczki przed indykami,obsczekiwanie kozy,nawet tarzanie sie w swinskiej kupie:roll:.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...