Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

No właśnie chodzi nam tylko o wyjaśnienia! Czy to takie trudne? Dostałybyśmy od Ciebie odpowiedź i wszystko by się wyjaśniło. Nie nazwałam Ciebie handlarą i oszustką:roll:

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Magda_Miki napisał(a):
Napisałyśmy tutaj, bo liczyłyśmy na wyjaśnienie. Mamy kilka wątpliwości i gdyby Mona nam wszystko wytłumaczyła to byłoby po sprawie. Jednak jest inaczej. Nie zgadzają się niektóre fakty...

Rodzice na miejscu... jedynym psem jest Emir:roll:

Koralik - dlaczego nadal nie ma jego zdjęć? Zawsze jego temat jest pomijany, a ja na przykład chciałabym go zobaczyć, przekonać się, że naprawdę mieszka niedaleko Mony, a nie został sprzedany. Miała go córka Mony.

Nick maxi3 - nie jeden raz osoba przedstawiała się jako Monika z Bytomia. Innym razem z Zabrza... Na internecie można znaleźć post maxi3, która sprzedawała swojego węża, a o ile pamiętam to Mona go miała. Albo Mona pisze z dwóch kont, albo czasami korzysta z nicku siostry.

Magda_Miki napisał(a):
Czyli jak ja kupię na allegro sukę i ją dopuszczę to będzie dobrze, bo jest moja? Zwrócą mi się koszty i do tego jeszcze zarobię... przecież to podchodzi pod pseudohodowlę. Nie mam nic do tego, że jej suczki mają szczeniaki - są zarejestrowane w danym związku, ale chodzi mi o to, że jak już pomaga zwierzętom (głównie yorkom) to widzi co się dzieje z tymi psami. Walczy z pseudohodowcami m.in. pompeo, blejd, a sama zachowuje się podobnie...

Mona sama napisała, że kupiła sukę ciężarną i nie wiedziała co się urodzi - urodził się york to go sprzedaje. Pod ojca podstawiła Emira.... Albo to jest prawda, albo Emir jest naprawdę ojcem szczenięcia.

Magda_Miki napisał(a):
Wykupiła ją od osoby na allegro, bo walczyły o nią pompeo i inne handlary.

Magda_Miki napisał(a):
My też na to czekamy:cool1:

Ta jasne..... to ciekawe dlaczego nie uśpiła tego małego - bo jest yorkiem! To samo byłoby z całą 5. Sprzedałaby je.

to sa twoje wypowiedzi!

ALpinko podajcie nr konta na prv

Posted

No dobrze jedynie to poszło za daleko

Walczy z pseudohodowcami m.in. pompeo, blejd, a sama zachowuje się podobnie...

Ta jasne..... to ciekawe dlaczego nie uśpiła tego małego - bo jest yorkiem! To samo byłoby z całą 5. Sprzedałaby je.

Co do reszty to tylko wątpliwości, a nie musi to być prawda. Nie wiem, ale ja nie widzę w nich czegoś co podchodzi pod złamanie prawa.......

Posted

Kochani! A ja powiem tyle:

Cała ta końcówka wątku pt: "Yorki i inne psy i zwierzaki Mony 4" przywołuje mi na myśl pamiętną Dynastię lub inną mydlaną opera.....Cytaty rodem z syfnego filmu:

" Jak ona śmiała" "Mam nadzieję że masz coś na swoją obronę" czy "Kto jest ojcem dziecka Deizy ?"

Niedawno cioteczki tak się kochały, życzyły sobie dobrej kawki o poranku, a teraz zapomniały o dawnych uczuciach?

Nic mnie nie obchodzi kto jest ojcem dziecka. Pragnę Wam tylko powiedzieć, że jak była potrzebna pomoc to istniał jeden adres = MONA!!! Bo to nie jest osoba, która tylko gada "hopsaj piesku, hopsaj! "

Amen

PS: Takie podejrzenia załatwia się na priva, a nie organizuje osąd publiczny...i dawaj!

Posted

[quote name='mery']Kochani! A ja powiem tyle:

Cała ta końcówka wątku pt: "Yorki i inne psy i zwierzaki Mony 4" przywołuje mi na myśl pamiętną Dynastię lub inną mydlaną opera.....Cytaty rodem z syfnego filmu:

" Jak ona śmiała" "Mam nadzieję że masz coś na swoją obronę" czy "Kto jest ojcem dziecka Deizy ?"

Niedawno cioteczki tak się kochały, życzyły sobie dobrej kawki o poranku, a teraz zapomniały o dawnych uczuciach?

Nic mnie nie obchodzi kto jest ojcem dziecka. Pragnę Wam tylko powiedzieć, że jak była potrzebna pomoc to istniał jeden adres = MONA!!! Bo to nie jest osoba, która tylko gada "hopsaj piesku, hopsaj! "

Amen

PS: Takie podejrzenia załatwia się na priva, a nie organizuje osąd publiczny...i dawaj!

Amen Mery, Amen - jakbyś mi to z ust wyjęła...
Z resztą wcześniej o tym już pisałam...

Nie na darmo admin ma takie zdjęcie w banerze...

Posted

Witaj Mona :lol:
Ale się porobiło chciałam zapytać jak Emyrek się miewa ,to co tutaj przeczytałam mnie zatkało:crazyeye::crazyeye::crazyeye:.Mnie nie przyszło by do głowy żeby zwiedzać aukcje internetowe i sprawdzać czy aby Mona szczeniaczka nie chcę sprzedać :roll::roll:.
A co do cieczki to już mnie nic nie zaskoczy :-oOstatnio u jednej suni zabranej ze schronu ze szczeniakami cieczka została pomylona z ropomaciczem przez lekarzy!!!Nie jednego!!! Wystąpiła zaraz praktycznie po porodzie ok5 tyg i sunia była operowana o jakież było zdziwienie ,o mało tego życiem nie przypłaciła komplikacje i kto by sie spodziewał .Więc nie opowiadajcie że coś z cieczką i ewentualną ciążą nie mogło być pomylone .TO nie jest matematyka nie zawsze wszystko jest równiutko i idealnie w terminie .
A i zgadzam się że pewne rzeczy i wątpliwości można na pw wyjaśnić :roll:

Posted

Słuchajcie, bo robi się bardzo nieprzyjemnie, a nie o to chodziło. Wszystko za szybko się potoczyło... rzeczywiście można zauważyć zmasowany atak na osobę Mony. Tak nie powinno być.

Szkoda tylko, że wyjaśnień nie ma - może to by coś pomogło. W zamian mamy groźby i wyciąganie wszystkich brudów.

Mona tutaj się wypowiem. Uważam, że w żaden sposób nie obraziłam Ciebie przez nazwanie handlarą czy oszustką, bo takie coś nie zaistniało. Zamiast się w jakiś sposób wybronić wolałaś zaatakować i postraszyć sądem. Do tego nie prawdą jest, że posiadasz moje dane i adres zamieszkania, bo Admin ich nie posiada! Zresztą Admina był dostępny około 11, a moje posty zostały napisane po 13, więc nie mogłaś także wysłać PW do niego i dostać odpowiedzi. Uważam, że mnie chcesz nastraszyć i to w taki sposób. Odwróciłaś od siebie uwagę i tyle.... Szkoda, że posunęłaś się tak daleko.

Posted

Tu jest poprostu za duzo niedomowien, za duzo pytan bez odpowiedzi. Raz Monika jest maxi3, nastepnie moną4, a maxi3 raz jest samą Moniką z Bytomia, raz jej siostra, a innym razem "Gienowefa Nowak BYTOM HODOWLA GE_DA_NO"

Raz Mona twierdzi, ze kupila ciezarna sunie, nastepnie w ogloszeniu pojawia sie tekst "rodzice na miejscu"- napisany wg Mony ot tak przez syna, to znowu potencjalnym kupcom wysylane sa zdjecia Emyra jako ojca szczeniaczka.

Koralik, z ktorym juz sama sie gubie co sie dzieje.

Chodzilo o zwykle wyjasnienie tych sprzecznosci.
Ale najlepsza obrona jest atak, jak widac :(
Szkoda.

Posted

Mona4 napisał(a):
to ty powinnas wiedziec,bo przeciez wykupujesz odniej buldozki.

Małe sprostowanie - nie Chefrenek tylko ja i nie wykupujesz (liczba mnoga) a wykupiłaś ( jeden 5 miesięczny głuchy szczeniak "skatowany" psychicznie i fizycznie)

z mojej strony
EOT

Posted

[quote name='Anusia & Alutka']Tu jest poprostu za duzo niedomowien, za duzo pytan bez odpowiedzi. Raz Monika jest maxi3, nastepnie moną4, a maxi3 raz jest samą Moniką z Bytomia, raz jej siostra, a innym razem "Gienowefa Nowak BYTOM HODOWLA GE_DA_NO"

Raz Mona twierdzi, ze kupila ciezarna sunie, nastepnie w ogloszeniu pojawia sie tekst "rodzice na miejscu"- napisany wg Mony ot tak przez syna, to znowu potencjalnym kupcom wysylane sa zdjecia Emyra jako ojca szczeniaczka.

Koralik, z ktorym juz sama sie gubie co sie dzieje.

Chodzilo o zwykle wyjasnienie tych sprzecznosci.
Ale najlepsza obrona jest atak, jak widac :(
Szkoda.
Anusia poszukaj w galeri a nierub zamieszanie

23-08-2007, 20:35 #167 Patikujek
Zapracowana :/
Moderator

Miasto: Zabrze })i({ Śląsk

Malisia i ciocia Gabi

Posted

A jezeli tak cie ciekawosc zzera to zadzwon do BYTOMSKIEGO ZK i zapytaj kim sa Panstwo Nowak a kim jest Pani Gienia.
Mozesz nawet zapytac na watku Jamnikow

Odsiebie dodam ze jest to kobieta o wielkim sercu ,ktura zabiera nam bidy na tynczas i do hotelu,zupelnie zadarmo!!!

Posted

Mona4 napisał(a):

Odsiebie dodam ze jest to kobieta o wielkim sercu ,ktura zabiera nam bidy na tynczas i do hotelu,zupelnie zadarmo!!!

Bardzo się cieszę, że Pani Genowefa ma wielkie serce, ale nikt nie kwestionuje jej pomocy.

Ja pytam o co chodzi z tym nickiem, bo ja już nic nie rozumiem.
Dlaczego ciągle są jakieś sprzeczności?

Pozdrawiam o poranku :p

Posted

Aniu obawiam się, że od Mony nie usłyszymy żadnych wyjaśnień.
Jak widzisz pozostaje nam wiedzieć i domyślać sie to co tu czytamy i to na co wskazują fakty.
A szkoda.

Posted

Szkoda tylko, że co niektórym wciąż sie oczy nie otworzyły.

EDIT: Mona, przestań na innych wątkach pisać że zrobili z Ciebie handlarę tylko wyjaśnij jak co było!!!
Skoro Alpinie chcesz wszystko wyjaśnic to czemu reszcie nie?

To wszystko z mojej strony.
Do widzenia.

Posted

Alpinko bo to sa wlasnie te dobre duszyczki,kture tak bardzo kochaja psy ,i pomagaja bidom.Owszem w gadaniu na forum,ale jak potrzeba to ich niema.

Posted

Mona4 napisał(a):

Alpinko bo to sa wlasnie te dobre duszyczki,kture tak bardzo kochaja psy ,i pomagaja bidom.Owszem w gadaniu na forum,ale jak potrzeba to ich niema.

Mona to czy ja pomagam czy nie to MOJA INDYWIDUALNA sprawa i nie musze sie z tym OBNOSIĆ i nie musze pomóc każdemu psu bo na to nie mam możliwości.
Robie to co robię ale Ty nie musisz tego wiedzieć ani tego, któremu psu pomagam.
Jak również nie musisz wiedzieć czy pomagam dajac dom czy finasowo i ogłoszeniowo.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...