Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A To zalozycielka tej GALERI z swoim stadem

Shot at 2007-08-21

A najlepsze na koniec hihihhi pod naszymi drzwiami dzis postawili taki psi pakiet.HMM ciekawe dlaczego wlasnie pod naszymi:evil_lol:

Shot at 2007-08-21

bedzie zbieranko kupeczek

Shot at 2007-08-21

wieczorem wkleje nowe filmiki

Posted

Pati wpadnij, w kazdej chwili:lol:

helga no z pchelkami niema problemu ,gorzej z ta czekoladowa niewyzyta 10 letnia malpa:mad: kiedsy ja udusze:evil_lol: to jest maly wscieklizna a nie slodki Jamniolek. Ale bedzie weselej jak Coralik dolaczy:evil_lol:

Posted

jak mi sie go uda wykupic,a trace nadzieje bo to lakomy kasek do handlarzy,to maluszek pujdzie do adopcji,znajdziemy mu super domek .

Ja juz niemoge miec wiecej stworzen,bo wkoncu to wydatek straszny a i roboty sporo..

Posted

nie jesteś piwerwsza z tym pytaniem....
a nie możesz do nikogo wysłać czy tylko do konkretnej osoby??

spróbuj zmienić przeglądarkę na Mozille(chyba dobrze napisałam) ostatnio są pronlemy z dogo i pojawiają się one w różny sposób u różnych osób:shake:

Posted

niemoge wyslac!!!
malo tego z mojego komputera na dogomanie zarejestrowala sie znajoma i wogle niemoze nic pisac:crazyeye: zadnego posta.

Posted

No własnie wiem że są takie problemy, wiele osób do nas pisze a my nic poradzić nie możemy, Admini najporawdopodobniej coś znów kombinują...
na prawdę spróbuj z tą zmianą przeglądarki:)

Posted

[quote name='Patikujek_Zabrze']nie jesteś piwerwsza z tym pytaniem....
a nie możesz do nikogo wysłać czy tylko do konkretnej osoby??

spróbuj zmienić przeglądarkę na Mozille(chyba dobrze napisałam) ostatnio są pronlemy z dogo i pojawiają się one w różny sposób u różnych osób:shake:
mi w Mozilli ostatnio nie działały emotinki i nie mogłam wklejać fot, z\mieniać czcionki,koloru itp.

Posted

Mona4 napisał(a):
kobita nidaje znaku zycia,tel nieodbieta:-( wiec yorczek napewno sprzedany,oby nie do rozmnazalni

tylko nie to:(:(
jak rozumiem, to była sunia?
może się jeszcze odezwie?
albo spróbować sms-a wysłac
Mona4 daj jeszcze raz link do tego ogłoszenia, bo tamten nie otwierał się. Ja spróbuję się z nimi skontaktować...

Posted

Kochane maluszki:loveu:
A ten bez oczka też był przesłodki, mam nadzieję że trafił w dobre ręce:)

A my się dzisiaj Monisiu zobaczymy:) będę koło 4, może 15 po

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...