AnkaG Posted January 19, 2008 Posted January 19, 2008 Mona mój syn tańczy disco od 8 lat. W tym roku został wicemistrzem polski. Z formacją wywalczyli mistrzostwo europy a z mini formacją (Michał i 6 dziewczyn) wicemistrzostwo europy. No co pochwalę się. :eviltong:
t_kasiek Posted January 20, 2008 Posted January 20, 2008 Mona4 napisał(a):Kasiek dziekuje, jak bede robic sadzonki dto ty i mama dostaniecie w prezecie.:loveu: Ale z tym musze jescze poczekac do Maja :crazyeye::crazyeye::crazyeye: ależ dziękuje - tylko poprosze z instrukcja hodowli :multi::multi::multi:
wtatara Posted January 20, 2008 Posted January 20, 2008 cieszę si ei dzięki, może co z Kasią wyhodujemy
Kasia Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 Hej Mona :lol: Fotki foteczki chcemy obejrzeć :cool3:
Mona4 Posted January 21, 2008 Author Posted January 21, 2008 kochane cioteczki fotki sa ,tylko ze ja niema kiedy ich zgrac,ciagle w biegu,a wieczorami poprostu padam jak niemowle po kapieli.jecze tylko do konca tygodnia i znowu bede miec czas na dogo i inne przyjemnosci.
ATLANTYDA Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 Witamy :p Czyli z kawki nici na razie :razz: ale szczerze to ja też nie bardzo mam czas bo mamy znowu tymczaskę malutką ;) .
tigrunia Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 Mona4 napisał(a):kochane cioteczki fotki sa ,tylko ze ja niema kiedy ich zgrac,ciagle w biegu,a wieczorami poprostu padam jak niemowle po kapieli.jecze tylko do konca tygodnia i znowu bede miec czas na dogo i inne przyjemnosci. :sweetCyb::sweetCyb: Moniś bedziemy grzecznie czekać na fotki kawalera :loveu:
Kasia Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 Dzień dobry :lol: Wczoraj prawie wiosennie dzis juz zimowo...
Patikujek Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 Cześć Monuś odpocznij sobie trochę bo się wykończysz kochana:shake:
Aga76 Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 Witaj Mona :loveu: Pozdrawiamy i czekamy na Ciebie :calus:
Asia & Ginger Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 Od nas też cieplutkie pozdrowionka. :multi: :loveu:
Mona4 Posted January 24, 2008 Author Posted January 24, 2008 Dziolszki kochane jestem,ale tylko poto aby wkleic ogloszenie na PW:-( i pedze do schroniska a potem do pracy:angryy:
t_kasiek Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 przepraszam, ze nie na temat, ale mysle, ze nikt sie nie obrazi.... Zbieramy na transport do domku bernardyna, ktorego mam banerek w podpisie... dzis byla wizyta przed adopcyjna i pan jest zdecywany...problem w tym, ze do watku benia zaglada baaardzo malo cioteczek. Prosze wiec was o wsparcie-tutaj jest link do watku http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=104299&page=10 no albo banerek w podpisie....liczy sie kazda zlotowka !!!!!
Aga76 Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 Dzień dobry Mona gorące pozdrowienia dla Całej Rodzinki
Mona4 Posted January 25, 2008 Author Posted January 25, 2008 pilnie szukam kogos,kto odplatnie zajol by sie moimi Yorkami,tz; spacer ok 20 minut raz dziennie ok godz 13. Musze wyjechac zagranice na tydzien,w domu bedzie starsza babcia,i 2 dzieci,czyli syn i corka. problem jest w tym ze ok 13 niebedzie mial kto wyprowadzic moich psow na siku.Dlatego szukam kogos zaufanego kto odplatnie wyprowadzilby moich 5 pieskow. Chodzi tylko o 15- 20 minutowy spacer ok godz 13.
ATLANTYDA Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 Chętnie bym pomogła ale niestety nie dam rady przy mojej czelotce :shake::shake:. Może ktoś po sąsiedzku kto bliżej mieszka ?
Mona4 Posted January 26, 2008 Author Posted January 26, 2008 Wlasnie jest problem,z ta godzina,bo ludzie w pracy w szkolach,a one sa nauczone o 13 wychodzic na spacer.
tigrunia Posted January 26, 2008 Posted January 26, 2008 Mona4 napisał(a):Wlasnie jest problem,z ta godzina,bo ludzie w pracy w szkolach,a one sa nauczone o 13 wychodzic na spacer. Ojj.. Moniś .. jakbyś mieszkała bliżej to chętnie bym Twoje psiaki powyprowadzała :):painting: O 13 kończe prace więc nie było by problemu ;) Szkoda, ze tak daleko mieszkasz :-(
Magda Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 Ale tu wszyscy zapracowani... Mona co u Ciebie?:loveu:
Mona4 Posted February 1, 2008 Author Posted February 1, 2008 Witam was wszystkich i dziekuje za pozdrowienia. Chetnych do wyprowadzenia moich pociach dalej niema,wiec postanowilam ze Pawel bedzie mial tydzien wagarow,a drugi tydzien Karolina.Im sie to spodobalo:mad: ale ja innego wyjscia niemam:-( Jakby tego bylo malo to znowu mamy problemy z zdrowiem Emyra,on juz nietrzyma moczu,kalu,lej sie zniego caly czas:shake: nowotwor zaatakowal cewke moczowa,niema na to ratunku:-( Dzis wet kazal go uspic bo stwierdzil ze pies cierpi bardzo,aleja jakos tego niewidze,cierpiec to my cierpimy bo przez 24 godziny w domu nieprzyjemny zapach i zmiana pampersow co jakis czas,ja juz niemoge:placz: niewiem co robic,jak mam pozwolic go uspic skoro on patrzy mi w oczy albo przychodzi i lize po reku.Dzieci sa przygotowane na to ze Emyr odejdzie gorzej zemna bo to ja musze podjac ta decyzje.:placz:
tigrunia Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 Ojej :-( Biedny Emyrek :-( Cokolwiek zrobisz Mona - wiedz, że jestesmy z Tobą
Aga76 Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 Miłość różne ma oblicza... Mona, cokolwiek postanowisz, jakąkolwiek podejmiesz decyzję, pamiętaj, że jesteśmy z Tobą.
Recommended Posts