Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Szczurosława']Mona! on ma krawacik!:crazyeye:

toż to biewer pełną gębą:loveu:

tak to bedzie biewer ala kundel:evil_lol:

Sunie wykupilam to okazalo sie ze ma koncowke cieczki,ale niewiedzialam ze jest sczenna.Tak co z malego wyrosnie to niewiadomo:lol: moze faktycznie bedzie biewer:evil_lol: Poczekamy zobaczymy:evil_lol:

Posted

Słodki maluszek:loveu::loveu::loveu: wielka szkoda że reszta odeszła :-(:-(.
Na pewno będzie śliczny jak urośnie a to że trochę krojcok w niczym mu nie ujmuje.Macie kogoś chętnego na niego ?

Posted

Na Yorkowate to chetnych jest sporo,ale my go tak szybko nieoddamy,dzieci by mi niedarowaly:mad: bedzie znami conajmniej do Maja apotem chcialabym aby byl gdzies w Bytomiu aby miec go na oku.Kuzynka TZeta bardzo by go chciala,ale musi urobic jescze męza:evil_lol: Bo jak to facet woli wielkie psy a nie pchly.

Posted

dobry dobry ,maluszek jest boski ,wszyscy fiola najego punkcie dostali:loveu::loveu:.Wyobrazam sobie co bedzie jak zacznie latac po domu.

Posted

Hej Moniś wczoraj nie miałam kiedy zajrzeć na dogo ale skoro później w domu będziesz a ja nie przeszkadzam to może bym wpadła koło 17.30??
Zobaczyłabym na własne oczy maleństwo

Posted

W lecznicy niebylismy:-(:angryy: bo od poniedzialku mam przykre niespodzianki:-( ledwo z bankomatu pobralam pensje, to szybko sie jej pozbylam,nawet niewiem kiedy i gdzie:angryy: By temu draniowi lapy odpadly:angryy::angryy::angryy::angryy:

czekamy na pati ,i porobie zdjec

Posted

[quote name='Mona4']W lecznicy niebylismy:-(:angryy: bo od poniedzialku mam przykre niespodzianki:-( ledwo z bankomatu pobralam pensje, to szybko sie jej pozbylam,nawet niewiem kiedy i gdzie:angryy: By temu draniowi lapy odpadly:angryy::angryy::angryy::angryy:

czekamy na pati ,i porobie zdjec[/quote]

no co za dziad:angryy:
że tez takie po świecie chodzi:mad:

Posted

[quote name='Mona4']W lecznicy niebylismy:-(:angryy: bo od poniedzialku mam przykre niespodzianki:-( ledwo z bankomatu pobralam pensje, to szybko sie jej pozbylam,nawet niewiem kiedy i gdzie:angryy: By temu draniowi lapy odpadly:angryy::angryy::angryy::angryy:

Ale o kim mówisz mona ? Co się stało ? :shake:

Posted

:-o:-o:-o:shake::shake::shake::-o:-o:-o:-oBRAK SłóW BYTOM MOJE MIASTO KOCHANE

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...