Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Niesamowita gromadka :) Ja mam tylko jedna dzieczyne ale mam nadzieje ze moja rodzinka sie powiekszy :D

A mam jeszcze pytanie, kiedy sie urodza szczeniaki? i gdzie beda przebywac?
W sumie to zastanawiam sie nad drugim psiakiem, dla towarzystwa mojej suczki :) kto wiem, moze bym porozmawiala z rodzicami.

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Asiaczek napisał(a):
Mocno trzymam kciuki za szczęśliwy poród Panny Yorkówny! No i za jej 2 szczeniaki!!!:loveu::loveu:

A dla Mamy duże buziaki za ciacho, mniam, mniam...
http://img85.imageshack.us/img85/220/418397or1.jpg

Trzymajcie się!
Pzdr.

dziekuje,a ciacho to zabrala do pracy a nam zostaila po kawalku:mad:
Aga76 napisał(a):
Cudna ta kawusia

Szkoda ze ja jescze kawy pic niemoge
aniac50 napisał(a):
Mocno trzymamy kciuki za POZYTYWNE i szybkie i rozwiązanie WSZYSTKICH " LUDZKO-PSICH "problemów!!!!Pozdrawiamy cieplutko i całym sercem [tym psim też !!!!] jesteśmy z CAŁĄ WASZĄ GROMADKĄ !!!!!!

dziekuje przekaze mamie
Kincia napisał(a):
Sliczna ta sucza:loveu:
Oby maluszki szybko znalazly dom :)
O jej Kopiec Kreta mniam mniam :loveu::loveu:

Pyszny byl
smallpati napisał(a):
Niesamowita gromadka :) Ja mam tylko jedna dzieczyne ale mam nadzieje ze moja rodzinka sie powiekszy :D

A mam jeszcze pytanie, kiedy sie urodza szczeniaki? i gdzie beda przebywac?
W sumie to zastanawiam sie nad drugim psiakiem, dla towarzystwa mojej suczki :) kto wiem, moze bym porozmawiala z rodzicami.

Zuzia jest u pani Gieni a maluchy maja sie urodzic 15 grudnia.
ATLANTYDA napisał(a):
Wow, dobrze że Was odwiedziłam :multi:bo by mnie ciasteczko pyszne ominęło:eviltong::eviltong:

teraz mama ciagle siedzi w w pracy :mad: to zeby nam dogodzic robi nam takie pysznosci.Ale ja wole jak ona jest w pracy do rana bo wtedy moge posiedziec na komputerku a nie spac po 21 :evil_lol:
Asia & Ginger napisał(a):
http://img85.imageshack.us/img85/220/418397or1.jpg
http://img101.imageshack.us/img101/9299/378708gx1.jpg
Ciasto i kawusia wyglądają przepysznie. :cool3: :p
Ale mi smaka narobiłaś. :sabber:

:lol:
Patikujek napisał(a):
Ale pycha kopiec kreta jak jeszcze coś zostało to jutro jestem u was:evil_lol:

Pozdrowioinka dla waszej rodzinki

Pati nic niezostalo bo zabrala reszte do pracy:mad: ale w sobote obiecala nam zrobic sernik wiedenski .

Posted

monalisa kochanie, spytaj mamę co z tą chorą czarno białą sunią shih- tzu...:placz:
I jak się ma shih- tzka od Witokretek.
Bardzo Cię proszę o wiadomość.
Ucałuj Monę ode mnie.

Posted

Witam was milutko:loveu::loveu:

Narescie mam aby jeden dzien wolnego,wiec do porannej kawy najlepsza jest dogomania:lol:

Wszystkim ciotką i cioteczką ,dziekuje bardzo za trzymanie kciukow za Pawla i przesylania pozytywnych fluidow:lol: To naprawde pomoglo:lol:
Operacja Pawla odwolana:multi:,po setkach badan jakie mial robione,okazalo sie ze niema koniecznosci natychmiastowej interwencji chirurgicznej.Narazie bedzie na lekach,i co miesiac na kontrolne badania..A potem sie okaze.Ale to co przeszlismy to prawdziwy HORROR:-( niezycze tego nikomu.

Tak pozatym unas wszystko ok,psy zdrowe:lol: Emyr ciagle na lekach ale zyje.doszly nam dwa tymczasy ,ale to widze ze Karolina napisala.

Tak wiec dziekuje wam jescze raz,kochane dogomaniaczki.

Posted

Witaj Mona :multi::multi::multi:
Super, ze się w końcu pojawiłaś :multi:
Bardzo sie cieszymy, ze z Pawłem wszystko dobrze i że Emyrek jeszcze sie trzyma :loveu:
Pozdrawiam gorąco

Posted

[quote name='Alpina']monalisa kochanie, spytaj mamę co z tą chorą czarno białą sunią shih- tzu...:placz:
I jak się ma shih- tzka od Witokretek.
Bardzo Cię proszę o wiadomość.
Ucałuj Monę ode mnie.

W domu rozpacz,cala rodzina rozpacza na ta sunia i niechca jej uspic.
Alpinko tam sprawa wyglonda nieciekawie:shake: suka ma nowotwora skory!! cuchnie niesamowicie,ludzie musieli posciagac wykladziny ,dywany.Nawet gdy ja poglascza to rece cuchna. Babsko sprzedajac ja wiedzielo ze jest chora :angryy: bo chorabo jest bardzo zaawansowana,conajmniej od 2 lat.

Natomiast suczka od Witokretek:shake: z ta to sa dopiero problemy!! niewiem czy ludzie niebeda chcieli ja oddac spowrotem.
ona jest tak agresywna do wszystkich,ze ludzie zaczynaja sie jej bac.Pogryzla wnuczke tej pani, wlaścicielka ma siniaki od pogryzien.Bratu tej pani skoczyla do twarzy i uczepila sie na policzku,ale tak ze skonczylo sie to szyciem. Jak ona lezy na kanapie a jest traktowana jak ksiezniczka to nikt niema prawa tam usiaśc,bo momentalnie atak.Oni ja bardzo kochaja ,ale widze ze granica sie konczy.

Moim zdaniem powod oddania tej suczki byl zupelnie inny niz podali wlasciciele!! Ona grzecznie zostaje sama w domu,nawet do 5 godzin,wtedy zwija sie w klebek i spi,nic niepsoci ,nierozbija sie o sciany,jest cichutka.
Glownym powodem oddania byla niekontrolowana Agresja!!!

Posted

tigrunia napisał(a):
Witaj Mona :multi::multi::multi:
Super, ze się w końcu pojawiłaś :multi:
Bardzo sie cieszymy, ze z Pawłem wszystko dobrze i że Emyrek jeszcze sie trzyma :loveu:
Pozdrawiam gorąco

Dzis mam wolne od niepamietnych czasow,tak to szpital dom,psy praca:shake: doba byla zakrotka aby wszystko zrobic. Teraz znowu musze doprowadzic dom do normalnosci,bo przez ten czas to nierobilo sie nic,wiec mozesz sobie wyobrazic jak tu wyglonda:oops: Jak Tz wroci na świata to chce aby niepomyslal ze pomylil mieszkania :evil_lol:

Posted

Aga76 napisał(a):
Witaj Mona :loveu:

Dobrze, że operacja Pawła odwołana.

Agus wiesz jak ja sie ciesze:lol: tak by biedny lezal przez świata w szpitalu.Zobaczymy jak bedzie dalej,o ile znowu paskudztwo sie wchlonie,oby chcialo cale.

Posted

Mona4 napisał(a):
Agus wiesz jak ja sie ciesze:lol: tak by biedny lezal przez świata w szpitalu.Zobaczymy jak bedzie dalej,o ile znowu paskudztwo sie wchlonie,oby chcialo cale.

:calus: Święta w domku - tak być powinno!

Posted

2 x CACIB Wels - Austria 1-2.12.2007

Suki Klasa Championow.

klasa championow-suki
Najpiekniejsza suka wystawy.Zwyciezca swiata Poznan 2006.
KISS ME KATE OF PADAWI´S Champion V 1 CACA CACIB BOB DAWIN B.S

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...