Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

halbina napisał(a):
Well... Bardzo mi przykro... :oops:

musialabys widziec jacy byli wsciekli.A dzis rano pojechali sie spowiadac na komisariat:evil_lol:
mery napisał(a):
Mona! Myślę o Was i przesyłam Wam dobrą energię!!!

dziekuje i przekaze mamie,a bardzo sie jej to przyda.

Asiaczek napisał(a):
Witam!
Jestem tutaj po raz pierwszy, ale z poczatkowych postów - znam juz Wasze psiaki.
Dziekuje za odwiedzinki.A maluszki sa piekneeeeeee ,takie calusne:loveu::loveu:
Dziekuję za wsparcie przy porodzie Felki. Maluchy juz sa na tym najlepszym ze światów. Teraz tylko je porzadnie odchować!

Pzdr.

Aga76 napisał(a):
Masakra :shake:

:shake:
tigrunia napisał(a):
A jakich to maluszków się spodziewacie?? :crazyeye: Znów jakis tymczas , czy co ???

No bedziemy miec 2 sczeniaki ,po wykupionej z Schroniska Yorkopodobnej ZUZI.Mama ja zabrala z Bytomskiego Schroniska 3 tygodnie temu,bo miala byc uspiona.Bo stwierdzili ze ma ropomacicze czy cojs takiego.A to ropomacicze okazalo sie 2 sczeniakami ktore lada chwila sie urodzą:evil_lol:.Zrobili jej usg w Pana Doktora Stefanka w Chorzowie i powiedzial ze sczeniaki sa 2 ,malutkie powinny sie urodzic ok 15 grodnia.Zabiegu niechcial zrobic.Zuzia miala pojechac na świeta do nowego domu,a teraz ludzie jej niechcą:shake: mama sie bardzoooooooo ucieszyla:angryy:
Kasia napisał(a):
Dzień dobry :lol:
Witamy się poniedziałkowo :loveu:

Posted

Ale śliczna, i dzieciaczki też ślicznę będą na pewno

Co za ludzie, chcieli psa i już nie chcą szkoda gadać, ale może i dobrze że do nich nie trafiła bo jeszcze by im się później znudziła:shake:

Karolinko pozdrów mamę i Pawła nich zdrowieje
A właśnie jak tam się on miewa??

Posted

Domek ja oddal bo sczenna:shake: w wydawali sie normalni:shake: Potem bedzie mieszkala u naszej znajomej pani Gieni,a po sterylce poszukamy jej normalnych wlaścicieli.

Posted

Witam ciepło :)
Oh jej jaka sliczna panienka z tej Zuzi mam nadzieje że teraz już bedzie tylko lepeij i znajdzie odpowiedzialnych i kochających włascicieli.
Karolinko pozdrów Mame i Pawła!! I obowiązkowo wymiziaj odemnie Wasze psiaczki:loveu:
Całusy:lol:

Guest Agata_B
Posted

A ta sunieczka do adopcji jest?

Posted

Zuzia to mix Yorka taka wieksza,na tej fotce wyglonda jak Yorczek:loveu: jak tylko bedziemy miec aparat to zrobie jej fotki.Domku szukac niebedziemy bo zostanie na stale u pani Gieni ktora zabierala nam psy na tymczas :lol: tak zabierala ze ma juz 3 tymczasowe na stale hihihi

Posted

wtatara napisał(a):
pozdrowienia dla mamy od nas a szczegolnie od Pixi

dziekuje przekaze mamie jak tylko wroci z pracy.A co tam u pixi:loveu:
tigrunia napisał(a):
Ojej .. ale ona nas rozpieszcza .. no to ja przyniosłam akwę do tego pysznego ciacha :kaffee_2:

Aga76 napisał(a):
Dzień dobry :loveu:

ooo, to ja się z przyjemnościa poczęstuję :sabber:

Ja kawy niepije ale dlawas mam taką

Posted

Mocno trzymamy kciuki za POZYTYWNE i szybkie i rozwiązanie WSZYSTKICH " LUDZKO-PSICH "problemów!!!!Pozdrawiamy cieplutko i całym sercem [tym psim też !!!!] jesteśmy z CAŁĄ WASZĄ GROMADKĄ !!!!!!

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...