Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Guest Agata_B
Posted

Mona4 napisał(a):
Witam z rana.

zaglondam tak na chwileczke bo z pracy klikam:razz:

Tigrunia no mam tych corek troche hihiihhihi,niewszystkie rodzone ale jak swoje:loveu::lol:
Zaadoptowane? :hmmmm:

Guest Agata_B
Posted

Patikujek napisał(a):
Nie myśl tyle Agatko bo ci mózg wyparuje

Mi się to przydarzyło już dlatego mi tak odbija:evil_lol:

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Witam Milutko.

Cioteczki z powodu problemow z zdrowiem syna i kolopotow innego typu:-( Niebedzie mnie jakis czas na Dogomani,niebede zajmowala sie adopcjami,itpW tej chwili dlamnie sa wazniejsze sprawy:-(.
Tak wiec dziekuje wam wszystkim za mile slowa i towarzystwo na forum,za mile spedzone chwile. dziekuje wam wszystkim i bardzo mocno caluje i pozdrawiam Monika Mona 4

moje gg,moze bede osiegalna w wolnych chwilach.
860055

Guest Agata_B
Posted

Dopiero w 08 r przyjdziesz z powrotem? :-(

Posted

Mona, będziemy cierpliwie czekać na Twój powrót. :p
A teraz życzę dużo, dużo zdrówka Tobie i całej Twojej rodzinie oraz psiakom. :calus:
Trzymam mocno kciuki za Pawła i Emirka. :kciuki: :kciuki:
Trzymajcie się ciepło kochani. :buzi:

Posted

Trzymam kciuki za Pawła i za twój szybki powrót ale jak znajdziesz kiedyś z 5 minut czasu to zajżyj tutaj i choć parę słów napisz nic więcej żebyśmy wiedzieli że żyjesz

Posted

Witam

Mama odczasu zaglonda na dogo;)ale niepisze bo niema czasu.A od wczoraj to juz wogle,Pojechali do Zabrza o 21 szukac jakiegos psa :angryy:ktorego wcale tam niebylo,nikt nic niewiedzial i niewidzial,ktojs zadzwonil na Policje bo wzieli ich za wlamywaczy:angryy::angryy::shake::evil_lol: wrocili o 4 nad ranem wściekli,zmarznieci i bez psa.

Posted

Witam!
Jestem tutaj po raz pierwszy, ale z poczatkowych postów - znam juz Wasze psiaki.

Dziekuję za wsparcie przy porodzie Felki. Maluchy juz sa na tym najlepszym ze światów. Teraz tylko je porzadnie odchować!

Pzdr.

Posted

Monalisa4 napisał(a):

Mama odczasu zaglonda na dogo;)ale niepisze bo niema czasu.A od wczoraj to juz wogle,Pojechali do Zabrza o 21 szukac jakiegos psa :angryy:ktorego wcale tam niebylo,nikt nic niewiedzial i niewidzial,ktojs zadzwonil na Policje bo wzieli ich za wlamywaczy:angryy::angryy::shake::evil_lol: wrocili o 4 nad ranem wściekli,zmarznieci i bez psa.

Masakra :shake:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...