Mona4 Posted October 24, 2007 Author Posted October 24, 2007 [quote name='Daga_i_Oskar']Witaj Mona :multi: Miałam zaległosci, oj miałam, ale i tak wzystkiego nie udało mi się na raz ogarnąc,bo to takie czasochłonne hihih Przede wszytskim skupiłam moją uwagę na cudnych zdjęciach :loveu: co wejdę do Ciebie to widzę nowego małego Yoreczka hihih :loveu: Doczytałam, że koljne porzucone/niechciane/znalezione pieseczki znajdują swoje kochane domeczki --> wspaniale czyta się takie informacje, oby ich było jak najwięcej :loveu: Nie mogę się doczekać już na Coraliczka, jestem ciekawa jak bardzo chłopaczek się zmienił, ta Nasza mała perełeczka dogomaniakowa :loveu: Twoja gormadka jak zwykle urocza, cudne zdjęcia ogrodowe -wspaniale się je ogląda kiedy za oknem, szaro,buro i deszczowo. Chcialam się zapytać czy czasem wybieracie sie do Parku Chorzowskiego na spacerek z piesiami, bo jakbyś kiedyś była w tych okolicach to miło byłoby spotkać się z Tobą i Twoją przecudną gromadką :loveu: Doczytałam, ze Paweł, Twój syn jest w szpitalu, tak więc życzę mu szybkiego powrotu do zdrowia i niech wraca tu do Nas :multi: Pozdrawiamy Was bardzo serdecznie Daga&Oskarek daga ciesze sie ze fotki sie podobaja:lol:,unas w domu to nikt niezna dnia ni godziny kiedy zawita nowy pies ,czy inny stworek:evil_lol:.Zawsze jest wesolo,bo przytakiej gromadzie trudno aby bylo spokojnie:mad: psoty,figle to codziennosc:lol:.Co do Chorzowskiego parku to bardzo chetnie,sie wybiore ale musi byc sucho,no niech by byl lekki mrozik byleby nie chlapa:lol: bo niechcialabys widzic potem te zmokle i brudne mopy.A Paweł :-( ale wierze ze bedzie dobrze !!! wkoncu to kawal chlopa ,a ja chce jescze wnuki nianczyc:eviltong: [quote name='Kasia']Piękna :loveu: Uwielbiam takie kolory u yorczków!!!!!!!! Ona jest normalnie fioletowa:lol: [quote name='Pinczerek-Jacky']Ale sliczne :loveu::loveu: Wcale nie wygladaja na tyle lat :) Milosc odmladza nawet psa. [quote name='Sara_i_Aris']Witaj Mona :calus: Suzi i Teri są bardzo śliczne, zadbane i na pewno szczęśliwe :loveu: Aż się serce raduje, jak się widzi, że spotkało je tyle szczęścia. Szczególnie spodbała mi się Teri, taka czarniutka jak Toro madziasto4 :loveu: Musze przyznac ze,mialam straszne obawy,jakos niemialam zaufania do tego domku,ale jednak sie mysilam:lol: Szczeniaczek też piękny, dobrze, że będzie dorastał z ludźmi, którzy się nim zajmą :loveu: To bylo najwazniejsze aby trafil do ludzi,ktorzy beda wiedzieli jak go leczyc i dbac o niego Pozdrowienia dla syna, niech szybko wraca do zdrowia :calus: Dwa śpiące aniołki :angel: diablica i aniolek:evil_lol:
Mona4 Posted October 24, 2007 Author Posted October 24, 2007 Patikujek napisał(a):Cześć Moniś jak tam u was?? mam nadzieję że wszystko OK Psiulki staruszki przecudne:loveu: A ta jedna ma wyjątkowy kolor na główce, cała taka stalowa:) Pozdrawiam Pati jescze zyje;) ale ciagle na kawie i dogomani,to najlepsze lekarstwo na stres. koregra napisał(a):Witaj Suzi i Teri wyglądają jak szczeniorki śliczne Nigdy bym im nie dała tyle latek. Pozdrowionka dla calej rodzinki;) Witamy corinke milutko Teri musiala byc wygolona do golego,bo byla w takim stanie,miala nurzenca i swiezbowca,dlatego nikt jej niechcial i mieszkala w boksie razem z kaukazem.Teraz odrasta jej piekny zdrowy wlos,dlatego wyglonda na sczeniora. Helga_psiaki napisał(a):Witamy się Mona,:loveu: mery napisał(a):Wpadłam na minutkę. Piękne fotki i śliczne psiaczki. Lecę spać. Dobranoc i do jutra!!! mery dobranoc i dzien dobry:lol: Kasia napisał(a):Środowe dzień dobry :lol: Witam. Kobitki co wyscie tak pozmienialy te nicki:mad: calusy dla Lukaszka:loveu: i mizianka dla Fidlastego lobuza:lol:
Aga76 Posted October 24, 2007 Posted October 24, 2007 Dzień doberek :Rose: Zdrówka życzymy dla całej rodziny!
Mona4 Posted October 24, 2007 Author Posted October 24, 2007 [quote name='Aga76']Dzień doberek :Rose: Zdrówka życzymy dla całej rodziny! Witamy i dziekujemy:lol: Jesienny BYTOM
wtatara Posted October 24, 2007 Posted October 24, 2007 Bytom sliczny, własnie kuzyn mężą nas zaprosił na Pani osiedle Moniko
Mona4 Posted October 24, 2007 Author Posted October 24, 2007 kapielisko dzikow:-o ktorych unas niebrakuje [/URL
Mona4 Posted October 24, 2007 Author Posted October 24, 2007 wtatara napisał(a):Bytom sliczny, własnie kuzyn mężą nas zaprosił na Pani osiedle Moniko Jak sie cieszę:lol: to tylko 4 ulice dalej, wiec zapraszam na kawe i pyszne ciasto.
Mona4 Posted October 24, 2007 Author Posted October 24, 2007 Zapraszam na bazarki ! przynajmniej podnoscie,bo psina potrzebuje naszej pomocy:-( http://www.dogomania.pl/forum/showth...26#post8184626 http://www.dogomania.pl/forum/showth...56#post8191856 nielada gratka dla milosnikow Chartow http://www.dogomania.pl/forum/showth...41#post8192341 http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=93006
Asia & Ginger Posted October 24, 2007 Posted October 24, 2007 http://img150.imageshack.us/img150/9714/albumpicxk7.jpg Przepięknie tam jest. :cool3: :p Dużo zdrówka dla Pawła. :kciuki: :kciuki:
Patikujek Posted October 24, 2007 Posted October 24, 2007 Pati jescze zyje;-) ale ciagle na kawie i dogomani,to najlepsze lekarstwo na stres. Z ta dogomanią to różnie bywa:shake: ostatnio wchodząc tu też sie stresuję jak widzę niektóre rzeczy Pozdrowionka Po tym weekendzie znów was odwiedzę
Mona4 Posted October 24, 2007 Author Posted October 24, 2007 Patikujek napisał(a):Z ta dogomanią to różnie bywa:shake: ostatnio wchodząc tu też sie stresuję jak widzę niektóre rzeczy Pozdrowionka Po tym weekendzie znów was odwiedzę Czekamy:kaffee_2::pepsi:
Mona4 Posted October 24, 2007 Author Posted October 24, 2007 Helga_psiaki napisał(a):zazdroszczę Wam tych lasów Za oknem mam piekne widoki,las wode a komary jakie wielkie:shocked!::lol: to sie odechciewa spacerow wieczorem.
Mona4 Posted October 24, 2007 Author Posted October 24, 2007 jescze te poczwary wstretne są:mad:moze ze na Śląsku niebylo jescze przymrozkow.
nane Posted October 24, 2007 Posted October 24, 2007 Dobry wieczór tulaski dla wszystkich podopiecznych :loveu:
Sara_i_Aris Posted October 24, 2007 Posted October 24, 2007 Witaj Mona :calus: Wiem aż za dobrze, że komary jeszcze są. Niby już zimno, a nadal wlatują mi do domu :shake: Parę dni temu pogryzły mnie w nogę. U nas jeszcze nie ma takich przymrozków niż na południu, nawet o śniegu w moim rejonie nic nie słychać :evil_lol: Nie mogę tylko przebolec, że tak dużo yorkomaniaków mieszka na Śląsku, bo nie mam z kim się wybrać na spacer :-( http://img84.imageshack.us/img84/9127/albumpic1hv7.jpg Jesienne widoki cudne :loveu:
tigrunia Posted October 24, 2007 Posted October 24, 2007 Sara- mam ten sam problem :( W Bydgoszczy chyba nie ma żadnego Dogomaniaka z Yorkiem :( Mona - Ja i Jessi pozdrawiamy Cię gorąco i wszystkie Twoje cudne psiaki! :loveu: Czekamy z niecierpliwością na Koraliczka
Kasia Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 Witamy się czwartkowo, porannie i kawowo :morning: Fidelek pozdrawia cały psi zwierzyniec :loveu:
Patikujek Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 Dzień doberek Monisiu Pozdrowienia dla Ciebie, dzieci i zwierzyńca:) Edit To znowu ja i wiesz co właśnie wróciłam z zakupów i popijam sobie tą pyszną herbatkę, którą ostatnio u ciebie piłam(co ja się jej po sklepach naszukałam:shake:)
t_kasiek Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 I ja witam dzis wszystkie psiaczki Moni no i oczywiscie ja rowniez....zajelam sie troszke podnoszeniem twoich bazarków :)
Dada Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 piękne zdjecia. Las nawet z komarami mnie nie odstrasza :diabloti: Slicznie!
ATLANTYDA Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 Atlantyda masz donas niedaleko,wiec jak tylko bedzie pieknie i sucho to zapraszam,do ogrodu na grilowanie. Ale warto by bylo pomyslec o malym zlociku przy grilu:lol:[/quote] WITAM:lol: Dobry pomysł:smilecol: Bardzo dziękuje za zaproszenie z chęcią skorzystam:multi: Park miejski całkiem dobrze sie prezentuje na foto ,ja też muszę swoje zdjęcia na dogo wstawić .Spróbuję się z tym pomęczyć .Chciałam zapytać o skrót TZ bo nie jestem pewna czy dobrze go rozumiem a dosyć często się pojawia. Pozdrawiam i Życzę zdrówka dla Pawła .
ATLANTYDA Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 ATLANTYDA napisał(a):Atlantyda masz donas niedaleko,wiec jak tylko bedzie pieknie i sucho to zapraszam,do ogrodu na grilowanie. Ale warto by bylo pomyslec o malym zlociku przy grilu:lol: WITAM:lol: Dobry pomysł:smilecol: Bardzo dziękuje za zaproszenie z chęcią skorzystam:multi: Park miejski całkiem dobrze sie prezentuje na foto ,ja też muszę swoje zdjęcia na dogo wstawić .Spróbuję się z tym pomęczyć .Chciałam zapytać o skrót TZ bo nie jestem pewna czy dobrze go rozumiem a dosyć często się pojawia. Pozdrawiam i Życzę zdrówka dla Pawła .
Recommended Posts