Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ja dużo drożdży jadłam i mocno mi się urosło aż 180cm wyszło:shake:

Ty to zalatana Monisiu, zobaczymy, kiedyś się umówimy, ja bym chciała z tobą się przejść kiedyś i koniki twoje zobaczyć na żywo:)

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Myślę ze dziewczyny sie dogadają:lol:

g[/

Alipna, dziewczyny byly zemna w nowym domu,wiec wszystko ci opowiedza,co to za dom:evil_lol:
Mysle ze wszystko bedzie ok

Posted

Patikujek_Zabrze napisał(a):
Ja dużo drożdży jadłam i mocno mi się urosło aż 180cm wyszło:shake:

Ty to zalatana Monisiu, zobaczymy, kiedyś się umówimy, ja bym chciała z tobą się przejść kiedyś i koniki twoje zobaczyć na żywo:)

Pati konis jest tylko jeden!! reszta juz ma swoje stajnie:lol:

Posted

mery napisał(a):
:razz:Ale księżniczka! Tylko korony brak:Rose:. Gratuluję udanych adopcji!

Mery to nie mnie gratulacje,tylko ALPINIE bo to byla szybka i blyskawiczna akcja:lol: Wczoraj dostalam informacje o malutkiej a dzis Deisy w nowym domu.Mala przyjechala na Sląsk z Warszawy

Posted

Bardzo się cieszę że ma nowy domek, piękna sunieczka:loveu:
A który koniś jeszcze jest??

Mery tobie nie pozwala właściciel mieszania a mi rodzice(też właściciele mieszkania) chodź się obie gdzieś wyprowadzimy co??

Posted

Zamieszkajmy razem z całą gromadą jorczasów: :multi::multi::Dog_run::Dog_run::Dog_run::Dog_run::Dog_run:(tylko nie wiem co z moim TZtem zrobimy):confused:

Posted

i jednym kundelkiem jeszcze (bo ma już obiecane że go adoptuje) ale bardzo przyjazny i nic yorczasom nie zrobi:multi:
To by było fajnie

A TZ zostanie na starym mieszkaniu i będzie nas czasem odwiedzał:)

Posted

mery napisał(a):
Zamieszkajmy razem z całą gromadą jorczasów: :multi::multi::Dog_run::Dog_run::Dog_run::Dog_run::Dog_run:(tylko nie wiem co z moim TZtem zrobimy):confused:

zrobcie taka jak ja zrobialm:eviltong: wyslalam chlopa na delegacje na pare lat:evil_lol:

Posted

:laola:

Mona-DZIĘKUJĘ!:Rose:
Sunia piękna i mam nadzieję, że równie grzeczna jak druga niuńka...
Cioteczki kochane, ta adopcja, to wielka zasługa naszych kochanych Witokretek...
[SIZE=2]Kochane cioteczki najpierw dały mi o małej "cynka" i zorganizowały transport w piorunującym wręcz tempie (warto wspomnieć że Gratisowy transport!)) a Mona to przecież cały mózg tej operacji...:evil_lol:
Dziękuję Wam kochane Witokretki i równie kochanej cioteczce Monie!:Rose:
Patikujek - Mery - jak skończę chałupę, to możecie się zwalać z psami ale bez TZ-tów do mnie...
:evil_lol:

Posted

Ja TZa nie mam to nie będzie problemu:D:D:D:multi:

Mona a w kwestii wysokości to miałam jeszcze napisać że mój brat ma 15 i ma 186 cm. wzrostu:shake:

Posted

GRATULUJĘ WSZYSTKIM UDANEJ AKCJI !!!!!!OBY ZAWSZE TAKIE BYŁY !!!!! Mona -dziś w skrzynce pocztowej ......niespodzianka ! Dziękuję bardzo ! Moja propozycja z pw. nadal aktualna !!!!

Posted

Polozylam sie i zasnelam:oops:, zaraz uciekam z moim malutki synusiem na badania:lol:.wieczorem znowu wejde i powklejam wam nowe zdjecia.

Aniac 50 ,ciesze sie ze to doszlo:loveu:a z sprawa o ktorej ci pisalam na prv,ruszamy od Poniedzialku,oby sie udalo!!

Posted

Polozylam sie i zasnelam:oops:, zaraz uciekam z moim malutki synusiem na badania:lol:.wieczorem znowu wejde i powklejam nowe zdjecia.

Aniac 50 ,ciesze sie ze to doszlo:loveu:a z sprawa o ktorej ci pisalam na prv,ruszamy od Poniedzialku,oby sie udalo!!

Posted

Patikujek_Zabrze napisał(a):
Mery tobie nie pozwala właściciel mieszania a mi rodzice(też właściciele mieszkania) chodź się obie gdzieś wyprowadzimy co??

mery napisał(a):
Zamieszkajmy razem z całą gromadą jorczasów: :multi::multi::Dog_run::Dog_run::Dog_run:(tylko nie wiem co z moim TZtem zrobimy):confused:

O nie! Ja się nie zgadzam! :shake: :mad:
Pati zamieszka ze mną! :eviltong:

Mona gratuluję udanej adopcji. :p Śliczna jest ta sunia. :cool3:
Ostatnio miałam zapytanie o shih-tzu, także proszę pamiętać jakby co. Postaram się dowiedzieć czegoś więcej o zainteresowanych. :cool3:

Posted

Mona4 napisał(a):
Polozylam sie i zasnelam:oops:, zaraz uciekam z moim malutki synusiem na badania:lol:.wieczorem znowu wejde i powklejam nowe zdjecia.

MUSI SIĘ UDAĆ !!!!!!Z całego serca życzę !!!! Jeszcze raz dzięki za niespodziankę i czekam na dobre wieści ........ i na pw.:oops:Zdrówka Tobie i całej RODZINCE życzę !!!!

Posted

Mona, a mam jeszcze takie pytanie: jak organizowaliście transport dla tej suni shih-tzu z Warszawy do Katowic?
Bo mamy do przewieziena młodziutką cocker spanielkę z Wawy do Mikołowa (koło Katowic) i kombinuję transport. ;)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...