Mona4 Posted October 12, 2007 Author Posted October 12, 2007 t_kasiek napisał(a):wiem, ze moze i lepiej....jedynie do kogo mozna miec zal to do wterynarza, ktory robil jej USG :( bo nawet gdyby byla w ciazy i urodzila, ale my o tym bysmy wiedzieli to wszystko byloby inaczej i teraz pewnie by zył :( Monia - a jak sie miewa Twoje stadko ??? Moje stadko ciagle sie powieksza,ja juz niewiem czy siez tego smiac,czy plakac:evil_lol: ale kochane sa wszystkie:loveu::loveu:,Przedchwila znowu tel,ze York do oddania:shake: 10 letni pies. Helga_psiaki napisał(a):co za historia:( jednak muszę zostać tym wetem. helga ale potem koniecznie na Sląsk:lol: zapraszamy
koregra Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 Witaj Mona:lol: Dzięki za podpisywanie fotek :eviltong:Teraz juz rozpoznaje:p Pozdrawiam
Patikujek Posted October 14, 2007 Posted October 14, 2007 Cześć Mona Wróciłam i na początek pytanko czy masz jutro do południa czas bo bym cię pomolestowała:) Mogłybyśmy jakiś spacer zaliczyć???
Mona4 Posted October 14, 2007 Author Posted October 14, 2007 Witam was wszystkich milutko. Pati,niema nic do ciebie,zadego sczeniora niema.Ale zato normalnie dzis opijam udane adopcje 3 Yorkow:multi::multi::multi::multi: 9.6.i 4 letnie yoreczki znalaly super domki,a ja zwiedzilam pol Polski:lol: teraz siadlam do kompa z lampka dobrego wina,jak bede pisac glupoty to wybaczcie cioteczki,ale to z radosci hiihhihi ze adopcje udane:evil_lol: Pati z tym molestowaniem to uwazak bo na to jest paragraf:evil_lol: ale wpadnij jesli chcesz,po 16 bede w domu.
Patikujek Posted October 14, 2007 Posted October 14, 2007 Jamnora już sieudało znaleźć wczoraj i w końcu wzięli dorosłego pieska ze schroniska tamtejszego A co do tych paragrafów, to ja się już może do ciebie nie zbliżam, bo jeszcze w sądzie wyląduję Ale tak na prawdę teraz to mi się jednak jutro u ciebie nie uda być ale jak ci pasuje wtorek??
Mona4 Posted October 14, 2007 Author Posted October 14, 2007 wtatara napisał(a):Mona no to udany dzień Co tam u pixuni? Patikujek_Zabrze napisał(a):Jamnora już sieudało znaleźć wczoraj i w końcu wzięli dorosłego pieska ze schroniska tamtejszego A co do tych paragrafów, to ja się już może do ciebie nie zbliżam, bo jeszcze w sądzie wyląduję Ale tak na prawdę teraz to mi się jednak jutro u ciebie nie uda być ale jak ci pasuje wtorek?? pati w wtorek odpada bo do 17 siedze w pracy,a na 19.30 znowu z Pawlem do szpitala na badania.
Asia & Ginger Posted October 14, 2007 Posted October 14, 2007 Mona, bardzo się cieszę z tych 3 udanych adopcji. :multi: Miłego wieczorku przy winku życzę. :cool3: :p
Mona4 Posted October 15, 2007 Author Posted October 15, 2007 [quote name='asia_pie']Mona, bardzo się cieszę z tych 3 udanych adopcji. :multi: Miłego wieczorku przy winku życzę. :cool3: :p Dziekuje asiu,ja sie tak cieszylam ze o 23 spalam jak niemowle:evil_lol: grzeczne dziewczynki:loveu: tak czekaja ,gdy pani sie ubiera i wychodzimy wszyscy na spacerek.
mery Posted October 15, 2007 Posted October 15, 2007 Witaj Mona! Co słychać? Jak Deizy się odnajduje w nowym domku? :Dog_run:No i co z Twoim Pawłem?
tigrunia Posted October 15, 2007 Posted October 15, 2007 :loveu: Przeurocze te Twoje psiaki!! A jak Emyr'ek sie odnajduje wśród tylu panienek ?? :cool3:
Alpina Posted October 15, 2007 Posted October 15, 2007 Mona czekaj, bo ja już się pogubiłam - to ile masz suczek?Trzy i pieska czy cztery i pieska...:huh::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Jakby co, to się dołożę do tego szczeniaka o którym dzisiaj rozmawiałyśmy (jeśli uda Ci się znaleźć biedulkowi domek...) Jakby co napisz na PW
madziasto4 Posted October 15, 2007 Posted October 15, 2007 http://img150.imageshack.us/img150/8026/pa142491ji0.jpg Świetne :loveu: Witamy wieczorkiem :)
Mona4 Posted October 15, 2007 Author Posted October 15, 2007 [quote name='t_kasiek']ale maja super kucyczki :) [quote name='mery']Witaj Mona! Co słychać? Jak Deizy się odnajduje w nowym domku? :Dog_run:No i co z Twoim Pawłem? mery, deisy na unas raj na ziemi:lol: spi w wyrku,sika w domu,bo potwornie boi sie wychodzenia na spacery,uwielbia psie smakolyki.jednym zdaniem zle jej niejest,to piesciocha jakich malo,doskonale dogaduje sie znaszymi psami.Jest ustepliwa,jesli chodzi o zabawy ale nie o wzgledy swojej pani karolinki:lol: nikt niema prawa spac z karola tylko ona,a i biada jak by ktoras weszla karoli na kolanka,to warczy. a z pawelem,to narazie nic niewiadomo,EKG wporzadku,wszystkie inne badania rowniez.jutro jescze jedziemy na ponowane badania i EKG echo serca.Wychodzi na to ze chlopak zaintensywnie rosnie,i serce nianadąza. [quote name='tigrunia']:loveu: Przeurocze te Twoje psiaki!! A jak Emyr'ek sie odnajduje wśród tylu panienek ?? :cool3: No Emir jak na faceta przystalo,na spacerku broni swoj babiniec,ale w domu to sie ich panicznie boi:evil_lol: schodzi im z drogi. [quote name='Alpina']Mona czekaj, bo ja już się pogubiłam - to ile masz suczek?Trzy i pieska czy cztery i pieska...:huh::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Śmiej sie śmiej, ja juz sama niewiem ile ich w domu mam :oops::evil_lol: dzis postawilam 6 misek ,poczym mysle no kurcze nie 6 a 5 ma byc:lol:.czekam tylko do Swiat jak moj TZ wroci to naprawde pujde tak jak pati pokazala na fotce :-(:evil_lol: moze mnie ktojs przygarnie potem:evil_lol: Jakby co, to się dołożę do tego szczeniaka o którym dzisiaj rozmawiałyśmy (jeśli uda Ci się znaleźć biedulkowi domek...) Jakby co napisz na PW Maluch narazie bezpieczny,jutro ma byc odpowiedz o ludzi ,ktorzy chcieli go adoptowac. A Dziewczynka z Warszawy, jutro raniutko o 5 jedzie do Sosnowca,poczym przyjedzie domnie,gdzie odbierze ja nowa wlascicielka:multi::multi: [quote name='madziasto4']http://img150.imageshack.us/img150/8026/pa142491ji0.jpg Świetne :loveu: Witamy wieczorkiem :) dziekuje :lol:
Alpina Posted October 15, 2007 Posted October 15, 2007 Napisał Mona4 A Dziewczynka z Warszawy, jutro raniutko o 5 jedzie do Sosnowca,poczym przyjedzie domnie,gdzie odbierze ja nowa wlascicielka:multi::multi: :multi::multi::multi::multi::multi::multi: Huuraaa!Mona jak się cieszę!:loveu::loveu::loveu: Tylko mi musisz złożyć solenną obietnicę, że będziesz zdawać relację... Jak i co w nowym domku... Zdjęcie suuper! Ale...Mona..Eeeee...To Ty jednak dobrze te sześć misek postawiłaś...:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
mery Posted October 15, 2007 Posted October 15, 2007 Jakoś mam sentyment do ciemnych jorczasów. Fotel widzę - idealny wielkościowo na całą ekipę. Zazdroszę bardzo takiego stadka. Cały czas myślę i myślę co zrobić z właścicielem mieszkania, od którego wynajmuję, bo skurczybyk nie pozwolił mi kupić sobie drugiego jorka....
Asia & Ginger Posted October 15, 2007 Posted October 15, 2007 http://img136.imageshack.us/img136/8108/pa142506vw8.jpg :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:
Patikujek Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 Piękna gromadka:loveu: Monisiu najprawdopodobniej twój syn ma to co ja. Też miałam robione wszysctkie badania serca i wyszło żę po prostu szybko rosłam i to od tego:shake: I już jest ok A ty mi powiedz kiedy masz jakiś dzień wolny co bym cię za bardzo nie męczyła:) to wtedy wpadne
mery Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 Heja! Ja nie miałam takich problemów sercowych bom za duża nie wyrosła:shake:....na :turn-l:164 centymetrach wzrostu się skończyło... .....a szkoda
Mona4 Posted October 16, 2007 Author Posted October 16, 2007 mery napisał(a):Heja! Ja nie miałam takich problemów sercowych bom za duża nie wyrosła:shake:....na :turn-l:164 centymetrach wzrostu się skończyło... .....a szkoda mery pawel ma 18 lay i 188 cm :cool3: Patikujek_Zabrze napisał(a):Piękna gromadka:loveu: Monisiu najprawdopodobniej twój syn ma to co ja. Też miałam robione wszysctkie badania serca i wyszło żę po prostu szybko rosłam i to od tego:shake: I już jest ok A ty mi powiedz kiedy masz jakiś dzień wolny co bym cię za bardzo nie męczyła:) to wtedy wpadne Pati wczoraj ,mialam luz,a dzis odrana zalatwialysmy z dziewczynami z Warszawy adopcje Deisy -Shitshu.Wieczorem znowu z mlodym na badania. Jutro rano jestem w pracy,popoludniu nastepna adopcja:lol: a wieczorem ma wpasc WANDUL.jedyny chyba wolny dzien,popoludnie to czwartek i piatek,chociz tez niewiem co znowu wyskoczy.Wiesz jak to umnie jest:lol: AnkaG napisał(a):Śliczna rodzinka :lol: dziekuje:lol: Zaraz wkleja zdjecia DEISY ktora przjechala raniutko z Warszawy i pojechalismy z nia do nowego domu.
Recommended Posts