Asia & Ginger Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 Dużo zdrówka życzymy całemu babińcowi. :cool3: :loveu: :p :kciuki: :kciuki:
Patikujek Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 Agata_B napisał(a):http://img510.imageshack.us/img510/2130/pa062369og1.jpg Który to który york? Bo aż mi się roi :lol: Mi się wydaje że patrząc od lewej jest to: Malinka, Mona i Deizi Ale mogę się mylić
Mona4 Posted October 8, 2007 Author Posted October 8, 2007 [quote name='Patikujek_Zabrze']Mi się wydaje że patrząc od lewej jest to: Malinka, Mona i Deizi Ale mogę się mylić Aj pati ty to je pociemku odroznisz:lol: Dziekuje wam za zyczenia zdrowka,ale grypsko meczy mnie potwornie.najgorsze co moze byc to miec nos zatkany:angryy: Ale gratulacje dla tego kto wymyslil takie urzadzonko:lol: oj przyda sie i zawsze pod reką.
AnkaG Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 Ale piękne maleństwa. :loveu: Mona wg mnie to ostry kaszel gorszy od kataru. ;) Ja też życzę duuuużo zdrówka.
Asia & Ginger Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 Też nienawidzę kataru. :angryy: http://img69.imageshack.us/img69/1063/52959526yl6uw0.jpg :roflt: :turn-l: Bardzo praktyczne urządzonko. :evil_lol:
AnkaG Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 No fajne urządzonko. :evil_lol: I do toalety można pójść i w lesie zrobić jak przyciśnie. :cool1:
Mona4 Posted October 8, 2007 Author Posted October 8, 2007 Mam tu takiego madrego,ktory stwierdzil ze na kaszel,to najlepszym lekarstwem to LAXIGEN,potym nieodwazysz sie zasaszlac:evil_lol:madrala ,kiedys mu podam zobaczyny czy bedzie taki mądry.
AnkaG Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 No daj mu .... i od razu zamontuj to urządzenie na głowie ... :evil_lol: A to ja i moje niuńki. Nuka o której ci pisałam to ta z długim ogonkiem. http://img503.imageshack.us/img503/6673/obraz013ot8.jpg
madziasto4 Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 [quote name='Mona4'] http://img69.imageshack.us/img69/1063/52959526yl6uw0.jpg :roflt: :roflt: Życzę zdrówka :thumbs:
aniac50 Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 Ja też życzę szybkiego 'WYZDROWIENIA "!!!!!! A to urządzenie trzeba opatentowć !!!!Juz widzę ludzi w autobusach,tramwajach i na ulicy !!!!CUDNY WIDOK !!!!!Wracajcie do formy ![jak dobrze,ze humor dopisuje !]
Guest Agata_B Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 madziasto4 napisał(a)::roflt: :roflt: Życzę zdrówka :thumbs: Tralalalala, zdjęć nie cytujemy :diabloti:
Mona4 Posted October 8, 2007 Author Posted October 8, 2007 :evil_lol:[quote name='AnkaG']No daj mu .... i od razu zamontuj to urządzenie na głowie ... :evil_lol: A to ja i moje niuńki. Nuka o której ci pisałam to ta z długim ogonkiem. http://img503.imageshack.us/img503/6673/obraz013ot8.jpg Sliczne są:loveu::loveu::loveu::loveu: Mnie zamiast ubywac,to ciagle tych niuniek przybywa:lol:dzis TZ mi telefoniczne przekazal ze mam zakaz wchodzenia, na dogomanie,Alergo i wszystkie inne portale gdzie sa psy,i konie.;)ale pogadac moze,tyle mu zostalo:evil_lol:
Mona4 Posted October 8, 2007 Author Posted October 8, 2007 aniac50 napisał(a):Ja też życzę szybkiego 'WYZDROWIENIA "!!!!!! A to urządzenie trzeba opatentowć !!!!Juz widzę ludzi w autobusach,tramwajach i na ulicy !!!!CUDNY WIDOK !!!!!Wracajcie do formy ![jak dobrze,ze humor dopisuje !] Wyglondalibysmy jak teletubisie:evil_lol::evil_lol: Jak mi smutno,czy mam podly dzien,to najlepszym lekarstwem na to jest smiech:-( to mi jakos pomaga. Dzis mielismy pogrzeb tesciowej,A mąz niemogl przyjechac,na pogrzeb swojej matki,wszystko bylo na mojej glowie.Dlatego teraz dobry drink,fajna komedia wTV i tylko sie smiac,bo co nam pozostalo. Zycie jest takie krotkie.
Mona4 Posted October 8, 2007 Author Posted October 8, 2007 Oj cioteczki jestescie kochane:lol: dzis mam taki dzien,ze pogadac moge albo z psami,albo na forum.
Patikujek Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 Wiesz co Mona jakoś mi sieudało te twoje słodziaki rozpoznać choć muszę przyznać że Malinka strasznie do Deizi podobna:shake: Ale udało się:) Urządzonko świetne:evil_lol: A tak w ogóle to w końcu gdzie się można lepiej wygadać jak na forum AnkaG ty to też masz fajną gromadkę P.S Monisiu zbiera mi się na wyprawę do ciebie:D
Mona4 Posted October 8, 2007 Author Posted October 8, 2007 Patikujek_Zabrze napisał(a):Wiesz co Mona jakoś mi sieudało te twoje słodziaki rozpoznać choć muszę przyznać że Malinka strasznie do Deizi podobna:shake: Ale udało się:) Urządzonko świetne:evil_lol: A tak w ogóle to w końcu gdzie się można lepiej wygadać jak na forum AnkaG ty to też masz fajną gromadkę P.S Monisiu zbiera mi się na wyprawę do ciebie:D tak tak ty to sie wybierasz jak sojka za morze:evil_lol:
Patikujek Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 Ostatnio nie mam kiedy jeszcze teraz ta szkoła doszła to od piątku do niedzieli mnie nie ma, i w ogóle straszne zamieszanie ostatnio miałam ale może w czwartek bym do ciebie podjechała co?? P.S Teraz to tak szczerze twoja kolej przyjechania na kawę(choć wiem że z takim zwierzyńcem to niełatwe zadanie)
Mona4 Posted October 9, 2007 Author Posted October 9, 2007 Ja do konca tygodnie jescze mam urlop,wiec czekam w CZWARTEK:lol::kaffee_2::kaffee_2::pepsi:. Jak bedzie pogoda ,a ja bede na chodzie ,to wybierzemy sie wkoncu do lasu na spolny spacer,z Kinga i jej Yorkiem.
Mona4 Posted October 9, 2007 Author Posted October 9, 2007 Deizy i jej aniol stroz:evil_lol: milka ja bardzo pilnuje,tak jakby wyczuwala ze jest najmniejsza z stada.
Mona4 Posted October 9, 2007 Author Posted October 9, 2007 A ze jestem taka malutka,i niepotrafie sama wskoczyc na kanape,jak pani niema,to sie w budce.
tigrunia Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 Ale słodka :loveu::loveu: Pozdrawiamy gorąco małą Deizi :hand::Rose: I witamy w nowej rodzince :bday:
Kasia Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 Dzień dobry Pięknym Paniom :lol: Deizunia to śliczna mała ksieżniczka :loveu: Dobrze, że jest u Was!!!!!!
Kincia Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 Jaka sliczna:loveu::loveu: A co tam u Coralika :cool3::loveu:?
Recommended Posts