Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Agata_B napisał(a):
http://img510.imageshack.us/img510/2130/pa062369og1.jpg
Który to który york? Bo aż mi się roi :lol:

Mi się wydaje że patrząc od lewej
jest to: Malinka, Mona i Deizi
Ale mogę się mylić

Posted

[quote name='Patikujek_Zabrze']Mi się wydaje że patrząc od lewej
jest to: Malinka, Mona i Deizi
Ale mogę się mylić

Aj pati ty to je pociemku odroznisz:lol:

Dziekuje wam za zyczenia zdrowka,ale grypsko meczy mnie potwornie.najgorsze co moze byc to miec nos zatkany:angryy:
Ale gratulacje dla tego kto wymyslil takie urzadzonko:lol: oj przyda sie i zawsze pod reką.

Posted

Mam tu takiego madrego,ktory stwierdzil ze na kaszel,to najlepszym lekarstwem to LAXIGEN,potym nieodwazysz sie zasaszlac:evil_lol:madrala ,kiedys mu podam zobaczyny czy bedzie taki mądry.

Posted

Ja też życzę szybkiego 'WYZDROWIENIA "!!!!!! A to urządzenie trzeba opatentowć !!!!Juz widzę ludzi w autobusach,tramwajach i na ulicy !!!!CUDNY WIDOK !!!!!Wracajcie do formy ![jak dobrze,ze humor dopisuje !]

Guest Agata_B
Posted

madziasto4 napisał(a):
:roflt: :roflt:

Życzę zdrówka :thumbs:

Tralalalala, zdjęć nie cytujemy :diabloti:

Posted

:evil_lol:[quote name='AnkaG']No daj mu .... i od razu zamontuj to urządzenie na głowie ... :evil_lol:

A to ja i moje niuńki. Nuka o której ci pisałam to ta z długim ogonkiem.

http://img503.imageshack.us/img503/6673/obraz013ot8.jpg

Sliczne są:loveu::loveu::loveu::loveu:
Mnie zamiast ubywac,to ciagle tych niuniek przybywa:lol:dzis TZ mi telefoniczne przekazal ze mam zakaz wchodzenia, na dogomanie,Alergo i wszystkie inne portale gdzie sa psy,i konie.;)ale pogadac moze,tyle mu zostalo:evil_lol:

Posted

aniac50 napisał(a):
Ja też życzę szybkiego 'WYZDROWIENIA "!!!!!! A to urządzenie trzeba opatentowć !!!!Juz widzę ludzi w autobusach,tramwajach i na ulicy !!!!CUDNY WIDOK !!!!!Wracajcie do formy ![jak dobrze,ze humor dopisuje !]

Wyglondalibysmy jak teletubisie:evil_lol::evil_lol:
Jak mi smutno,czy mam podly dzien,to najlepszym lekarstwem na to jest smiech:-( to mi jakos pomaga.

Dzis mielismy pogrzeb tesciowej,A mąz niemogl przyjechac,na pogrzeb swojej matki,wszystko bylo na mojej glowie.Dlatego teraz dobry drink,fajna komedia wTV i tylko sie smiac,bo co nam pozostalo. Zycie jest takie krotkie.

Posted

Wiesz co Mona jakoś mi sieudało te twoje słodziaki rozpoznać choć muszę przyznać że Malinka strasznie do Deizi podobna:shake:
Ale udało się:)
Urządzonko świetne:evil_lol:

A tak w ogóle to w końcu gdzie się można lepiej wygadać jak na forum

AnkaG ty to też masz fajną gromadkę

P.S Monisiu zbiera mi się na wyprawę do ciebie:D

Posted

Patikujek_Zabrze napisał(a):
Wiesz co Mona jakoś mi sieudało te twoje słodziaki rozpoznać choć muszę przyznać że Malinka strasznie do Deizi podobna:shake:
Ale udało się:)
Urządzonko świetne:evil_lol:

A tak w ogóle to w końcu gdzie się można lepiej wygadać jak na forum

AnkaG ty to też masz fajną gromadkę

P.S Monisiu zbiera mi się na wyprawę do ciebie:D

tak tak ty to sie wybierasz jak sojka za morze:evil_lol:

Posted

Ostatnio nie mam kiedy jeszcze teraz ta szkoła doszła to od piątku do niedzieli mnie nie ma, i w ogóle straszne zamieszanie ostatnio miałam ale może w czwartek bym do ciebie podjechała co??

P.S
Teraz to tak szczerze twoja kolej przyjechania na kawę(choć wiem że z takim zwierzyńcem to niełatwe zadanie)

Posted

Ja do konca tygodnie jescze mam urlop,wiec czekam w CZWARTEK:lol::kaffee_2::kaffee_2::pepsi:. Jak bedzie pogoda ,a ja bede na chodzie ,to wybierzemy sie wkoncu do lasu na spolny spacer,z Kinga i jej Yorkiem.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...