Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

helga niezywego:shake: chociaz kiedsy dostawal ,ale zal mi tych gryzoni bylo.Teraz znajomy lapie w Mlynie na lapki dostaje taką.

Kropelki rosy albo sasiadka balkon myla:evil_lol: i mi kwiaty na balkonie podlala.:angryy:

ale fotka wyszla Ladna:lol:

Ladnie wyglonda na tapecie:evil_lol:

Posted

Przeczytałam cały watek, ale mi cisnienie podskoczyło :angryy:

Mona spokojnie bo się jeszcze wykończysz, ja w najbliższym czasie znów cię może odwiedzę to pogadamy

Posted

Co sie zemna dzieje! Zaczynam nienawidzic LUDZI!!!!!!:angryy:

Zdjecia z Dzisiejszej Akcji.zabiedzone chore brudne konie mieszkajace w rozwalonej Szopie:angryy:a zania piekny prawie palac w ktorym mieszka kochajacy Wlaściciel

Posted

Boże - normalnie tragedia:placz::placz::placz:
Jak tak można - co za sk.....
A szopa -to, to jakaś rudera...Przecież w czasie deszczu to tam się leje jak z cebra...Jestem tak zdołowana, że już nie mam słów...

Posted

To sa efekty mody!!! w pewnych kregach wypada miec Piekny Dom,samochody,pochwalic sie rasowym psem czy posiadaniem pieknego rasowego konia!! tylko tacy ludzie ,robia to wszystko na pokaz!!!!!! w nich samych niem uczuc dlaz zwierzat,tam sa tylko uczucia do pniedzy!!!!!!! a co to zdechnie to kupi sobie innego.Czym wiecej takich ludzi tym wiecej zaniedbanych zwierza,i rozmnazaczy!.

Wlasciciel wogle niechcial znami rozmawiac,niewidzial w tym zadnego problemu,sa brudne,bo sie tarzaly,grzybice maja? a ja niewiedzialem.
Dostal tylko upomnienie i 2 tygodnie na doprowadzenie zwierzat i stajni do porzadku.tylko czy ta wiate mozna nazwac stajnia,widac w niej obgryzione deski ,czyli konie glodowaly! teraz latem wypuscil na lake to karmic niemusial:angryy: biedaki nawet wody niemialy.

Posted

[FONT=Trebuchet MS]Nie jesteśmy sami na tym świecie,
obok nas żyją inne stworzenia,
a my je zabijamy bez wahania.
Co zrobiła Odra, że skazano ją na śmierć?
Co uczyniły inne zwierzęta pracujące
dla człowieka na miskę jedzenia?
Czy dla człowieka wygląd i pieniądze tylko się liczą?
Czy zwierzęta brzydkie i chore
nie zasługują na życie?
Dlaczego słowo "nie" nic nie zmienia?
Powiedzmy szczerze i otwarcie:
Ludzie giną a rodzą się potwory
Nie pozwólmy by wszystko umarło
przez takie potwory jak "Rzeźnicy"!![/FONT]

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...