Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Śliczna dziewczynka:p i pieski też

a Pixi widze zadomowiona jak się rozłożyła na sofie hihih

no właśnie też bym chciała wiedziec jakie by kiedyś na taką nie trafić:mad:

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Żeby trafić na Sofę do Mony trzeba:
1. Przytransportować swój szanowny tyłek na Bytom
2. Zajść pod dom Mona4
3. Zadzwonić na komórkę(lub wydrzeć się pod balkonem) żeby otworzyła
4. Dojść na 2 piętro do mieszkania Moniki
5. Rozsiąść się na kanapie:)

Posted

:evil_lol:Pati

No biedna,mowilam ci ze domofon zepsuty:lol: borajstwo z tego wolania nawet pietra pomyslila:lol: Pati II pietro

A na sofe zapraszam ,chociaz niejstem wielkim bratem:evil_lol:

Dzis mam okropny dzien.bylam u weta z psami:-( Emyr znowu ma krwotoki,lezal pod kroplowka.Piksa na sczescie zdrowa i moze smialo jechac do domu.malo tego mialam telefon z szpitala TESCIOWA w nienajlepszym stanie,o 17 zebranie u cory w szkole.No chyba sie zalamie.

Posted

Oj biedactwo...No to się nienudzisz dzisiaj widzę:shake:

Biedny Emirek mam nadzieje że mu się poprawi

A co do piętra to zaraz poprawię co by Pegaza mogła trafić:)

Posted

MONA zewzgledu na to ze mamy internet z jednej osiedlowej sieci i wspolne IP ,ale to niemoja wina tylko osczednego Mirasoftu,jestem zmuszona przestac pisac na tym fotum,zewzgledu na to ze sa podejzenia ze piszesz na 2 roznych nickach.
Mimo ze sa dogomaniacy ktorzy znaja nas osobiscie!! takie pogloski zaczely krazyc po dogo.Wiec aby nierobiac Monie niepotrzebnych problemow od dzis ,na dogo tylko czytami i nieudzielam sie na PW

pozdrawiam Maxi3

Posted

Rano napisalam posta wkleilam fotki i niema:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: cuda czy co? czy moderator usunol?

Posted

Po wczorajszym, okropnym dniu pelnym przykrych zdarzen:-( niemoglam zmruzyc oka.Wiec dzis o 3 nad ranem zabralam Mileczke i aparta i poszlismy na spacer na pobiskie pola,musialam troche odreagowac.

naprawde bardzo mi to pomoglo .

" nie rzeczywistosc sama,ale serce,z jakim ku niej przystepujemy,daje rzeczom kasztalty i kolory."

Posted

zdjecia sliczne, ale nie wybrałabym sie o tej porze. Mona wszystko załatwiłam, jutro tylko muszę porozmawiac o kosztach jak przywiezie pieska. dałam wszystkie namiary a mąż przed praca podrzuci klatkę.

Posted

O widze Monika, że ranny ptaszek z Ciebie :lol:
;)
Widoczki cudne

Posted

Witam was milo
jakos ostatnio niemialam czasu pisac na galeri! ale dzis nadrabiam zaleglosci;)

Tak wiec Moja tymczasowiczka PIXI wczoraj pojechala do Nowego wspanialego domku do KRAKOWA.
Przyjechala ponia nasza dogomaniaczka, MitekO i zawiozla do Wtatary.

Sunia byla bardzo przerazona,smutna,gdybyscie widzieli jej oczy ,usiadla w samochodzie ,lapeczki oparla o szybe i swoje piekne oczka wpatrzone wemne z smutkiem,z strachem.NIEMOGLAM splakalam sie jak bobr.:-(

Dojechali sczesliwie,chociaz Pixi byla potwornie przerazona,trzesla sie z strachu,zwymiotywala .Ale szybciutko sie uspokoila w ramionach nowej pani:loveu: Juz wczoraj wieczorem bylo wszystko ok. Wiecej o pixi na jej watku.

Posted

Wogle to caly tydzien byl napiety,od poniedzialku do.... jescze sie nieskonczyl;) Same problemy, ale co zrobic takie zyciew Srodek karolina idac rano do szkoly zostala zaatakowana przez Wielkiego ON,podlecial doniej zaczol szarpac za kurtke ,przewrocil ja i gdy zaczla plakac to uciekl.pies byl sam!!! niewiadomo czyj,cale sczescie w tym ze miala w ten dzien ubrana ciepla kurtke,bo gdyby byla tylko w bluzie to skonczylo by sie to tragiczne.Zglosilam to na Policje ale co to da? okazalo sie ze taki sam pies pogryzl dotkliwie 4 letnie dziecko dzien przedtem.

Posted

Jesli chodzi o fotki,to powiem wam w zaufaniu, koham takie spacery o Świcie po polach i lesie,wiem ze mamy takie czasy a nie inne.Ale ja jakos sie nieboje!

kochani Niema chyba nic piekniejszego,jak oglondac budzaca sie przyrode o świcie.Wiosna ,wychodzilam o 3 nad ranem, siadalam w lesie pod wielkim modrzewiem i potrafilam tak siedziec do 8, to cojs niesamowitego!!! zapach swiezej zieleni,delikatna mgielka,rosa i spiew ptakow. kocham to!1
MOj Tz stwierdzil ze chyba cojs mam z CZAROWNICY:evil_lol: ze latam o swicie po lesie i zbiewram ziola ,zamiast spac:evil_lol:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...