Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Mona4 napisał(a):
Chcialam wam przedstawic nowa DOGOMANIACZKE KINGE

Jest to przesympatyczna ,lecz bardzo chora dziewczynka,oszukana przez 2 hodowcow ludzi okrutnych i bez serca. kinga to wielka milosniczka pieskow a sczegolnie Yorkow. dzis po 1,5 roku oczekiwania spelnilo sie jej marzenie!!!!! dostala piekna suczke YORCZKE. Czy jest cojs piekniejszego niz usmiechnieta buzia i sczescie chorego dziecka?

darzyncza jest jedna z Dogomaniaczek!!!!!

Dziekuje w Imieniu kingi jej mamy i moim:lol:

Moniko jestes fantastyczna to niesamowite co robisz...Spełnione marzenie dziecka to coś wspaniałego...Napewno radośc tej dziewczynki jej uśmiechnieta buzia i pełne radości serduszko sprawiło równiez Tobie wielka radość...To piekne co zrobiłyście! JETŚCIE WIELKIE!!:loveu:

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zdjecie robione w samochodzie w ciemnosci,kinga ciagle pyta pani MONIKO ona naprawde jest moja? mam ja sie usczypnij mnie

Jestesmy juz w BYTOMIU w domu KINGI kinga nadal w szoku jescze niedowierza,po chili usiadla na kanapie przytulila psa i z lezka w oku powiedziala jestes moja kocham cie pieseczku:loveu:

Posted

:loveu:

:loveu:

Sczesliwa KINGA:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

kochani takiej adopcji jescze niemialam:loveu: samej mi lezki polecialy gdy widzialam sczesie Dziewczynki.

DZIEKUJE !!!!! wiedzialam ze na dogomani sa ludzie o wielkim sercu nietylko dla pieskow ale i dla dzieci !!!!

Posted

[quote name='Kasia_zg']Moniko jestes fantastyczna to niesamowite co robisz...Spełnione marzenie dziecka to coś wspaniałego...Napewno radośc tej dziewczynki jej uśmiechnieta buzia i pełne radości serduszko sprawiło równiez Tobie wielka radość...To piekne co zrobiłyście! JETŚCIE WIELKIE!!:loveu:

Kasiu ta dziewczynka jest bardzo chora,:-( To nasze wspaniala kolezanka o wielkim sercu podarowala jej tego Yorka ja tylko z kingusia poniego pojechalam,ale ciesze sie z sczescia kingi.

w najblizszym czasie wkleje wiecej zdjec Kingi i jej yorczki

Posted

Mona naprawdę wzruszające:loveu: Dobrze, że są tacy ludzie jak Wy. Naprawdę cieszę się, że jestem dogomaniakiem;)

A Pixi pięknie wygląda! Teraz pewnie leży pod kołderką w nowym domku:p

Posted

Coralik wruci dopiero 30 wrzesnia,ale niebedzie mieszkala znami tylko z swoja pancia moja corka.Ale to tylko ulice dalej wiec i tak bedzie dziennie umnie:lol:

Guest Agata_B
Posted

Wspaniale :multi:
Już widzę radośc tej dziewczynki :loveu:
A kto jest taką dobrą dogomaniacką duszyczką i podarował Kindze yoreczka?

Posted

Dzień dobry w niedzielny poranek!

Wspaniale czyta się i ogląda radość tej dziewczynki :loveu:

Dzis też zimno i nieprzyjemnie, co chwile pada nawet nie ma wyjść na dłuższy spacer...
Takie ponure dni to Fidlasty przesypia prawie całe :lol:

Guest Agata_B
Posted

Ale super foteczki :lol:
Czekamy na następne! :multi:

Posted

MONA[SIZE=3] szalona kobieto:lol:, ty to potrafisz usczesliwiac dzieci i zwierzaki:multi::multi::multi:

powinnas tu napisac jakie hodowle oszukaly rodzicow tej dziewczynki,Sprzedajac im kundelka za 800zl jako Yorka twierdzac ze piesek ma tylko wade zgryzu i ze to dla chorej dziewczynki ktora wigilie musiala spedzic w szpitalnym lozku,to oddaja go taniej:angryy: skurrrrr

Posted

Świetna historia z Kingą i jej yorkusią:loveu: Dziewczyny wyglądają razem ślicznie:loveu:

A tak poza tym to co tam słychać?? jak zrobi się cieplej to Ty musisz Moniko kiedyś do mnie przyjechać:) jak będzie bardzo ładnie to możemy i na ogródku posiedzieć albo gdzieś się przejść...
bo wiesz że teraz Twoja kolej mnie odwiedzić:mad:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...