Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Mona4']
Zapewniam Cię że żadna bida już do Ciebie nie trafi, po tym co sobie tu poczytają dziewczyny w koncu na oczy przejrzą....

Wiesz jakos ciagle te bidy domnie trafiają bo nikt inny ich niechce:shake:

Napisze tylko tyle uczciwy czlowiek,wymaga od siebie,prostak od innych !!!! dlaczego to napisalam to ty juz doskonale wiesz !!!!

1. Pegaza nie zbiera yorkowych bid, ma swoje psy.
2. Nie trzeba od razu rozmnazac tych biednych psiakow i robic na nich biznesu skoro "ratuje" sie je z pseudohodowli.
3. Bez komentarza.

A maluszki piekne sa to prawda :loveu: Obserwujemy ich rozwoj od narodzin. I maja zdrowych rodzicow, a to najwazniejsze :grins:

Posted

zapewniam Cię ze ma tą pewnosc

widocznie przyklad z Ciebie wzielam tyle ze ja rozmnozylam swoją suczke a nie wykupiona z pseudohodowli

a Ty co lazisz po naszej klasie i mnie sledzisz co?

i mam to gdzies bo zrobilam to z swiadomoscią i wzielam za nie odpowiedzialnosc nie moglam zostawic je obie niestety i wczoraj po 4 miesiacach zostala wydana do mojej kolezanki
i zapewniam Cie ze ja juz tego nie zrobie zbyt duzo emocji w to wlozylam nie mam żyłki hodowczyni
i wiecej sie tlumaczyc nie bede przed Tobą

Posted

Niemusisz sie tlumaczyc! tylko nieoskarzaj kogos,jesli sama to robisz!!!

Najwazniejsze ze twoja malizna trafila do super domu.

Posted

Coral w wlasnej osobie:loveu: Obecnie mieszka z swoja pancią w Wiedniu,ale za miesiac bedzie znowu w Bytomiu bo wybieramy sie wszyscy na zlot Yorkomaniakow do Chorzowskiego parku.

Narazie na zlot uzbierało sie 15 wlascicieli Yorkow,z tego trzech z dogomani,mamy zamiar wszyscy isc kibicowac naszej Migotce i Julisci na wystawie ACC w tym czasie w parku:evil_lol:

Posted

Sliczy jest fakt ,ale zadziora jakich mało:shake: rozpusczony do granic mozliwosci,wszystko mu wolno,wszedzie go pełno,gdy zostanie unas na wakacje bedziemy musieli nadnim popracowac.

• 2 weeks later...
Posted

Malo czasu mam aby siedziec na Dogo:shake: wiecej mnie niema w domu niz jestem:shake:

Ale pieski zyja maja sie dobrze:lol:brykaja ,szaleja od rana do nocy po polach i lasach,pogoda jest piękna to maja istny raj na ziemi.

Wieczorem wkleje fotki z szalonych letnich Yorkowych wypraw:evil_lol:

Posted

dzieki ,za odwiedzinki i pozdrowionka dla was. A my dzis mamy przygotowania do jutrzejszej wystawy pranie,odzywkowanie,plukanie oliwkowanie ,plukanie , natlusczanie papilotowanie, ufffffffffff a potem tylko czesanie do do oceny na ring.

Posted

Udusze!!!! A prezentowal sie Yorczek naszej dogomaniaczki:loveu: fotki sa na watku Wystawa Bytom.

Mam problemy z wejsciem na dogo, wiec nieczesto tu zaglondam,dzis wyjatkowo mi sie udalo:shake:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...