Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Guest Agata_B
Posted

Ja też się spóźniłam :P
Yorkowych snów. :loveu:
Dobranoc :razz:

Posted

[quote name='Matinka']Witamyy Was ;]
witamy w naszej galeri
[quote name='wtatara']jak spacerki dzisiaj

Oj wczoraj to byl zwariowany dzien,spacerek to mialam do urny i spowrotem tak do 24.A dzis od rana przykmowalam gosci,byla 2 sliczna starenkie Yorczki,ktore w ubieglym roku zostalay adoptowane,i teraz sa sczesliwe i kochane przez swoja pania.

to 9 letnia SUSY i 10 letnia TERI

Posted

[quote name='Mona4']
Grzecznie czekamy na nasza pania.

ale macie cudeńka :)
podziwiam Was za pomoc tylu zwierzakom małym i dużym :loveu:
dopiero obejrzałam dwie strony Waszej galerii a już dzień z szarego zrobił się kolorowy :bye:

Posted

Witam.
Faktycznie jakoś cieplej i weselej też mi się zrobiło szczególnie oglądając zdjęcia z ogrodu ,zwłaszcza że u nas szaro za oknem i pada.A psie sznupki w takich cudnych balejażach też są extra:shiny:.Mizianki dla cudeniek i pozdrowienia dla reszt rodzinki.

Posted

Witaj Mona :multi:

Miałam zaległosci, oj miałam, ale i tak wzystkiego nie udało mi się na raz ogarnąc,bo to takie czasochłonne hihih
Przede wszytskim skupiłam moją uwagę na cudnych zdjęciach :loveu: co wejdę do Ciebie to widzę nowego małego Yoreczka hihih :loveu:
Doczytałam, że koljne porzucone/niechciane/znalezione pieseczki znajdują swoje kochane domeczki --> wspaniale czyta się takie informacje, oby ich było jak najwięcej :loveu:
Nie mogę się doczekać już na Coraliczka, jestem ciekawa jak bardzo chłopaczek się zmienił, ta Nasza mała perełeczka dogomaniakowa :loveu:
Twoja gormadka jak zwykle urocza, cudne zdjęcia ogrodowe -wspaniale się je ogląda kiedy za oknem, szaro,buro i deszczowo.
Chcialam się zapytać czy czasem wybieracie sie do Parku Chorzowskiego na spacerek z piesiami, bo jakbyś kiedyś była w tych okolicach to miło byłoby spotkać się z Tobą i Twoją przecudną gromadką :loveu:
Doczytałam, ze Paweł, Twój syn jest w szpitalu, tak więc życzę mu szybkiego powrotu do zdrowia i niech wraca tu do Nas :multi:

Pozdrawiamy Was bardzo serdecznie
Daga&Oskarek

Posted

Witaj Mona :calus:

Suzi i Teri są bardzo śliczne, zadbane i na pewno szczęśliwe :loveu: Aż się serce raduje, jak się widzi, że spotkało je tyle szczęścia. Szczególnie spodbała mi się Teri, taka czarniutka jak Toro madziasto4 :loveu:

Szczeniaczek też piękny, dobrze, że będzie dorastał z ludźmi, którzy się nim zajmą :loveu:

Pozdrowienia dla syna, niech szybko wraca do zdrowia :calus:

Dwa śpiące aniołki :angel:

Posted

Cześć Moniś jak tam u was?? mam nadzieję że wszystko OK
Psiulki staruszki przecudne:loveu:
A ta jedna ma wyjątkowy kolor na główce, cała taka stalowa:)

Pozdrawiam

Posted

Aga76 napisał(a):
Cześć Mona,

Suzi i Teri to piękne dziewczynki. Widać, że są szczęśliwe :loveu:

Pozdrawiamy ciepło.

Witam.

A pomyslec ze jescze rok temu Teri mieszkala w klatce jak krolik doswiadczalny:angryy:

mulinka napisał(a):
ale macie cudeńka :)
podziwiam Was za pomoc tylu zwierzakom małym i dużym :loveu:
dopiero obejrzałam dwie strony Waszej galerii a już dzień z szarego zrobił się kolorowy :bye:

Dziekuje:lol:

ATLANTYDA napisał(a):
Witam.
Faktycznie jakoś cieplej i weselej też mi się zrobiło szczególnie oglądając zdjęcia z ogrodu ,zwłaszcza że u nas szaro za oknem i pada.A psie sznupki w takich cudnych balejażach też są extra:shiny:.Mizianki dla cudeniek i pozdrowienia dla reszt rodzinki.

Atlantyda masz donas niedaleko,wiec jak tylko bedzie pieknie i sucho to zapraszam,do ogrodu na grilowanie.
Ale warto by bylo pomyslec o malym zlociku przy grilu:lol:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...