ATLANTYDA Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 Witam. Pozwoliłam sobie pozwiedzać Waszą galerię ,jest co podziwiać:-o suuuuper,dużo pracy ale warto .Piękne pieski :happy1:jest sie czym pochwalić .Mona4 przy takim dobytku masz jeszcze czas pomagać innym ,naprawdę szacuneczek sie należy i uznanie :multi::multi:.Będę tu częściej zaglądać . Gorąco pozdrawiam :)
Mona4 Posted October 16, 2007 Author Posted October 16, 2007 asia_pie napisał(a):O nie! Ja się nie zgadzam! :shake: :mad: Pati zamieszka ze mną! :eviltong: :mad::mad: Mona gratuluję udanej adopcji. :p Śliczna jest ta sunia. :cool3: Ostatnio miałam zapytanie o shih-tzu, także proszę pamiętać jakby co. Postaram się dowiedzieć czegoś więcej o zainteresowanych. :cool3: Jesli o Shitshu to pytaj Alpine to cioteczka od tej rasy:lol: aniac50 napisał(a):MUSI SIĘ UDAĆ !!!!!!Z całego serca życzę !!!! Jeszcze raz dzięki za niespodziankę i czekam na dobre wieści ........ i na pw.:oops:Zdrówka Tobie i całej RODZINCE życzę !!!! Zdrowka to by sie przydalo,sczegolnie dla syna:-( teraz bede musiala wiecej sie nim zajac niz ratowaniem zwierzat. Pinczerek-Jacky napisał(a):Brrr wezyk :evil_lol: :lol: napisalam P.s. czekam na pw:) ATLANTYDA napisał(a):Witam. Pozwoliłam sobie pozwiedzać Waszą galerię ,jest co podziwiać:-o suuuuper,dużo pracy ale warto .Piękne pieski :happy1:jest sie czym pochwalić .Mona4 przy takim dobytku masz jeszcze czas pomagać innym ,naprawdę szacuneczek sie należy i uznanie :multi::multi:.Będę tu częściej zaglądać . Gorąco pozdrawiam :) Witamy w naszej GALERI,i dziekujemy za mile slowa:lol:.Atlantyda do pomocy mam corke i syna,i sporo znajomych,ktorzy chetnie pomgaja,ale zalogowac sie na dogo niechcą:mad::mad:
Mona4 Posted October 16, 2007 Author Posted October 16, 2007 Ten filmik dostalam od znajomej milosniczki papug :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: :D:D:D:D:D http://www.smog.pl/wideo/13382/ta_papuga_rozsmieszy_cie_do_lez
Asia & Ginger Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 [quote name='Mona4']Ten filmik dostalam od znajomej milosniczki papug :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: :D:D:D:D:D http://www.smog.pl/wideo/13382/ta_papuga_rozsmieszy_cie_do_lez :roflt::roflt::roflt:Mało się nie posikałam ze śmiechu. :D :D :D
Patikujek Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 Papuga jest boska, ona pobija wszelkie układy taneczne znanych gwiazd:evil_lol: Cuduś:)
Mona4 Posted October 17, 2007 Author Posted October 17, 2007 A co powiecie na to:loveu: Od przyszlego tygodnia ,bedzie umnie,czekl na swojego pana lub pancie.
Kasia Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 Dzień dobry Yorkowo-Jamnicza Rodzinko!!! Śliczne maleństwo :loveu: To znowu z jakiejś pseudohodowli....
Patikujek Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 Boziu, Boziu jakie cudeńsko:loveu: Monisia czy to ten o którym mówiłyśmy jak byłam u ciebie ostatnio???
Alpina Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 [quote name='Mona4']A co powiecie na to:loveu: Od przyszlego tygodnia ,bedzie umnie,czekl na swojego pana lub pancie. Mona to "ten" Niuniuś o którym rozmawiałyśmy? Słodziak...:loveu: Pozdrowienia dla całej rodzinki i życzę zdrówka dla syna... asia_pie w sprawie transportu odezwij się do mnie na PW Nie wiem jak Wam, ale mnie tak Dogo muli, że już nerwów nie mam :comp26:
mery Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 Hejka bananka! Papuga rewelaja! :ylsuper:Ja od kilku dni pękam ze śmiechu z tego filmiku http://piotrlm.wrzuta.pl/film/fBV2YL96oN/tatus_na_rowerku Pozdrówki i trzy łyse krówki!
mery Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 Mam nadzieję, że nie okrzykniecie mnie ludzką sadystką :razz:..... hihi Mona! Tak jak Ci mówiłam, trzymam kciuki i myślę o Was:thumbs:
Mona4 Posted October 17, 2007 Author Posted October 17, 2007 [quote name='fidelek2']Dzień dobry Yorkowo-Jamnicza Rodzinko!!! Śliczne maleństwo :loveu: To znowu z jakiejś pseudohodowli.... witam fidelki:loveu: To malenstwo ,z kochajacego domku:loveu: i szuka jescze bardziej kochajacego i chyba.....oby niezapeszyc znalazl [quote name='Patikujek']Boziu, Boziu jakie cudeńsko:loveu: Monisia czy to ten o którym mówiłyśmy jak byłam u ciebie ostatnio??? Pati :shiny: [quote name='Alpina']Mona to "ten" Niuniuś o którym rozmawiałyśmy? Słodziak...:loveu: Pozdrowienia dla całej rodzinki i życzę zdrówka dla syna... Dziekuje Alpinko.Pawel juz ma ustalony termin do szpitala. asia_pie w sprawie transportu odezwij się do mnie na PW Nie wiem jak Wam, ale mnie tak Dogo muli, że już nerwów nie mam :comp26: Dogo otwiera mi jedna strone 2 minuty,pyv niemoge wyslac,:shake: [quote name='mery']Hejka bananka! Papuga rewelaja! :ylsuper:Ja od kilku dni pękam ze śmiechu z tego filmiku http://piotrlm.wrzuta.pl/film/fBV2YL96oN/tatus_na_rowerku Pozdrówki i trzy łyse krówki! dobre to jest:evil_lol:
tigrunia Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 Dzieńdoberek .. obejzałam papuge!! No posikałam się prawie !! jest czadowa!!
Patikujek Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 No na szczęście już się poprawia stan dogo:D A teraz PILNA SPRAWA W niedzielę w Zabrzu-Mikulczycach znajomi mojej babci znaleźli szczeniaka. Piesek jest boski, jednak mają już psa i nie mogą go zatrzymać, nie chcą też oddać go do schroniska ale jeśli nikt w najbliższym czasie sie nie znajdzie będą musieli:shake: Psiak jest brązowy z jaśniejszymi skarpetkami, na prawdę śliczny ale pilnie potrzeba domu, jak na razie rozwiesili ogłoszenia i dzwonili do schroniska ale nikt go nie szuka błagam pomocy, nie chcę żeby do schronu trafił a może znacie kogoś kto by chciał cudnego psiaka???
Patikujek Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 Będą wieczorkiem właśnie jadę go obfocić A tak w ogóle maluch jest w tej chwili w Zabrzu os. Helenka
Alpina Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 Mona,kochana a co tam u byłej warszawianki?:cool3: Jak się dogaduje z ...drugą sunieczką? Słyszałam, że szacowna i wielka z niej dama :lol: I że nie lubi jak "się" po niej skacze...:cool3: Z relacji Witokretek myślę, że będzie wszystko OK. Niunia była zmordowana podróżą, na pewno i zdenerwowana i zdezorientowana... Ona miała dobrze w przeciwieństwie do tej pierwszej. Będzie dobrze. Najgorsze są pierwsze dni...Pomalutku przyzwyczają się do siebie. Trzymam kciuki za syna...I za Ciebie.
Patikujek Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 No to fotki Najpierw maluch o którym pisałam. Dodam jeszcze że psiak ma około 3-4 mies. je sam z miski, i stara sie załatwiać na dworze chyba że nie wytrzyma:smile: Podobno są sygnały że jakaś pijaczka od kilku dni się z nim pętała po Mikulczycach i pewnego dnia kiedy już się upiła to go zgubiła:shake:
Mona4 Posted October 17, 2007 Author Posted October 17, 2007 Pati takiego samego psa,tylko ze czarny,ale w tym samym wieku,2 tygodnie temu przyniesli ludzie do Zabrzanskiej lecznicy do USPIENIA!!! maly w tej chwili jest u Wandul......czy to niebedzie rodzenstwo?
Mona4 Posted October 17, 2007 Author Posted October 17, 2007 Pati zobacz tego psa,on jest u Wandul na tymczasie http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=7977661#post7977661
Patikujek Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 Widziałam tego psiaka wcześniej i całkiem możliwe że to rodzeństwo, w sumie podobni sa tak z budowy:shake: Ci ludzie znaleźli małego który o mało co pod jadący tramwaj w nocy nie wpadł i go wzięli, nie chcą go oddawać byle gdzie aler nie chcą też i nie mogą na stałe u sibie zostawić, mam nadzieję że uda mu się jakiś domek znaleźć
Aga76 Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 Dzień dobry Pozdrawiamy o poranku i życzymy udanego dnia.
mery Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 Witajcie! Dogo z rana jak śmietana. :kaffee_2: W jednej ręce myszka w drugiej kawa ... i heja! Mona! co z Pawłem kochana?
Recommended Posts