Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witam.
Pozwoliłam sobie pozwiedzać Waszą galerię ,jest co podziwiać:-o suuuuper,dużo pracy ale warto .Piękne pieski :happy1:jest sie czym pochwalić .Mona4 przy takim dobytku masz jeszcze czas pomagać innym ,naprawdę szacuneczek sie należy i uznanie :multi::multi:.Będę tu częściej zaglądać .
Gorąco pozdrawiam :)

Posted

asia_pie napisał(a):
O nie! Ja się nie zgadzam! :shake: :mad:
Pati zamieszka ze mną! :eviltong:

:mad::mad:

Mona gratuluję udanej adopcji. :p Śliczna jest ta sunia. :cool3:
Ostatnio miałam zapytanie o shih-tzu, także proszę pamiętać jakby co. Postaram się dowiedzieć czegoś więcej o zainteresowanych. :cool3:

Jesli o Shitshu to pytaj Alpine to cioteczka od tej rasy:lol:

aniac50 napisał(a):
MUSI SIĘ UDAĆ !!!!!!Z całego serca życzę !!!! Jeszcze raz dzięki za niespodziankę i czekam na dobre wieści ........ i na pw.:oops:Zdrówka Tobie i całej RODZINCE życzę !!!!

Zdrowka to by sie przydalo,sczegolnie dla syna:-( teraz bede musiala wiecej sie nim zajac niz ratowaniem zwierzat.

Pinczerek-Jacky napisał(a):
Brrr wezyk :evil_lol:
:lol: napisalam

P.s. czekam na pw:)

ATLANTYDA napisał(a):
Witam.
Pozwoliłam sobie pozwiedzać Waszą galerię ,jest co podziwiać:-o suuuuper,dużo pracy ale warto .Piękne pieski :happy1:jest sie czym pochwalić .Mona4 przy takim dobytku masz jeszcze czas pomagać innym ,naprawdę szacuneczek sie należy i uznanie :multi::multi:.Będę tu częściej zaglądać .
Gorąco pozdrawiam :)

Witamy w naszej GALERI,i dziekujemy za mile slowa:lol:.Atlantyda do pomocy mam corke i syna,i sporo znajomych,ktorzy chetnie pomgaja,ale zalogowac sie na dogo niechcą:mad::mad:

Posted

[quote name='Mona4']A co powiecie na to:loveu:

Od przyszlego tygodnia ,bedzie umnie,czekl na swojego pana lub pancie.

Mona to "ten" Niuniuś o którym rozmawiałyśmy?
Słodziak...:loveu:
Pozdrowienia dla całej rodzinki i życzę zdrówka dla syna...

asia_pie w sprawie transportu odezwij się do mnie na PW
Nie wiem jak Wam, ale mnie tak Dogo muli, że już nerwów nie mam :comp26:

Posted

Mam nadzieję, że nie okrzykniecie mnie ludzką sadystką :razz:..... hihi
Mona! Tak jak Ci mówiłam, trzymam kciuki i myślę o Was:thumbs:

Posted

[quote name='fidelek2']Dzień dobry Yorkowo-Jamnicza Rodzinko!!!

Śliczne maleństwo :loveu:
To znowu z jakiejś pseudohodowli....

witam fidelki:loveu:
To malenstwo ,z kochajacego domku:loveu: i szuka jescze bardziej kochajacego i chyba.....oby niezapeszyc znalazl

[quote name='Patikujek']Boziu, Boziu jakie cudeńsko:loveu:
Monisia czy to ten o którym mówiłyśmy jak byłam u ciebie ostatnio???

Pati :shiny:

[quote name='Alpina']Mona to "ten" Niuniuś o którym rozmawiałyśmy?
Słodziak...:loveu:
Pozdrowienia dla całej rodzinki i życzę zdrówka dla syna...
Dziekuje Alpinko.Pawel juz ma ustalony termin do szpitala.

asia_pie w sprawie transportu odezwij się do mnie na PW
Nie wiem jak Wam, ale mnie tak Dogo muli, że już nerwów nie mam :comp26:

Dogo otwiera mi jedna strone 2 minuty,pyv niemoge wyslac,:shake:

[quote name='mery']Hejka bananka! Papuga rewelaja! :ylsuper:Ja od kilku dni pękam ze śmiechu z tego filmiku http://piotrlm.wrzuta.pl/film/fBV2YL96oN/tatus_na_rowerku
Pozdrówki i trzy łyse krówki!

dobre to jest:evil_lol:

Posted

No na szczęście już się poprawia stan dogo:D

A teraz PILNA SPRAWA
W niedzielę w Zabrzu-Mikulczycach znajomi mojej babci znaleźli szczeniaka. Piesek jest boski, jednak mają już psa i nie mogą go zatrzymać, nie chcą też oddać go do schroniska ale jeśli nikt w najbliższym czasie sie nie znajdzie będą musieli:shake:
Psiak jest brązowy z jaśniejszymi skarpetkami, na prawdę śliczny ale pilnie potrzeba domu, jak na razie rozwiesili ogłoszenia i dzwonili do schroniska ale nikt go nie szuka błagam pomocy, nie chcę żeby do schronu trafił a może znacie kogoś kto by chciał cudnego psiaka???

Posted

Mona,kochana a co tam u byłej warszawianki?:cool3:
Jak się dogaduje z ...drugą sunieczką?
Słyszałam, że szacowna i wielka z niej dama :lol: I że nie lubi jak "się" po niej skacze...:cool3:
Z relacji Witokretek myślę, że będzie wszystko OK.
Niunia była zmordowana podróżą, na pewno i zdenerwowana i zdezorientowana... Ona miała dobrze w przeciwieństwie do tej pierwszej.
Będzie dobrze. Najgorsze są pierwsze dni...Pomalutku przyzwyczają się do siebie.

Trzymam kciuki za syna...I za Ciebie.

Posted

No to fotki
Najpierw maluch o którym pisałam. Dodam jeszcze że psiak ma około 3-4 mies. je sam z miski, i stara sie załatwiać na dworze chyba że nie wytrzyma:smile:
Podobno są sygnały że jakaś pijaczka od kilku dni się z nim pętała po Mikulczycach i pewnego dnia kiedy już się upiła to go zgubiła:shake:

Posted

Pati takiego samego psa,tylko ze czarny,ale w tym samym wieku,2 tygodnie temu przyniesli ludzie do Zabrzanskiej lecznicy do USPIENIA!!! maly w tej chwili jest u Wandul......czy to niebedzie rodzenstwo?

Posted

Widziałam tego psiaka wcześniej i całkiem możliwe że to rodzeństwo, w sumie podobni sa tak z budowy:shake:
Ci ludzie znaleźli małego który o mało co pod jadący tramwaj w nocy nie wpadł i go wzięli, nie chcą go oddawać byle gdzie aler nie chcą też i nie mogą na stałe u sibie zostawić, mam nadzieję że uda mu się jakiś domek znaleźć

Posted

Witajcie! Dogo z rana jak śmietana. :kaffee_2: W jednej ręce myszka w drugiej kawa ... i heja!

Mona! co z Pawłem kochana?

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...