Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Witaj Dobra Kobieto:loveu: - galeryjka cudna . Moniu pamiętam wały wątek o Tosi i próbie ratowania jej za wszelką cenę , a że oczy mam w mokrym miejscu to zawsze płakałam jak bóbr - tak samo było z Coralikiem tylko , że tutaj bardzo wierzyłam , że jest silnym urwiskiem i przetrwa to co najgorsze bo przy takiej opiece jaką mu zagwarantowaliście nie miał innego wyjścia:lol: . Jeszcze raz chylę czoła i gorąco pozdrawiam Ela:loveu:

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witam ,to ja Karolina;)

Mony narazie niebedzie,to ja wstawie wam nastepne zdjecia:lol:

Grzecznie czekamy na nasza pania.

Shot with SP510UZ at 2007-08-05

No gdzie ona jest?

niedoczekaly sie wczoraj i poszly wszystkie razem spac:roll:

Mamy niema od paru godzin a psy takie smutne:shake:

Posted

witam:cool3:

To zdjecia CORALIKA narazie takie bo znowu siostra go zabrala,jak wroca z wakacji to zrobimy nowe.
Karolina.

Coralik i malutki HUGO

Shot with SP510UZ at 2007-08-09

Shot with SP510UZ at 2007-08-09

Jak tylko mama wroci to da wiecej nowych fotek

Posted

Dziekuje za odwiedziny:lol:

A To jest BIANKA bardzo chora wyzlica,ktora pani Joodka wykupila z schroniska i prywiozla donas na Tymczas.

GDYBYA nie ta pani Bianka by dawno niezyla,byla wychudzona,ledwo stala na lapkach,nieprzezylaby zimy:shake:

Shot with C750UZ at 2007-08-12

Pani doktor przyjejzdzala doniej 3 razy dziennie, robila wszystko aby BIANKA wyzdrowiala.i udalo sie:multi: teraz jest nawiekszym piesciochem jakiego znam.Mieszka w dworku ma super wlascicieli i jest bardzo ale bardzo kochana.

Jad doszukam sie wiecej zdjec Bianki to wkleje.

Posted

A ja sie chcialam przywitac i pozegnac!!

Milo was bylo wszystkich poznac,wszystkich Yorkomaniakow i nietylko wszystkich wspanialych ludzi na tym forum.

Wycalujcie wasze pieski od cioteczki MONY 4 ja koncze udzielanie sie na forum Dogomania.:bye: :bye: :bye: :bye: :bye: :bye: :bye: :bye: :bye: :bye: :bye: :bye: :bye: :bye: :bye: :bye: :bye: :bye: :bye: :bye: :bye: :bye: :bye: :bye: :bye: :bye: :bye: :bye:

Odtej chwili opieke nad galeria obejmuje moja corka Karolinka.

Posted

koregra napisał(a):
No super, fajowo u was mają:loveu:

No masz racje one maja lepiej niz ja:evil_lol: bo im wszystko wolno a mnie to nie:cool3:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...