Tengusia Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 Rudolf sie przypomina w niedzielne popoludnie :painting: Quote
Tengusia Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 Moze tak jakis spacerek na pierwsza :painting: Quote
haker11 Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 Ja też podnoisę chłopaka, bo zima tuż tuż a chłopak w zimnym pustym domu...:placz: Quote
bad_spirit Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 A ja ciagle o tym samym... Ile kosztuje utrzymanie takiego tosiaka? jakie są z charakteru? i.... bardzo one sie ślinią? :) Quote
doddy Posted September 13, 2007 Author Posted September 13, 2007 bad_spirit na forum nie ma prawowitych właścicieli Rudolfa, więc nie dowiesz się o konkretnie o nim. Myślę, że jedynie właściciele Tos mogą Ci powiedzieć na swoim przykładzie. Quote
Nicol Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 bad_spirit napisał(a):A ja ciagle o tym samym... Ile kosztuje utrzymanie takiego tosiaka? jakie są z charakteru? i.... bardzo one sie ślinią? :) Witaj juz spiesze odpowiedziec na Twoje zapytanie. Sama mam w domu Tose zatem troszke juz wiem na temat tej rasy. Losy rudolfa śledze na forum w molosach. Tosiaki się ni eslinia, no chyba ze własnie trzymasz w ręku ich ulubiony smakołyk. Ile kosztuje utrzymanie? Rudolf jest juz dorosłym psem, zatem na pewno nie potrzebuje zbyt wiele odzywek czy witamin. I mimo ze to duze psy to nie jedzą wcale całych ton jedzenia. A pies sam Ci podziękuje za pomoc, to wspaniała rasa, zapewniam. Wspaniałe, cudowne, uczuciowe psy... Nicol Quote
Nicol Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 Piękny jestes biedaczku, hop do góry może znajdzie sie domek Quote
Nicol Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 Wątek Rudolfa jest poruszony na molosach. Tosomaniacy tez szukają dl aniego domku. Znaleźli sie dobrze ludzie, którzy chca mu pomóc. I tu pojawil sie kłopot!!!! Nie ma kontaktu, zapewne przez przypadek. Kopiuje wiadomość z numerem telefonu osoby która chce pomóc Rudolfowi, i czeka na informacje gdzie jest Rudolf!!!!! @Beataaa 501 817 654 to do mnie tel.proszę o adres pobytu psa. Nicol Quote
doddy Posted September 14, 2007 Author Posted September 14, 2007 Jest Pan chętny na Rudolfa z ok. Częstochowy. Chce przyjechać w weekend. Osoba, która robiła dodatkowe zdjecia Rudolfowi proszona jest o kontakt z właścicielami psa, bo podobno ona także miała kogoś chętnego. Quote
Nicol Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 doddy napisał(a):Jest Pan chętny na Rudolfa z ok. Częstochowy. Chce przyjechać w weekend. Osoba, która robiła dodatkowe zdjecia Rudolfowi proszona jest o kontakt z właścicielami psa, bo podobno ona także miała kogoś chętnego. Mam prośbę, czy możesz umieścic ta informację na molosach? tam tez szukamy dokmu dla Rudolfa i wlasnie tam tez sa osoby które chciały pomóc Rudolfowi, ale nikt sie z nimi nie kontaktował. Dziękuję Nicol Quote
Nicol Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 doddy napisał(a):Jest Pan chętny na Rudolfa z ok. Częstochowy. Chce przyjechać w weekend. Osoba, która robiła dodatkowe zdjecia Rudolfowi proszona jest o kontakt z właścicielami psa, bo podobno ona także miała kogoś chętnego. Pozwoliłam sobie umieścic Twoja informacje na molosach. Mam nadzieje ze nie dostane po uszach za to ze sie wtrącam, intencje mam dobre, poszukac dobrego domku dla Rudolfa. Pozdrawiam, Nicol Quote
Nicol Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 Rudolf, hop do góry, znajdź sie domku dla tosiaczka Quote
Tengusia Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 Rudolf pokaz sie wszystkim na dobranoc ;) Quote
haker11 Posted September 15, 2007 Posted September 15, 2007 Szkoda że tak mało osób zagląda do Rudiego! Czy Rudi ma jakieś ogłoszenia?? Quote
Nicol Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 Hop, Rudolfiku do góry, szukamy domku!!! Śliczny tosiaczku Quote
Nicol Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 Nikt nie był dziś u Ciebie Rudi, hop do góry, znajdź sie domku dla ślicznego tosiaka!!! Quote
Nicol Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 Czy ktoś wie co dzieje sie z Rudim? Na molosach nie możemy doczekać się odpowiedzi na to pytanie!!!!! Czy Rudolf znalazł juz nowy domek? Nicol Quote
Nicol Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 Rudi tosiaczku do góry!!. Szukamy domku i czekamy na wieści. A tu cisza...... Quote
halbina Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 ciemno wszędzie, głucho wszędzie... co to będzie, co to będzie?... :roll: Quote
Recommended Posts