Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 56
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

bad_spirit na forum nie ma prawowitych właścicieli Rudolfa, więc nie dowiesz się o konkretnie o nim. Myślę, że jedynie właściciele Tos mogą Ci powiedzieć na swoim przykładzie.

Posted

bad_spirit napisał(a):
A ja ciagle o tym samym... Ile kosztuje utrzymanie takiego tosiaka? jakie są z charakteru? i.... bardzo one sie ślinią? :)

Witaj
juz spiesze odpowiedziec na Twoje zapytanie. Sama mam w domu Tose zatem troszke juz wiem na temat tej rasy. Losy rudolfa śledze na forum w molosach. Tosiaki się ni eslinia, no chyba ze własnie trzymasz w ręku ich ulubiony smakołyk. Ile kosztuje utrzymanie? Rudolf jest juz dorosłym psem, zatem na pewno nie potrzebuje zbyt wiele odzywek czy witamin. I mimo ze to duze psy to nie jedzą wcale całych ton jedzenia. A pies sam Ci podziękuje za pomoc, to wspaniała rasa, zapewniam. Wspaniałe, cudowne, uczuciowe psy...

Nicol

Posted

Wątek Rudolfa jest poruszony na molosach. Tosomaniacy tez szukają dl aniego domku. Znaleźli sie dobrze ludzie, którzy chca mu pomóc. I tu pojawil sie kłopot!!!! Nie ma kontaktu, zapewne przez przypadek. Kopiuje wiadomość z numerem telefonu osoby która chce pomóc Rudolfowi, i czeka na informacje gdzie jest Rudolf!!!!!

@Beataaa
501 817 654 to do mnie tel.proszę o adres pobytu psa.

Nicol

Posted

Jest Pan chętny na Rudolfa z ok. Częstochowy. Chce przyjechać w weekend. Osoba, która robiła dodatkowe zdjecia Rudolfowi proszona jest o kontakt z właścicielami psa, bo podobno ona także miała kogoś chętnego.

Posted

doddy napisał(a):
Jest Pan chętny na Rudolfa z ok. Częstochowy. Chce przyjechać w weekend. Osoba, która robiła dodatkowe zdjecia Rudolfowi proszona jest o kontakt z właścicielami psa, bo podobno ona także miała kogoś chętnego.

Mam prośbę, czy możesz umieścic ta informację na molosach? tam tez szukamy dokmu dla Rudolfa i wlasnie tam tez sa osoby które chciały pomóc Rudolfowi, ale nikt sie z nimi nie kontaktował.

Dziękuję
Nicol

Posted

doddy napisał(a):

Pozwoliłam sobie umieścic Twoja informacje na molosach. Mam nadzieje ze nie dostane po uszach za to ze sie wtrącam, intencje mam dobre, poszukac dobrego domku dla Rudolfa.

Pozdrawiam,
Nicol