Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Na nowy dom oczekuje Rudolf, samiec Tosa Inu urodzony 1 marca 2003r.
Rudolf obecnie mieszka w Piasecznie, u właścicieli którzy sprzedali dom. Przeprowadzają się do bloku.
Poszukują więc dla Rudolfa nowego domku.
Rudolf jest super psem, pozbawionym agresji, nas widział pierwszy raz i od razu się pchał do auta, na terenie nie ma też ogrodzenia i Rudolf nigdzie nie odchodzi, nic nie atakuje itp.
Mieszka w domu.

Rudolf ma najprawdopodobniej jakaś alergię bo ma kłopoty ze skórą.

W sprawie adopcji proszę się kontaktować: 668 110 726

• Replies 56
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
Posted

Podnoszę, bo sprawa stała sie pilna - Rudolf został sam! Wszyscy się wyprowadzili... Nie dajmy takiemu wspaniałemu psu zmarnieć na budowie /właśnie się rozpoczyna/.

Może ktoś go wstawić na Molosy?

Posted

Był Pan z okilic Kielc - oglądać Rudolfa. Podobał mu się, owszem, ale powiedzial, że jeszcze raz to musi przekonsultować z rodziną... No i się nie odzywa. :(
A pani ktoś już podpowiadał, że jest jakieś miejsce, gdzie można oddać psa za 70 zł - pytam: dziennie? a Ona: nie - na zawsze !!!
Ale kobieta wie, że to podejrzane... I obiecała, że tego nie zrobi, ale Rudolf siedzi teraz całe dnie zamknięty w opuszczonym domu... Raz dziennie tylko ktoś go wypuszcza i karmi...

Posted

Ostatni Samuraj napisał(a):
Dobra, ja go mogę wziąć na tymczas, nie raz już brałam tosie sieroty i nowe domki się znajdowały.

BetaA czy cosik wiadomo w sprawie chłopaczka:cool3: